Lenzen voor EOS R

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM

Canon's snelste ultragroothoekzoom bestaat uit drie essentiële professionele lenzen met een Nano USM-motor, 5-stops beeldstabilisatie, en 3 asferische elementen en 2 UD-elementen voor verbluffende scherpte.

Leg de geest van de wedstrijd vast

Ontspan en bekijk een film over hoe de bekroonde reclame- en lifestylefotograaf Matthew Joseph de voorbereiding en training van een roeiteam vastgelegde met de EOS R en RF 15-35mm-zoomlens.

De perfecte lens voor...

 • GENRE

  Creatieve actie

  Gebruik de ultragroothoek van 15-35 mm van de lens om extra details en drama vol kleur en contrast op te nemen en ontdek een nieuwe manier om actie op een dynamischere manier vast te leggen.

 • GENRE

  Landschappen en architectuur

  Ga dicht bij de grond zitten voor spannende nieuwe hoeken en profiteer van de 5-stops beeldstabilisatie om alle details vol vertrouwen vast te leggen, zelfs bij weinig licht.

 • GENRE

  Reizen en reportages

  Dankzij het compacte formaat, de uitzonderlijke kwaliteit van de L-serie en het snelle grootste diafragma kun je erop vertrouwen dat deze lens je verhaal vol details en helderheid zal vertellen, ongeacht de situatie.

Snelle opnamen bij groot perspectief

Leg nieuwe creatieve hoeken vast dankzij deze snelle en scherpe f/2.8 zoom met een dynamische brandpuntsafstand van 15-35 mm en geavanceerde beeldstabilisatie met 5-stops

Canon Camera

Uitstekende optische kwaliteit

Til je fotografie naar een hoger niveau dankzij drie asferische elementen en twee UD-lenselementen, geavanceerde, optische coatings en een diafragma met 9 bladen

Canon Camera

Responsief en nauwkeurig

Geniet van snelle, nauwkeurige scherpstelling dankzij een Nano USM-motor die zorgt voor een onmiddellijke en geruisloze automatische scherpstelling met uitzonderlijke soepelheid

Canon Camera

L-serie-kwaliteit

Werk onder alle omstandigheden vol zelfvertrouwen dankzij de kwaliteit van de L-serie met weerbestendige afdichting en fluor-coatings op de voorste en achterste lenselementen om water en stof buiten te houden.

Canon Camera

Realiseer jouw creatieve visie

Het EOS R System beschikt over alle voordelen van het EOS-systeem en zijn eigen serie lenzen, biedt volledige compatibiliteit met bestaande EF- en EF-S-optica met adapters, inclusief de serie Speedlite-flitsers en -accessoires.

Specificaties

 • f2.8

  Voor uitstekende prestaties bij weinig licht en geringe scherptediepte

 • Image Stabilizer

  5-stops stabilisatie voor trillingsvrije beelden

 • Asferisch en UD

  Voor uitzonderlijk scherpe beelden

 • Nano USM-motor

  Voor een soepele, snelle en geruisloze werking

 • Subwavelength Structure Coating

  Om overstraling en reflecties te voorkomen

 • Lens Control Ring

  Voor extra controle over ISO, diafragma en sluiter

Inhoud van de doos

 • RF 15-35MM F2.8L USM

 • Zonnekap EW-88F

 • Lenshoes LP1222

 • Lensdop

 • Lensdop E-82 II

Handen die een Canon EOS R-camera en een Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-lens vasthouden.

Kan Canon je helpen bij het kiezen van je nieuwe lens?

Canon's lenzenkiezer laat je het hele aanbod van Canon-lenzen zien, en helpt je met het vinden van de perfecte match voor jou en je EOS-camera.

In de handen van professionals...

Ontdek hoe Canon haar reputatie voor uitmuntende innovatie en beeldkwaliteit verdient en lees meer over hoe professionals over de hele wereld de camera's en lenzen van Canon gebruiken.

Groothoeklenzen

Canon's groothoeklenzen zijn ideaal voor straatfotografie en het vastleggen van landschappen en zijn ontworpen om meer op beeld te krijgen. Ontdek Canon's assortiment aan groothoeklenzen.

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM
Beoordelingen en recensies

Gerelateerde producten

Groothoeklenzen

Krijg een wijdere zichthoek en leg nog meer op beeld vast met Canon's assortiment aan groothoeklenzen.