Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

ef 24 70mm f2.8L II USM

De standaard zoomlens van de professional

Een standaardzoomlens van professionele kwaliteit met uitstekende beeldkwaliteit en een snel diafragma van f/2.8 over het gehele zoombereik. Deze lens uit de L-serie staat bij professionele fotografen bekend als de standaard onder zoomlenzen, dankzij de optische scherpte en het feit dat de lens in bijna elke omgeving te gebruiken is. De perfecte aanvulling op elke fullframe-EOS-camera.


De EF 24-70mm f/2.8L II USM is een fantastische lens voor:

Zonder statief opnamen maken bij weinig licht

Door het constante f/2.8 diafragma over het gehele zoombereik van de EF 24-70mm f/2.8L II USM werkt de lens uitstekend bij weinig licht, door het licht optimaal te gebruiken. Het vaste diafragma geeft je volledige controle over de scherptediepte. Het nieuwe diafragma met 9 lamellen creëert een cirkelvormig diafragma, waardoor je prachtige vervaagde achtergronden met aantrekkelijke bokeh krijgt. Hierdoor steekt het onderwerp af tegen de achtergrond, zonder afleidingen.

EF 24-70mm f/2.8L II USM

Geavanceerd optisch ontwerp

De EF 24-70mm f/2.8L II USM beschikt over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van optisch ontwerp en heeft drie asferische elementen. Hierdoor biedt de lens de best mogelijke beeldkwaliteit voor een lens met deze brandpuntsafstand. Door een aanzienlijke vermindering van chromatische aberratie en verminderde kleurvervaging hoef je minder tijd aan de nabewerking te besteden en krijg je een uitstekende beeldvullende scherpte die meestal is voorbehouden aan prime lenzen.

Wat is een asferisch element?

Een asferisch element is een gebogen intern component binnen je lens dat vertekening corrigeert die wordt veroorzaakt door de buiging van de sferische lenselementen.

Deze componenten worden alleen gebruikt in lenzen van professionele kwaliteit.

Asferische aberratie bij een standaardlens kan worden voorkomen door een lens van een betere kwaliteit met aanvullende asferische elementen te gebruiken.

De EF 24-70mm f/2.8L II USM heeft drie asferische elementen die afzonderlijk de individuele interne aberraties tegengaan, zodat je opnamen buitengewoon scherp zijn.

EF 24-70mm f/2.8L II USM
EF 24-70mm f/2.8L II USM

Precieze autofocus met controle

Een ringvormige ultrasonic autofocus motor (USM) zorgt ervoor dat je snel, precies en vrijwel geruisloos kunt scherpstellen. De motor biedt ook handmatige scherpstelling, waardoor je altijd de controle houdt. Hierdoor kun je de scherpstelling nauwkeurig aanpassen zodat die precies is zoals jij wilt en houd je de creatieve controle in eigen handen.

L-serie-kwaliteit

Alleen de beste technologie en productietechnieken worden gebruikt voor het maken van lenzen uit de L-serie. Deze lenzen horen bij de gerenommeerde 'Luxury'-serie en laten het beste zien dat Canon te bieden heeft.

De EF 24-70mm f/2.8L II USM is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en is daarom geschikt voor dagelijks professioneel gebruik. De weersbestendige afdichting beschermt tegen stof en vocht, en de elementen met fluor-coating aan de voor- en achterkant zijn makkelijk schoon te maken.

EF 24-70mm f/2.8L II USM

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Moet ik mijn EF 24-70mm f/2.8L USM upgraden?

De EF 24-70mm f/2.8L II USM vervangt de EF 24-70m f/2.8L USM en heeft een compleet nieuw optisch ontwerp.

Scherpe opnamen, van hoek tot hoek
Verminderde chromatische aberratie over het gehele brandpuntsbereik. Voor telefoto-afstanden zijn verbeteringen gemaakt om de vervorming te corrigeren en kussenvertekening is aanmerkelijk verminderd in het close-upbereik.

Robuustere, duurzamere constructie en verbeterd gebruiksgemak
De EF 24-70mm f/2.8L II USM is duurzamer dan ooit dankzij een uitstekend ontwerp en verbeterde schokbestendigheid van de lenscilinder. De nieuwe vergrendelknop voor zoomen zet de zoomstand vast op de uiterste groothoekstand om schade tijdens transport te voorkomen.

Meer bescherming tegen weersinvloeden
Er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat stof en vocht de behuizing van de lens niet kunnen binnendringen, waardoor deze bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

Uitstekend gebruiksgemak
Dankzij het niet-roterende element aan de voorkant van deze lens hoef je de filter niet aan te passen nadat de scherpstelling of zoom worden veranderd, als er een polarisatiefilter of filterhouder wordt gebruikt.

Betere bokeh
Door een diafragma met negen lamellen ontstaat er een meer cirkelvormig diafragma en vloeiendere bokeh.

Specificaties

Accessoires