Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Van groothoek- naar telephoto met slechts één lens. De flexibiliteit van een zoombereik van 11x, gecombineerd met de kwaliteit van Canon's L-serie glas, maken deze lens de ultieme tool voor fotografen die vaak onderweg zijn.

Voordelen

  • 11x zoom
  • Kwaliteit uit de L-serie
  • Image Stabilizer
  • Minimale scherpstelafstand van 0,7m
  • Continue handmatige scherpstelling
  • Stofbestendige, spatwaterdichte constructie
  • Cirkelvormig diafragma
  • E-TTL II-afstandsmeting
  • Lenscoatings geoptimaliseerd voor digitale camera's

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM in detail

De ideale veelzijdige lens


Canon's nieuwste professionele serie met een zoombereik van groothoek tot supertelefoto is ontworpen voor professionele fotografen die zo min mogelijk van lens willen veranderen en die een zo licht mogelijke kit willen. Perfect voor fotojournalisten en voor onderweg.

3-stops Image Stabilizer


De IS-technologie in de EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM-lens biedt het voordeel van 3 belichtingstops bij weinig licht. Zo kun je langere sluitertijden gebruiken zonder dat er bewegingsonscherpte optreedt - handig voor situaties waarin je geen statief of flitser kunt gebruiken. Als de lens vaststelt dat de fotograaf pant om een bewegend onderwerp te volgen, wordt IS automatisch uitgeschakeld in die richting.

Ultrasone scherpstelling


Een ringvormige USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan. Bovendien is handmatige scherpstelling beschikbaar, waardoor je kunt scherpstellen zonder de AF-modus te hoeven verlaten.

Perfect voor digitaal


De lensvorm en -coatings zijn geoptimaliseerd om reflecties en schittering te voorkomen, waardoor de EF 28-300mm ideaal is voor gebruik met digitale camera's. Op een spiegelreflexcamera met een APS-C-sensor heeft de lens een equivalente brandpuntsafstand van 45-480 mm.

Optische precisie voor optimale beeldkwaliteit


Over het hele zoombereik is een prachtig contrast, minimale vervorming en een hoge resolutie over het volledige beeld gegarandeerd. Een EMD (elektromagnetisch diafragma) levert een snelle, stille en uiterst nauwkeurige diafragmaregeling. Een cirkelvormig diafragma geeft een aangename achtergrondvervaging.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products