Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

Een professioneel 200-400 mm f/4-objectief met ingebouwde 1,4x-extender die de brandpuntsafstand vergroot tot 280-560 mm. De vierstops Image Stabilizer maximaliseert scherpte. Intuïtieve knoppen voor verbeterde handzaamheid.

Voordelen

  • Professioneel 200-400 mm f/4 zoomobjectief
  • Ingebouwde 1,4x-extender
  • Image Stabilizer tot wel vier stops
  • Weerbestendige constructie van magnesiumlegering
  • Snelle USM-autofocus met Power Focus voor EOS-movies
  • Intuïtieve scherpstelknoppen, voor verbeterde handzaamheid

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x in detail

Superteleobjectief met extender


Een professioneel 200-400 mm zoomobjectief met een constant f/4 maximumdiafragma. Een ingebouwde extender vergroot de brandpuntsafstand met een factor 1,4 tot 280-560 mm.

Maximale scherpte onder alle omstandigheden


Image Stabilizer (IS) technologie maakt het gebruik van sluitertijden tot vier stops langer dan normaal mogelijk zonder bewegingsonscherpte. Drie IS-modes voor effectieve prestaties tijdens het plannen van opnamen en razendsnelle stabilisatie op het moment van belichting.

Robuuste lichtgewicht constructie


Het gebruik van een magnesiumlegering zorgt voor extra duurzaamheid en sterkte zonder gewicht toe te voegen. Het objectief is stof- en vochtbestendig; de objectiefonderdelen zijn voorzien van een fluorcoating waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn.

Snelle, intelligente scherpstelling


Geniet van de snelle, vrijwel geruisloze autofocus dankzij de ringvormige ultrasoon AF-motor. Houd de touwtjes in handen met continu beschikbare handmatige scherpstelling en instelbare scherpstelstop en scherpstelvoorkeuren op het objectief. Power Focus is ook beschikbaar voor EOS-movies.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x.

Related Products

Telelenzen

Uitgerust met grotere brandpuntsafstanden, waardoor je dichter bij je onderwerp kunt komen zonder de scène te verstoren.