Hero Image

4K-camera's van Canon

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de 4K-camera's van Canon.

Wat is 4K?

Meer details, meer ruimte om je verhaal te vertellen. Met de geavanceerde CMOS-sensoren van Canon legt 4K-video je herinneringen levendiger dan ooit vast. Profiteer van vier keer de resolutie van een Full HD-afbeelding om de kleinste details in je herinneringen te laten zien en van extra flexibiliteit bij het bewerken van je verhalen. 4K Ultra High Definition-video is een krachtige, flexibele volgende stap in je verhaal.

4K en Full HD

4K-video, ook wel bekend als 4K UHD, biedt vier keer de resolutie van 1080p Full HD, met 3840x2160 pixels of op sommige camera's DCI 4095x2190 pixels. Dit betekent dat je vergeleken met Full HD adembenemende, bijna levensechte details kunt vastleggen in 4K.

4K and Full HD

Over Canon 4K

Dankzij het gemak en de draagbaarheid van de Canon Powershot SX740 is deze camera ideaal voor het vastleggen van familieherinneringen. De leuke flexibiliteit van de Canon M50-systeemcamera en Canon's assortiment lenzen maken deze camera ideaal voor vloggen. Dankzij de kracht en snelheid van de EOS R5 is dit de perfecte aanvulling op de apparatuur van een ambitieuze filmmaker. Canon-camera's met 4K kunnen ook opnemen in Full HD. Je kunt dus de juiste filmresolutie kiezen voor elk creatief project. In Full HD — zodat je de juiste videoresolutie kunt kiezen voor elk creatief project.

4K and Full HD

Vertel je beste verhaal

Met 4K heb je de creatieve vrijheid om tot 200% te zoomen, pannen en bij te snijden in je beeldmateriaal en toch video's in Full HD te maken - ideaal voor videoliefhebbers die films maken en creatieve beelden vastleggen.

Tell your best story

Overwegingen bij het kiezen van 4K

Bij 4K-video worden meer gegevens vastgelegd. Voor dezelfde opnametijd heb je een grotere geheugenkaart nodig met een hoge overdrachtssnelheid en een snellere internetverbinding om te streamen. Voor opnamen in 4K met extra gegevens heb je mogelijk een grotere harde schijf nodig. Bovendien kun je voor het vloeiend bewerken van je opnamen het beste een krachtige computer gebruiken. Met Full HD krijg je kleinere bestanden, ideaal voor snelle uploads en het streamen van online content.

Considerations when chossing 4K

Canon's populairste 4K-producten

De juiste camera voor de juiste taak: bekijk Canon's populairste 4K-camera's.

Wellicht vind je dit ook interessant...

Laat je inspireren, meld je nu aan

Je krijgt ook de nieuwste aanbiedingen van Canon, tips en tutorials, nieuws en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Meld je nu aan