Hero Image
Blank-Rect Image

PowerShot SX70 HS

Leg speciale momenten verbluffend goed vast met de PowerShot SX70 HS, de beste uit het Canon Bridge-assortiment, met de uitstraling van een DSLR en de nieuwste technologie.

Digifoto Starter Award

Koop in de Canon Store

Bridge-camera met DSLR-uitstraling en veelzijdige functionaliteit

Premium multifunctionele camera met 65x zoom, combineert veelzijdige, verbeterde geavanceerde functies met de uitstraling van een DSLR. Breid je mogelijkheden uit met ondersteuning voor beelden in RAW, 4K-video, Bluetooth® en Wi-Fi, en Remote Live View.

Volledige specificaties bekijken

Specification Intro

Een geweldige camera voor...

DSLR-looks, technologie met vaste lens

Multifunctioneel met de look van een DSLR en het gewicht en de flexibiliteit van een camera met vaste lens. Leg alles vast — van verre details tot macro-opnamen, zonder van lens te hoeven wisselen.

Specification Intro
girl-sitting-on-bench-with-view-behind-her

Iets op afstand scherp in beeld brengen

Van groothoek tot extreme close-up — leg details vast die onzichtbaar zijn voor het blote oog, zonder lenzen te hoeven verwisselen, ongeacht hoe ver weg je je bevindt.

Video bekijken

4k- en RAW-formaten

Bewerk RAW-foto's na of krijg scherpe JPEG's rechtstreeks van de camera. Maak verbluffende video's in 4K Ultra High Definition, met een hoogwaardige microfooningang.

dad and son jumping into the ocean

Snelle, nauwkeurige autofocus

Dankzij de betrouwbare autofocus van de PowerShot SX70 HS is de achtergrond eenvoudig te scheiden van de voorgrond. Continue autofocusoptie voor het gedetailleerd vastleggen van vluchtige momenten.

Tijdloze herinneringen, bewaard in perfecte details

Een multifunctionele compactcamera waarmee je op een slimme manier optimaal kunt kadreren, hoe snel je de foto ook moet maken.

Uitgebreide connectiviteit

Maak direct back-ups van je beelden met Auto Image Transfer*. Met Remote Live View kun je vanaf je mobiel opnamen maken, de cameraweergave zien en je instellingen bekijken en aanpassen.

Specification Intro

Canon streeft ernaar om voor 2050 de CO2-uitstoot van haar bedrijfsactiviteiten tot nul terug te brengen

Canon wil dit bereiken door een gemiddelde jaarlijkse vermindering van 3% te verwezenlijken in de CO2-uitstootverbeteringsindex per levenscyclus per product. Wat, indien waargemaakt, een vermindering van 50% betekent in 2030 ten opzichte van de uitstoot in 2008. Canon acht dit in overeenstemming met de vermindering waarom wordt gevraagd in het akkoord van Parijs.

Canon zal haar effect blijven evalueren vanuit een langetermijnperspectief om haar bijdrage aan de realisatie van een koolstofarme samenleving te toetsen.

Ontdek meer

Specificaties

Icon 01

65x optische zoom

Icon 02

20,3 Megapixel

Icon 03

DIGIC 8

Icon 04

4K Movie/4K-clip

Icon 01

10 fps

Icon 02

7,5 cm variangle LCD

Bekijk volledige specificaties

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Inhoud van de doos

Digitale PowerShot SX70 HS-camera

Lensdop

Draagriem NS-DC11

Accu LP-E12

Acculader LC-E12E

AC-kabel

Gebruikershandleiding

Compatibele accessoires

Gerelateerde producten

Canon PowerShot SX70 HS
Beoordelingen en recensies

* Uitgerust met Bluetooth® Low Energy Technology. Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectieve eigenaren.