Een krachtpatser met 25x zoom voor foto's en video's

De PowerShot G3 X combineert de veelzijdigheid van een 25x zoomlens met de superieure beeldverwerking van een 1,0-type sensor en maakt foto's en video's van sublieme kwaliteit. Dankzij een uitgebreide reeks geavanceerde functies en knoppen kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Een grote sensor in combinatie met een 25x superzoomlens

Door de scherpe, 24mm-ultragroothoeklens met 1,0-type sensor kun je elk onderwerp vastleggen tot in de kleinste details, zowel dichtbij als veraf. Of je nu foto's of video's maakt, met de PowerShot G3 X kun je scènes vastleggen met een prachtige achtergrondvervaging en scherpe beelden maken, ook bij weinig licht.

Fantastisch bij weinig licht

Maak heldere en duidelijke opnamen in elke denkbare situatie, ook bij weinig licht, dankzij de combinatie van een 1,0-type 20,2 Megapixel CMOS-sensor en DIGIC 6-processor.

Altijd scherpe resultaten

Nu hoef je je geen zorgen meer te maken dat camerabewegingen je resultaten beïnvloeden, dankzij de intelligente Optical Image Stabilizer. Deze camera corrigeert automatisch en garandeert scherpe en gedetailleerde foto's en video's, zelfs als je opnamen maakt met volledige zoom of zonder statief bij weinig licht. Je films zijn bovendien spectaculair stabiel dankzij de 5-assige filmstabilisatie.

Eenvoudig maken, verbinden en delen

Moeiteloos delen

Moeiteloos delen

Het is bijzonder gemakkelijk om je beelden en verhalen te delen. Je kunt foto's en video's snel naar een smartphone of tablet overbrengen met behulp van Wi-Fi en Dynamic NFC.

Opnamen maken op afstand

Maak eenvoudig back-ups

Maak eenvoudig back-ups

Sla je kostbare nieuwe opnamen wireless op naar de cloud, waar je ook bent, met Image Sync en synchroniseer tegelijkertijd je pc en smartphone.

Professionele bedieningselementen om je creativiteit alle vrijheid te geven

Dankzij het grote, kantelbare LCD-touchscreen met hoge resolutie (1620k dots) en de uitgebreide reeks draaiknoppen en aanpassingsmogelijkheden heb je alles bij de hand om je creativiteit de vrije loop te laten. Gebruik Touch AF voor nauwkeurig en soepel scherpstellen in video's. Bovendien heb je meteen toegang tot de belangrijkste instellingen met de soepel te bedienen Lens Control Ring. Ondersteuning voor RAW-bestanden, een geïntegreerd ND-filter en BULB-belichtingsmodus vergroten je mogelijkheden.

Kantelbaar touchscreen

Eenvoudig aan te passen

Volledig handmatige bediening

Vergroot je creatieve mogelijkheden met de ondersteuning van RAW-bestanden, een geïntegreerd ND-filter en BULB-belichtingsmodus voor de handmatige bediening van belichtingsparameters

Volledig handmatige bediening

Maak opnamen als een professional onder alle omstandigheden

Met de snelle autofocus en de snelle continuopnamen met 5,9 fps kun je acties nog preciezer vastleggen. Bovendien kun je een elektronische zoeker met hoge resolutie aansluiten, net als bij een spiegelreflexcamera. Voor nog meer creativiteit kun je de belichting beïnvloeden met Canon Speedlite-flitsers en lensfilters.

Leg alle actie vast

Je kunt probleemloos de perfecte actie-opname vastleggen met snelle continuopnamen (5,9 fps). Bovendien blijft de camera met 5,9 fps opnamen maken totdat de geheugenkaart vol is, dus je mist geen enkel moment.

Blijf zelfs in de meest extreme weersomstandigheden foto's maken.

Snelle bewegingen zijn eenvoudig vast te leggen met een snelle AF en snelle continuopnamen met 5,9 fps. En hoe de weersomstandigheden ook zijn, dankzij de stofbestendige en vochtwerende body kun je blijven opnemen.

Vergroot je creativiteit

Voor nog meer creativiteit kun je gebruikmaken van een uitgebreide reeks optionele accessoires zoals een elektronische zoeker met hoge resolutie en EOS Speedlite-flitsers.

Specificaties

25x optische zoom met ultragroothoek

25x optische zoom met ultragroothoek

Scherpe superzoomlens<

Scherpe superzoomlens

Grote sensor voor uitstekende resultaten

Grote sensor voor uitstekende resultaten

20,2 Megapixel CMOS

20,2 Megapixel CMOS

Krachtige DIGIC-verwerking

Prachtige foto's bij weinig licht

Krachtige DIGIC-verwerking

Krachtige DIGIC-verwerking

RAW in verschillende hoogte-breedteverhoudingen

RAW in verschillende hoogte-breedteverhoudingen

Lensring voor nauwkeurige handmatige bediening

Lensring voor nauwkeurige handmatige bediening

Diafragma, sluitertijd en ISO aanpassen in video's

Diafragma, sluitertijd en ISO aanpassen in video's

Full HD-framerates van 24 tot 60 fps

Full HD-framerates van 24 tot 60 fps

Beelden wireless delen en back-ups maken

Beelden wireless delen en back-ups maken

Stof- en waterbestendig

Stof- en waterbestendig

Alle specificaties weergeven

Stuurprogramma's, software, firmware en handleidingen downloaden.

Productondersteuning

Dit is wellicht ook iets voor jou

Wi-Fi

Kom meer te weten over het Canon-assortiment compactcamera's met Wi-Fi.

03

Registreer je product

Registeer je product en zorg ervoor dat je Canon-producten altijd up-to-date zijn en worden ondersteund.

Come and see

Stories

Verhalen

Come and see

Techniques

Technieken

Kijk hier