PowerShot G3 X

Een krachtpatser met 25x zoom voor foto's en video's

De PowerShot G3 X combineert de veelzijdigheid van een 25x zoomlens met de superieure beeldverwerking van een 1,0-type sensor en maakt foto's en video's van sublieme kwaliteit. Dankzij een uitgebreide reeks geavanceerde functies en knoppen kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Scott Bass presenteert de PowerShot G3 X

 PowerShot G3 X met Scott Bass Video afspelen

Een grote sensor in combinatie met een 25x superzoomlens

Door de scherpe, 24mm-ultragroothoeklens met 1,0-type sensor kun je elk onderwerp vastleggen tot in de kleinste details, zowel dichtbij als veraf. Of je nu foto's of video's maakt, met de PowerShot G3 X kun je scènes vastleggen met een prachtige achtergrondvervaging en scherpe beelden maken, ook bij weinig licht.

Fantastisch bij weinig licht

Maak heldere en duidelijke opnamen in elke denkbare situatie, ook bij weinig licht, dankzij de combinatie van een 1,0-type 20,2 Megapixel CMOS-sensor en DIGIC 6-processor.

Low_Light

Superieure optische eigenschappen van Canon

Met 25x optische zoom en een diafragma met 9 lamellen is de PowerShot G3 X ideaal voor het vastleggen van uitgestrekte landschappen, het maken van portretten met prachtige achtergrondvervaging en schitterende details in de verte.

0%

  Schuif om te zoomen

  Scherp

  Altijd scherpe resultaten

  Nu hoef je je geen zorgen meer te maken dat camerabewegingen je resultaten beïnvloeden, dankzij de intelligente Optical Image Stabilizer. Deze camera corrigeert automatisch en garandeert scherpe en gedetailleerde foto's en video's, zelfs als je opnamen maakt met volledige zoom of zonder statief bij weinig licht. Je films zijn bovendien spectaculair stabiel dankzij de 5-assige filmstabilisatie.

  Eenvoudig maken, verbinden en delen

  Geavanceerde videofuncties voor ambitieuze filmmakers

  Maak fantastische Full HD-video's met een ruime keuze aan framerates en gebruik professionele functies zoals volledige handmatige bediening, MF Peaking en HDMI-live-uitvoer. De geavanceerde 5-assige Dynamic Image Stabilizer zorgt voor stabiele beelden van steadycam-kwaliteit terwijl je met de veelzijdige audio-opname via de aansluitingen voor microfoon en hoofdtelefoon je video's van hoogwaardig geluid kunt voorzien.

  Professionele bedieningselementen om je creativiteit alle vrijheid te geven

  Dankzij het grote, kantelbare LCD-touchscreen met hoge resolutie (1620k dots) en de uitgebreide reeks draaiknoppen en aanpassingsmogelijkheden heb je alles bij de hand om je creativiteit de vrije loop te laten. Gebruik Touch AF voor nauwkeurig en soepel scherpstellen in video's. Bovendien heb je meteen toegang tot de belangrijkste instellingen met de soepel te bedienen Lens Control Ring. Ondersteuning voor RAW-bestanden, een geïntegreerd ND-filter en BULB-belichtingsmodus vergroten je mogelijkheden.

  Maak opnamen als een professional onder alle omstandigheden

  Met de snelle autofocus en de snelle continuopnamen met 5,9 fps kun je acties nog preciezer vastleggen. Bovendien kun je een elektronische zoeker met hoge resolutie aansluiten, net als bij een spiegelreflexcamera. Voor nog meer creativiteit kun je de belichting beïnvloeden met Canon Speedlite-flitsers en lensfilters.

  Leg alle actie vast

  Je kunt probleemloos de perfecte actie-opname vastleggen met snelle continuopnamen (5,9 fps). Bovendien blijft de camera met 5,9 fps opnamen maken totdat de geheugenkaart vol is, dus je mist geen enkel moment.

  0%

   Blijf zelfs in de meest extreme weersomstandigheden foto's maken.

   Snelle bewegingen zijn eenvoudig vast te leggen met een snelle AF en snelle continuopnamen met 5,9 fps. En hoe de weersomstandigheden ook zijn, dankzij de stofbestendige en vochtwerende body kun je blijven opnemen.

   PowerShot G3X

   PowerShot G3X

   Vergroot je creativiteit

   Voor nog meer creativiteit kun je gebruikmaken van een uitgebreide reeks optionele accessoires zoals een elektronische zoeker met hoge resolutie en EOS Speedlite-flitsers.

   PowerShot G3 X Beoordelingen

   Specificaties

   25x optische zoom met ultragroothoek

   25x optische zoom met ultragroothoek

   Scherpe superzoomlens<

   Scherpe superzoomlens

   Grote sensor voor uitstekende resultaten

   Grote sensor voor uitstekende resultaten

   20,2 Megapixel CMOS

   20,2 Megapixel CMOS

   Krachtige DIGIC-verwerking

   Prachtige foto's bij weinig licht

   Krachtige DIGIC-verwerking

   Krachtige DIGIC-verwerking

   RAW in verschillende hoogte-breedteverhoudingen

   RAW in verschillende hoogte-breedteverhoudingen

   Lensring voor nauwkeurige handmatige bediening

   Lensring voor nauwkeurige handmatige bediening

   Diafragma, sluitertijd en ISO aanpassen in video's

   Diafragma, sluitertijd en ISO aanpassen in video's

   Full HD-framerates van 24 tot 60 fps

   Full HD-framerates van 24 tot 60 fps

   Beelden wireless delen en back-ups maken

   Beelden wireless delen en back-ups maken

   Stof- en waterbestendig

   Stof- en waterbestendig

   Alle specificaties weergeven

   Stuurprogramma's, software, firmware en handleidingen downloaden.

   Productondersteuning