Digital Photo Professional

DPP (Digital Photo Professional) is hoogwaardige software voor het verwerken, weergeven en bewerken van RAW-opnamen voor digitale EOS-camera's en PowerShot-modellen met een RAW-functie. Met DPP kunt u eenvoudig standaard en geavanceerde bewerkings- en afdruktaken uitvoeren op RAW-opnamen. Zo zijn de volgende bewerkingsfuncties beschikbaar: beeldrotatie, witbalanscorrectie, aanpassing van het dynamisch bereik, kleuraanpassing en afstemming van tooncurvekenmerken.

DPP ondersteunt sRGB, Adobe RGB, Wide Gamut RGB en CMS (Color Management System) met het ICC-profiel (International Color Consortium).

Digital Photo Professional is opgenomen in de eerste software-installatie van uw Canon-camera.