Informatie over Canon

Levens en organisaties verrijken door beeldervaringen. Alles wat Canon doet, waar dan ook, begint hiermee.
about canon

Informatie over Canon

Canon is een toonaangevend technologiebedrijf dat in 1937 is opgericht en ernaar streeft mensen te helpen de grenzen van de mogelijkheden van beelden te verleggen.

Dankzij voortdurende innovatie heeft Canon tijdens haar 80-jarige geschiedenis altijd vooropgelopen op het gebied van beeldkwaliteit. Hierdoor kon Canon toonaangevende technologieën ontwikkelen die voldoen aan de toekomstige eisen van vele professionals, zoals fotografen, videografen, kantoormedewerkers, professionele drukkers en experts op het gebied van medische beelden.

Canon gebruikt haar beeldtechnologieën om verder te reiken dan het uitgebreide assortiment bestaande producten en zo nieuwe markten aan te boren waar de Canon-beeldtechnologie de grenzen van de mogelijkheden kan oprekken. Dit gaat tot satellietontwikkeling, medische ontwikkelingen, meer mogelijkheden van printapparatuur en industriële apparatuur en netwerkvideocamera's waarmee wordt bijgedragen aan de bouw van slimme steden. De kernkracht van Canon in optische technologie en beeldtechnologie draagt ook bij aan de vooruitgang in de astronomie.

Door voortdurend nieuwe uitdagingen te overwinnen, gelooft Canon dat het de eigen bedrijfsfilosofie van "Kyosei" kan handhaven. Deze vormt een onderstreping van de toewijding van Canon aan het streven dat alle mensen, ongeacht ras, godsdienst of cultuur harmonieus samenleven en samenwerken voor het algemeen belang en bijdragen aan een welvarende samenleving.

Lees het Canon-verhaal voor meer informatie over het bedrijf en het boekje The Canon Frontier voor informatie over de technologie- en R&D-ontwikkelingen van Canon. Voor meer informatie over de geschiedenis van Canon bezoekt u de wereldwijde website.
INNOVATIE

Over Canon Europe

Canon Europe draagt jaarlijks ongeveer een kwart van Canon's wereldwijde inkomsten bij. Canon Europa heeft vestigingen in Londen (VK) en Amstelveen (Nederland) en voert de regionale verkoop- en marketingactiviteiten uit voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Canon Europe en de bedrijven in de groep hebben meer dan 13.300 medewerkers in ongeveer 120 markten in de hele regio.

Het verhaal van Canon

Canon is binnen de EMEA-regio al meer dan 60 jaar actief en heeft zich tot doel gesteld de wereld te veranderen met beelden.

Een jong meisje van kleur staat voor een muur van blauw golfmetaal. Ze heeft een brede glimlach en klapt vrolijk in haar handen

Canon onderzoeks- en productievestigingen in Europa

Daarnaast heeft Canon een aantal onderzoeks- en productievestigingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika die innovatie en nieuwe oplossingen bieden voor de belangrijkste zakelijke activiteiten van Canon:

 • Axis Communications

  R&D van netwerkvideo-oplossingen.

 • BriefCam Ltd.

  Video-analyseoplossingen om video om te zetten in doorzoekbare, bruikbare en kwantificeerbare informatie.

 • Canon Bretagne

  Produceert, fabriceert, recyclet en vult tonercartridges in heel Europa.

 • Canon France Research Center

  R&D van netwerk- en communicatietechnologieën voor transmissie en connectiviteit met hoogwaardige verwerking van grote hoeveelheden videodata, en beveiligingscamerasystemen en -technologieën.

 • Canon Giessen

  Service- en supportcentrum, waaronder revisie en reparatie van kopieerapparaten en camera's.

 • Canon Medical Research Europe Ltd.

  R&D van AI-automatisering van ondersteunende systemen voor klinische besluitvorming

 • Canon Ophthalmic Technologies

  Levert geavanceerde beeldtechnologieën en is een belangrijke leverancier van software die in moderne oogdiagnoseapparatuur wordt gebruikt.

 • Canon Production Printing Germany

  R&D, productie, verkoop en distributie van zeer snelle volumeprinters, randapparatuur, software en verbruiksartikelen

 • Canon Production Printing Netherlands

  R&D van commerciële grootformaat printers, middelgrote en high-speed printers voor kantoorgebruik, consumables, enz.

 • Milestone Systems

  R&D van oplossingen voor videobeheer.

 • NT-WARE

  Ontwikkeling en verkoop van oplossingen voor print- en scanbeheer.

 • Canon Camera

  Bedrijven uit de Canon Group gevestigd in Europa

  Canon heeft het breedste portfolio in optische technologie en blijft wereldwijd marktleider binnen de branche. Canon doet dit met groepsbedrijven die dankzij hun expertise op het gebied van software, videonetwerkoplossingen, print en medisch onderzoek de meest innovatieve beeldverwerkingstechnologie op de markt kunnen brengen.

  Wellicht vind je dit ook interessant

  Contact

  Contact opnemen met Canon.