Bedrijven uit de Canon Group gevestigd in Europa

Van softwarebedrijven tot videonetwerkoplossingen, print- en fotografietechnologieën, Canon beschikt over de expertise en capaciteiten om wereldwijd leider te blijven op het gebied van beeldtechnologieën. Lees hier meer over de bedrijven van de Canon Group in Europa.

Arcules

Arcules

Een aanbod IoT-as-a-service in de cloud voor video's, special voor grote bedrijven. Zij combineren IoT en videogegevens om de videobewakingsbranche opnieuw uit te vinden met behulp van de nieuwste ontwikkelingen in de cloud en kunstmatige intelligentie.

Axis Communications

Axis

De marktleider op het gebied van netwerkvideo. Een constante vernieuwer in videobewaking die de veiligheid van miljoenen mensen wereldwijd verbetert en helpt om te voldoen aan de groeiende behoefte aan een slimmere, veiligere wereld.

BriefCam

Briefcam

De toonaangevende leverancier van Video Synopsis®-oplossingen voor het snel bekijken en zoeken van videobeelden, real-time waarschuwingen en kwantitatieve video-inzichten.

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems heette voorheen Toshiba Medical Systems en ontwikkelt en produceert diagnostische beeldvormingssystemen waaronder CT, MRI, ultrasoon geluid, en systemen voor klinische laboratoria.

Cognitas

Cognitas

Cognitas is een Canon-bedrijf dat is gevestigd in Duitsland. Het biedt maatwerkoplossingen voor het hele documentatieproces en ontwikkelt instructiehandleidingen, instructieboeken, online Help-systemen, softwarebeschrijvingen en catalogi.

DocsPro

DocsPro

Docspro is sinds 2016 een volle dochter van Canon Nederland en is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen die organisaties helpen met hun digitale transformatie. Docspro is in Nederland marktleider op het gebied van oplossingen voor geautomatiseerde factuurverwerking en digital mailroom, en is toonaangevend op het gebied van Enterprise Information Management en Robotic Process Automation. Docspro is Diamond Partner van Kofax en is tevens Diamond Support Partner van Hyland OnBase.

Iris

I.R.I.S.-Nederland

I.R.I.S. Nederland is sinds medio 2018 een volle dochter van Canon Nederland en is gespecialiseerd in het leveren en ondersteunen van oplossingen voor Enterprise Information Management (EIM). I.R.I.S. Nederland is marktleider op het gebied van oplossingen voor Information Management voor de advocatuur, juridische afdelingen en accountancy, is Platinum Partner van iManage en is tevens Silver Partner voor Opentext Content Server. Met iManage zijn zij eveneens actief in de meeste andere West-Europese landen.

IDM

IDM

Integra Document Management (IDM) is onderdeel van Canon Italië en is gespecialiseerd in uitbestedingsservices van document- en bedrijfsprocessen.

Kite

Kite.ly

Kite.ly is het meest geavanceerde softwareplatform voor internetbedrijven die actief zijn in print-on-demand. Het biedt maatwerkoplossingen voor merchandising en fotoprints voor vooruitstrevende bedrijven over de hele wereld.

Lifecake

Lifecake

De beste plek voor foto's en video's uit de kindertijd.

milestone

Milestone

Een toonaangevende leverancier van open platform IP- videobeheersoftware (VMS) die is gericht op het leveren van hoogwaardige zakelijke videoplatformsoftware voor hardware- en softwarepartners om deze te integreren in hun video-oplossingen voor beveiliging en meer.

Nokavision

Nokavision

Nokavision is sinds 2017 een volle dochter van Canon Nederland en is gespecialiseerd in het leveren en ondersteunen van oplossingen voor klantcommunicatie en digitale transformatie. Nokavision behoort in Nederland tot de marktleiders op het gebied van oplossingen voor Customer Communications Management (CCM), en is toonaangevend op het gebied van Rapid Application Development. Nokavision is Silver Reseller Partner van Opentext Exstream en is tevens implementatiepartner van Mendix.

NTware

NT-Ware

Een toonaangevend technologisch bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken, ontwikkelen en ondersteunen van print- en scanbeheersoftware, met name UniFlow.

Oce

Océ

Océ ontwikkelt, produceert en verkoopt print- en kopieerhardware en -software. Het is gericht op het versnellen van digitale beeldtechnologieën en het ontwikkelen van high-tech printproducten en -diensten.

Therefore

Therefore

Een leverancier van informatiebeheersoftware voor bedrijven, ongeacht de grootte, branche en afdeling.