ISE_Canon_2023

CANON EUROPE OP INTEGRATED SYSTEMS EUROPE 2024

Integrated Systems Europe (ISE) is 's werelds grootste tentoonstelling voor professionals op het gebied van AV en systeemintegratie. In de Fira de Barcelona komen duizenden mensen bij elkaar om samen te werken, te leren en de nieuwste Canon-oplossingen uit te proberen.

Schrijf je in voor ISE Europe 2024 met code E3VWPBAP voor een gratis toegangspas.

See no limits

Ontdek eenvoudig te gebruiken geautomatiseerde 4K-video-oplossingen bij de Canon-stand op ISE 2024. Canon laat een scala aan oplossingen zien voor de bedrijfs- en onderwijsmarkt, inclusief virtual reality, virtuele productie, bedrijfsstudio's en leren op afstand. Ontdek bij de Canon-stal hoe Canon's PTZ camera's, cinemacamera's, EOS R System-systeemcamera's en meer de leiding nemen in de veranderingen binnen de onderwijs- en bedrijfsmarkt.
CR-N500_WHT_Ambient_ISE-2022

Waar je Canon kunt vinden

Hal 3, stand 3B300, Fira de Barcelona, Spanje

30 januari tot 1 februari: 10:00-18:00
2 februari: 10:00-16:00

Schrijf je in voor ISE Europe 2024 met code E3VWPBAP voor een gratis toegangspas.

PRAAT MET HET TEAM VAN CANON

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.

Producten op de ISE 2024

Of je nu net begonnen bent of als professional op zoek bent naar de ultieme beeldkwaliteit, met het assortiment Canon-videocamera's en -lenzen ben je verzekerd van geweldige resultaten.

 • PTZ camera's

  CR-N700

  Een uitzonderlijke professionele 4K60P PTZ-camera met 12G-SDI-connectiviteit en toonaangevende automatische scherpstelling met de mogelijkheid van intelligente Auto Tracking.
 • PTZ camera's

  CR-N500

  Met 15x optische zoom, 4K UHD-opnamemogelijkheden en Dual Pixel AF en de optie voor intelligente Auto Tracking biedt de CR-N500 nauwkeurige bediening en naadloze IP-streaming met uitzonderlijke resultaten
 • PTZ camera's

  CR-N300

  De camera biedt 4K UHD-resolutie, 20x optische zoom, hybride autofocus met de optie voor intelligente Auto Tracking en verschillende IP-streaming- en bedieningsprotocollen waarmee je op nieuwe manieren contact kunt maken met je volgers.
 • PTZ camera's

  CR-N100

  Een wendbare 4K PTZ-camera met geavanceerde autofocus, 20x optische zoom en meerdere IP-protocollen met de optie voor intelligente Auto-Tracking.
 • PTZ-controller

  RC-IP1000

  Een professionele PTZ-controller met een 7-inch touchscreen, met precieze bediening en IP Video-bewaking voor tot wel 200 feeds
 • PTZ-controller

  RC-IP100

  Een geavanceerde controller met een multifunctionele joystick en intuïtief touchscreen voor het gemakkelijk bedienen van tot wel 100 verbonden camera's.
 • RF VR-lens

  RF 5,2 mm F2.8L DUAL FISHEYE

  Leg de wereld vast in verbluffende virtual reality met deze baanbrekende lens uit de L-serie, ontworpen om je VR-reis zo naadloos mogelijk te maken.
 • Cinema EOS System

  EOS R5 C

  Maak adembenemende 8K-video en 45 Megapixel foto’s met Canon's meest compacte Cinema EOS-camera die overal op voorbereid is.
 • Cinema EOS System

  EOS C70

  De EOS C70 is een nieuwe generatie Cinema EOS-camera met RF-vatting en een Super 35mm DGO 4K-sensor ontworpen om een brug te slaan tussen DILC- en Cinema-camera's.
 • Professionele videocamera's

  XF605

  Een veelzijdige 4K-videocamera van broadcastkwaliteit die geavanceerde AF, connectiviteit en streaming biedt voor veeleisende producties.
 • Systeemcamera's

  EOS R5

  Een nieuwe benadering van systeemcamera's. De ongeëvenaarde prestaties van de EOS R5 zullen je fotografie en filmproductie radicaal veranderen.
 • Systeemcamera's

  EOS R8

  Stap over op full-frame fotografie en video en realiseer je creatieve ambities.
 • Compactcamera

  PowerShot V10 (Black)

  Onderscheid jezelf online en val minder op tijdens het maken van opnamen met Canon's alles-in-een 4K-camera.
 • Canon Pro-video-oplossingen

  Van films en werk voor de publieke sector tot buitenbroadcasts en livestreaming, er is een Canon Pro-video-oplossing die perfect bij je past.

  Productassortimenten

  Het productassortiment van Canon heeft alles wat je nodigt hebt, plus alles wat je wilt.

  Case studies

  Canon-producten worden vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week gebruikt om vast te leggen, op te nemen en uit te zenden. Ontdek meer over de oplossingen die Canon-producten voor verschillende branches bieden

  Gerelateerde artikelen

  Canon Professional Services

  Canon Professional Services

  - Prioriteitsondersteuning
  - Snelle reparatie en leenproducten met Fast Track
  - Internationale ondersteuning
  - Exclusieve evenementen en ervaringen