CASE STUDIES

Canon's professionele videocasestudy's

Canon-producten worden vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week gebruikt om vast te leggen, op te nemen en uit te zenden. Ontdek meer over de oplossingen die Canon-producten voor verschillende branches bieden
CR-N700_Lifestyle_control-room_virtual-systems_61985

Een breed scala aan geïntegreerde oplossingen

De klanten van Canon integreren een breed scala aan Canon-producten in hun oplossingen voor videoproductie, livestreaming en uitzendingen, maar ook in oplossingen voor meerdere camera's en platforms. Neem contact op met het Canon-team en ontdek hoe Canon zich kan inzetten voor jouw individuele behoeften.

Broadcast

Canon's broadcastoplossingen omvatten een breed scala aan producten om producties van bioscoopkwaliteit te leveren, of het nu gaat om livestreaming of om opnamen voor toekomstige uitzendingen.

Professionele AV en streaming

Livestreaming geeft een extra dimensie aan videoproductie. Lees hoe deze klanten hebben geprofiteerd van de geïntegreerde oplossingen van Canon.

Overheid en publieke sector

Onderwijs, plaatselijk bestuur en wetenschappelijk onderzoek hebben allemaal hun eigen specifieke uitdagingen. Ontdek hoe de oplossingen van Canon goede livestreaming- en productieresultaten leverden bij diverse instellingen.

Films maken

Ontdek hoe deze klanten van Canon zowel in de studio als op locatie hoogwaardige videoproducties hebben geleverd die naadloos konden worden geïntegreerd tussen Canon-producten en nabewerkingsomgevingen.

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf up-to-date, meld je nu aan

Meld je aan voor tips van andere professionals, nieuws uit de sector, uitnodigingen voor evenementen en firmware-updates.