Printmedia en verbruiksmaterialen voor uw organisatie

Print media and consumables for your business

Alles wat u nodig hebt, van inkt tot media

Het juiste materiaal is cruciaal voor elk printproject. Zorg ervoor dat u de beste keuze maakt. Canon is dé totaalleverancier voor printoplossingen, service & support, papier, overige media en consumables. Bestel het vandaag nog of neem contact op. Onze medewerkers van Canon Imaging Supplies staan voor u klaar!

Koop Canon-media en verbruiksartikelen online

Kwaliteit en printprestaties doen ertoe. Canon-media en -verbruiksmaterialen staan voor kwaliteit en compatibiliteit. Neem meteen een kijkje in de Imaging Supplies webshop.

Koop nu

Buy Canon media and supplies online

Vind direct de perfecte combinatie met de Canon Media Guide

Dé database om het juiste materiaal voor elke printer en toepassing te vinden. U kunt hier ook belangrijke printprofielen en technische specificaties downloaden.

Ga naar de Canon Media Guide

Get the details you need with Mediaguide

Perfecte kwaliteit, persoonlijk advies

Onze sales support medewerkers staan voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer (073) 6 815 222 of email supplies.support@canon.nl. Tevens kunt u uw bestelling mailen naar: supplies.bestellen@canon.nl

Neem contact op

Quality supplies, quality advice

Catalogi en collecties

Met onze online mediacatalogi heeft u een handig en actueel overzicht van ons assortiment binnen handbereik. Ook vind u hier diverse van onze printmedia collecties, met meer specifieke informatie over onderdelen van ons assortiment.

Quality supplies, quality advice
How to go from good to great

Video: Ga van goed naar grandioos!

Het juiste type materiaal kan het verschil maken tussen een goed en een grandioos eindresultaat. Om u te helpen het gewenste resultaat te behalen, biedt Canon u de beste media-oplossing voor elke toepassing. Benut de kracht van print!

Video bekijken

Waarom kopen bij Canon

Laat uw organisatie profiteren van onze media-oplossingen