Easy-PhotoPrint Editor App

EASY-PHOTOPRINT EDITOR-APP

Bewerk je foto's, maak collages, kaarten en andere gepersonaliseerde cadeaus met deze gebruiksvriendelijke, gratis fotobewerkings-app.

Gratis fotobewerkings-app voor PIXMA- en MAXIFY-printers

De Canon Easy-PhotoPrint Editor-app is een eenvoudige manier om je favoriete foto's op een creatieve en persoonlijke manier om te toveren in stijlvolle prints of unieke cadeaus. Het maakt printen niet alleen eenvoudig, maar ook leuk!
 • Intuïtieve bediening voor eenvoudig printen

  Kies afbeeldingen en documenten rechtstreeks vanaf je apparaat of vanuit image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram en OneDrive. Bewerk, versier en print.

 • Veel gebruiksklare sjablonen

  Kies uit vele handige sjablonen en gebruik een editor zonder lay-out om fotolay-outs, kaarten, collages, kalenders, schijflabels, pasfoto's, visitekaartjes, stickers en posters te maken.

 • Bewerk en pas je afbeeldingen aan

  Bewerk je afbeeldingen, snijd ze bij, wijzig de achtergrond, voeg een tekst of kader toe en gebruik de creatieve 'Stamps' zoals pijlen, tekstballonnen, dieren, cijfers en symbolen om precies de gewenste print te maken.

 • Collages maken

  Verzamel je herinneringen in een uniek scrapbook voor je eigen plezier of als cadeau. Selecteer printbare ontwerpen voor inpakpapier en bewerk ze zoals jij dat wilt.

 • Zakelijke en persoonlijke administratie

  Maak posters en pas ze aan je bedrijf aan. Print pasfoto's, ontwerp je eigen visitekaartjes of maak een kalender en print schijflabels.

Beschikbaar voor iOS en Android

Download de Canon Easy-PhotoPrint Editor-app

Beschikbaar voor Mac en Windows

Download de desktopversie van Canon Easy-PhotoPrint Editor

Compatibiliteit

Raadpleeg de volgende website voor ondersteunde printers.

Gerelateerde artikelen

Wellicht vind je dit ook interessant…

 • Canon PRINT Inkjet-/SELPHY-app

  Stap in de wereld van Wi-Fi-connectiviteit en verander de manier waarop je print, kopieert en scant.

 • Creative Park

  Van eenvoudige knutsel-ideeën tot 3D-modellen in origami-stijl - breng het papierplezier in je dagelijkse leven en voeg met de bewerkingsfunctie een persoonlijk tintje toe aan je creaties.

 • Nail Sticker Creator voor Canon

  Maak nagelkunst en laat je eigen unieke ideeën zien met onze Nail Sticker Creator voor Canon. Kies uit honderden sjablonen of uit je eigen foto's voor een gepersonaliseerde look.

 • image.canon

  Zet foto's en video's naadloos over van je Canon-camera naar je apparaten en webservices.