A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

TIPS VOOR HET PRINTEN

Terug naar school: Maak leren leuk met een Canon PIXMA-printer

Niets geeft meer voldoening dan te zien hoe je kinderen groeien. Het is een voorrecht om hun verstand te zien ontwikkelen en te merken hoe hun creativiteit tot bloei komt terwijl ze hun weg in de wereld zoeken. Of je kinderen nu naar school gaan of thuisonderwijs krijgen, thuis leren speelt een cruciale rol in het groeitraject van je kind. Deze vertrouwde plek is een veilige en stimulerende omgeving waar ze op verkenning kunnen gaan, hun interesses kunnen volgen en persoonlijke projecten kunnen creëren. Als ze dan de juiste hulpmiddelen om zich heen hebben, helpt dat hen om verder te komen en kun jij ze gemakkelijker in hun groeitraject begeleiden.

Wanneer je nadenkt over wat je kind het komende schooljaar nodig zal hebben, zou een flexibele gezinsprinter bovenaan de lijst moeten staan.

Maak verbinding

The hand of a small child touching a smartphone that is on top of a Canon PIXMA TS5350 Series printer.
Print vanaf een smartphone met de Canon PRINT-app. En als je kinderen creatief willen zijn met hun huiswerk, kunnen ze hun eigen ontwerpen bewerken en aanpassen in de Canon Easy-PhotoPrint Editor en de Canon Creative Park-apps.

De Canon PIXMA TS5350-serie bevindt zich in het middensegment van het Canon PIXMA-assortiment en is voor velen een geweldige keuze: gebruiksvriendelijk, betaalbaar en compatibel met de smartphone. Kinderen vinden printen met een van de vele Canon-apps zelfs 'supermakkelijk' (aldus een vijfjarige)! De draadloze verbinding is eenvoudig in te stellen en is zo flexibel dat meerdere computers, smartphones of tablets tegelijk met de printer verbonden kunnen zijn, zodat het hele gezin hem kan gebruiken.

Bespaar tijd

A cat looks at a Canon PIXMA TS5350 Series printer that is surrounded by printouts.
Thuisonderwijs kan een zware klus zijn, zeker in combinatie met het dagelijkse huishouden. Maar met Canon PIXMA-printers kun je speciaal leermateriaal voor thuis printen en de zaak organiseren.

De PIXMA TS5350-serie is met heel wat printapps van Canon compatibel (zowel voor iOS als Android), maar uit oogpunt van veelzijdigheid is de Canon PRINT-app een perfecte app om mee te beginnen. Download de app op je smartphone of tablet, volg de instructies op het scherm om verbinding met de printer te maken en je bent klaar om foto's en documenten te printen, scannen en kopiëren. Deze app maakt ook verbinding met externe cloudservices, waaronder image.canon, Dropbox, Google Classroom, Google Drive, Instagram en OneDrive. Volwassenen, tieners en oudere kinderen zullen de mogelijkheid om rechtstreeks vanaf deze populaire platforms en cloudopslagservices te printen geweldig vinden en een echte tijdbesparing. De Canon PIXMA TS5350-serie is na een eerste installatie ook compatibel met Apple AirPrint en Mopria voor Android, zodat je met één druk op de knop vanaf elk willekeurig Apple-product of Android-apparaat kunt printen, overal waar je een netwerkverbinding hebt.

A child takes a printout from the paper tray of a Canon PIXMA TS5350 Series printer. A man sits on a sofa in the background looking at a smartphone.
Met de Canon PRINT-app kun je educatief materiaal printen vanuit je luie stoel, zodat thuisonderwijs snel en eenvoudig wordt.

De Canon PIXMA TS5350-serie heeft niet alleen uitstekende printvoorzieningen, maar je kunt er ook mee scannen (resolutie tot 1200 x 2400 dpi), waardoor je snel en eenvoudig lesmateriaal en werkbladen kunt kopiëren. Gebruik de Canon PRINT-app om de instellingen eenvoudig aan te passen en laat de Canon PIXMA TS5350-serie het zware werk voor je doen.

Inspireer en ondersteun creativiteit

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk in front of a pinboard covered in printouts.
Materiaal printen voor thuisonderwijs opent een wereld van creativiteit die je kunt aanpassen aan de behoeften van je kinderen. Moeten ze hun handschrift oefenen? Print gewoon een paar schrijfwerkbladen.

Wil je nog meer doen? Naast de Canon PRINT-app zijn ook de Canon Easy-PhotoPrint Editor en de Canon Creative Park-app zeker de moeite waard om op je smartphone te installeren voor meer creatieve mogelijkheden. Met de Canon Easy-PhotoPrint Editor kun je collages van meerdere afbeeldingen maken, een kalender maken, een poster ontwerpen en stickers printen, om maar een paar mogelijkheden te noemen. De stijlvolle sjablonen van de app variëren van voorbeelden op maat die je volledig kunt aanpassen tot kant-en-klare grafische sjablonen. Met de Canon Creative Park-app kun je in één middag een familiealbum maken, een set alfabetische kaarten printen en een poster maken voor een speciaal evenement. Niet alleen zullen jij en je kinderen genieten van de leuke en creatieve variatie die deze apps bieden, ze zijn ook veilig en makkelijk te gebruiken voor jongere gezinsleden.

Onbeperkt printen

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a tabletop printing out photo collages.
De Canon PIXMA TS5350-serie maakt gebruik van Canon's ChromaLife100-inkten voor sprankelende en duurzame resultaten.

In een huis waar iedereen dezelfde printer gebruikt, kan het geruststellend zijn om te weten dat het dubbele papierinvoersysteem ruim voldoende capaciteit heeft. Je kunt de Canon PIXMA TS5350-serie met maximaal 200 vellen gewoon papier laden (100 vel achterin en 100 vel in de verstelbare cassette aan de voorkant) of maximaal 20 vel fotopapier (alleen achterste lade). De Canon PIXMA TS5350-serie is ook geschikt voor dubbelzijdig printen, zodat er minder papier wordt verbruikt en minder afval ontstaat. De Canon PIXMA TS5350-serie werkt met twee inktcartridges (zwart en kleur) gevuld met Canon's ChromaLife100-inkten, die garant staan voor sprankelende resultaten. De cartridges zijn verkrijgbaar in standaardformaat of XL-formaat. Met de XL-cartridge kun je twee keer zoveel pagina's printen, waardoor de kosten per print lager zijn.

Dankzij inventieve apps is de Canon PIXMA TS5350-serie zoveel meer dan alleen een printer! Het is een tool waarmee je met behulp van smartphonetechnologie en creatieve lay-outsjablonen met één druk op de knop eindeloze hoeveelheden digitale informatie, afbeeldingen en documenten kunt laten maken.

Een printer kiezen

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk next to a pencil case and stationery.
De PIXMA TS-serie bestaat uit een serie printers die aan je behoeften voldoen, en elke printer biedt thuis creatieve vrijheid voor schoolwerk en nog veel meer.

Het assortiment Canon PIXMA-inkjetprinters biedt voor ieder wat wils. Naast de Canon PIXMA TS5350-serie noemen we hier nog een paar andere printers uit de PIXMA TS-serie.

Canon PIXMA TS3350-serie

A Canon PIXMA TS3350 Series printer on a desk. Printouts, photos and a notebook are on the desk beside it.

Dit instapmodel print foto's zonder witrand tot 5 x 7 inch en heeft een 1,5-inch LCD-scherm. Deze budgetprinter heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is een goede keuze als je geen dubbel papierinvoersysteem nodig hebt; het is de perfecte hulp voor huiswerkopdrachten of algemeen printwerk in huis.

Canon PIXMA TS5150-serie

A Canon PIXMA TS5150 Series printer with its paper tray extended.

De gezinsvriendelijke Canon PIXMA TS5150-serie bevindt zich naast de Canon PIXMA TS5350-serie in het PIXMA-assortiment en heeft veel overeenkomsten, maar een groter 2,5-inch LCD-scherm. Net als de Canon PIXMA TS5350-serie heeft de Canon PIXMA TS5150-serie een dubbel papierinvoersysteem en ondersteunen de achterste lade en de cassette vooraan diverse soorten papier en enveloppen tot A4-formaat.

Canon PIXMA TS6350-serie

A Canon PIXMA TS6350 Series printer surrounded by papercraft materials, pencils and a pair of scissors.

Wil je vooral foto's printen in hoge kwaliteit? De Canon PIXMA TS6350-serie werkt met vijf cartridges (pigmentzwart, zwart, cyaan, magenta en geel), wat betekent dat je afzonderlijke inktcartridges kunt vervangen als ze op zijn. Deze multifunctionele printer print randloze foto's van 10 x 15 cm in 21 seconden en heeft een heel gemakkelijke draadloze verbinding.

Canon PIXMA TS8350-serie

A woman holds a smartphone above a Canon PIXMA TS8350 Series printer.

Richting het hogere segment van de PIXMA TS-serie bevindt zich de slanke en stijlvolle Canon PIXMA TS8350-serie. Met een inktsysteem met zes cartridges (pigmentzwart, zwart, cyaan, magenta, geel en fotoblauw) levert deze printer hoogwaardige resultaten. De printer is ideaal voor mensen die gaan voor hoogwaardige kwaliteit en die perfecte foto's willen printen. Aanwezig zijn een SD-geheugenkaartsleuf, zodat je rechtstreeks vanaf je geheugenkaart kunt printen, een 4,3-inch aanraakscherm en een veelzijdige multifunctionele schijflade voor het printen op media zoals stickers en voor nagelkunst

Geschreven door Claire Gillo

Gerelateerde artikelen
Printer fun for everyone

CREATIEF PRINTEN

Printerplezier voor iedereen

Zes manieren waarop je PIXMA-printer je huis, familieactiviteiten en apparaten een boost kan geven.

A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

PRINTEN EN KNUTSELEN

Ontdek honderden leuke knutselprojecten met papier

Gebruik de papierkunst van Creative Park om kinderen bezig te houden en te vermaken met poppenshows, bordspellen, leermiddelen of spannende doolhoven.

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikelen

Get Inspired is je belangrijkste bron van nuttige fotografietips, koopgidsen en interessante interviews - alles wat je nodig hebt om de beste camera of de beste printer te vinden, en breng je volgende creatieve idee tot leven.

Terug naar alle tips en technieken