Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

Leg vast, kies je stijl en print – laat je creativiteit de vrije loop met de Canon Zoemini-serie

Geef onderweg je creativiteit de vrijheid met een instant camera en printer in zakformaat

Je deelt foto's niet alleen om likes te krijgen. Met een Canon Zoemini, Canon Zoemini S of Canon Zoemini C maak je foto's*, voeg je je eigen stijl toe en print en deel je je foto's, waar en wanneer je wilt.

Je nieuwe BFF

Houd je favoriete gadget altijd bij de hand. Dankzij de slanke vormgeving kun je hem in je tas of zak stoppen, zodat je hem direct kunt gebruiken.

Maak je keus uit een set trendy kleuren om je printer in zakformaat af te stemmen op je persoonlijke stijl – kies voor chic met een Canon Zoemini of Canon Zoemini S in roségoud, wit of zwart, of ga voor een stoere look met een Canon Zoemini C in Bumble Bee Yellow, Mint Green, Seaside Blue of Bubble Gum Pink.

3 different colours of Canon Zoemini S and Canon Zoemini C on a table.

Met het perfecte accessoire heb je alles om je nieuwe Canon Zoemini-lifestyle te perfectioneren. Bekijk deze ideeën en laat je inspireren.

1. Leg vast

2 young women - one taking a photo with Canon Zoemini S, one taking a selfie in a bathtub filled with colourful balls.

Maak keer op keer de perfecte foto met de selfiespiegel van de Canon Zoemini S en Canon Zoemini C. Strike a pose - smile of breng je vriend(in) ook in beeld voor een perfect gekaderde spontane foto. Wil je de belichting aanpassen? Schakel de ringlamp van de Canon Zoemini S in voor een selfie om te delen.

Gebruik voor een fantastische groepsfoto de functie van de sluiter met afstandsbediening van de Canon Mini Print-app bij de Canon Zoemini S. Neem de juiste positie in, print het resultaat zodat al je vrienden het kunnen zien.

2. Geef het uitstraling

A picture of 4 young people jumping in the air with speech bubbles and other AR text added.

Gebruik de Canon Mini Print-app** op de Canon Zoemini en de Canon Zoemini S om je foto's nét dat beetje extra te geven. Probeer verschillende kaders en filters uit voor een gestileerde print, of voeg leuke AR, notities of tekeningen toe voor een foto die een glimlach op je gezicht tovert.

3. Bewaar ze

2 girls sticking printed pictures on a board.

Dankzij het perfecte zakformaat heb je je Canon Zoemini S en Canon Zoemini C altijd bij de hand om een speciale foto te maken. Beleef het moment opnieuw met een minifoto van 2x3-inch (5 x 7,6 cm) met zelfklevende achterkant, ideaal om in je tas of portemonnee te stoppen.

Maak van je instant cameraprinter je favoriete reisgenoot. Maak foto's van je favoriete plekken en bezienswaardigheden en plak ze naast andere herinneringen voor een kleurrijk reisscrapbook. Noteer ook je herinneringen en opmerkingen, zodat je een mini-tijdcapsule hebt om naar terug te kijken en met je vrienden te delen.

Wil je een verjaardagsfeestje aankleden? Probeer een herinneringsbord te maken en zorg dat iedereen foto's maakt en print. Elke herinnering kan worden opgeplakt zodat iedereen deze kan bewonderen en vervolgens aan het einde van de dag door de jarige mee naar huis worden genomen.

4. Voeg je eigen stijl toe

Guitar case with a picture of 4 young people stuck to it.

Geef je bezittingen een persoonlijk tintje met een paar fotostickers. Verwijder de plakstrip van je beste selfies en groepsfoto's om de muren van je slaapkamer op te fleuren, je spiegel wat glamour te geven of om je laptop, tas en telefoon een persoonlijk tintje te geven.

Als leuk en creatief project kun je een collage of moodboard van jou en je vrienden samenstellen, of een paar van je favoriete momenten toevoegen aan een slinger met lichtjes voor een schitterende uitstraling.

5. Maak labels

Young woman sitting and holding Canon Zoemini S and a girl holding Canon Zoemini C and a colourful doughnut.

Maak van gewone labels unieke naamplaatjes voor kerst- of verjaardagscadeaus. Verzamel de beste foto's van je vrienden voor een stijlvol en gedenkwaardig label en bevestig ze aan cadeautjes. Voor speciale gelegenheden kun je eigenzinnige foto's en deelbare selfies gebruiken om je eigen kaarten te versieren en te maken, of deze op een foto plakken en er persoonlijke uitnodigingen mee maken.

Je minifoto's kunnen je direct helpen je zaken op orde te krijgen. Sorteer je schoenen en doe je sieraden of je seizoenskleding in een doos. Om je te helpen herinneren wat er in elke doos zit, maak je gewoon een foto van de inhoud die je aan de buitenkant plakt. Geregeld!

6. Zeg het met een foto

Person holding a smartphone with a picture and another one printing pictures on Canon Zoemini.

Wil je iets zeggen? Maak een leuke foto en print deze direct voor een persoonlijk berichtje om iemand te bedanken of om je liefde te delen! Stel de print in op 2x2 inch (5 x 5 cm) en maak een portret met je Canon Zoemini S of Canon Zoemini C. Schrijf een berichtje of krabbel een tekening aan de onderkant.

7. Creëer de look

A girl taking a selfie with Canon Zoemini C in her room.

Verbeter je stijlbewuste uitstraling met een persoonlijk lookbook. Maak een selfie wanneer je er tiptop uitziet en plak deze op je kledingkast, zodat je altijd weet wat je kunt dragen. Experimenteer ook met je haar - probeer een chique opgestoken kapsel, een vintage-achtige volle krul of een ingewikkelde vlecht en maak direct een kiekje van het resultaat, perfect voor toekomstige stylingtips. Je kunt je kiekjes ook uitwisselen met je vrienden om hun mening te horen!

8. Hebben!

Zie je iets wat je leuk vindt? Maak een foto van die schattige schoenen en maak je eigen verlanglijst, klaar voor gebruik voor jou en je vrienden wanneer het tijd is om jezelf te trakteren, of om te delen met je dierbaren als je een voorzichtige hint voor je verjaardagscadeau wilt geven!

*Canon Zoemini S en Canon Zoemini C hebben een ingebouwde camera

**Disclaimer: Vereist dat een mobiel apparaat is verbonden met de Canon Zoemini of Canon Zoemini S via Bluetooth® en de Canon Mini Print-app, gratis verkrijgbaar in de App Store en in Google Play. Compatibel met mobiele apparaten met iOS 9.0 of nieuwer en Android-apparaten met Android 4.4 of nieuwer.

Geschreven door Claire Price

Gerelateerde artikelen
Zoemini S2 print story

INSTANTCAMERA'S

Leg het ritme vast met de Canon Zoemini S2

Zet momenten om in herinneringen met Canon's draagbare 2-in-1 mini-fotoprinter.

Express your style with print

INSTANTPRINTERS

Laat zien wie je bent met print

Ontdek hoe fashionblogger Izzy Manuel de Canon Zoemini S2 gebruikt om haar foto's tot leven te brengen.

A person writing in a scrapbook, the pages filled with photos and stickers.

CREATIEF PRINTEN

Laat zien wie je bent met creatieve journals

Journaling kan een manier zijn om je creativiteit te uiten en je geestelijke gezondheid een boost te geven.

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikelen

Get Inspired is je belangrijkste bron van nuttige fotografietips, koopgidsen en interessante interviews - alles wat je nodig hebt om de beste camera of de beste printer te vinden, en breng je volgende creatieve idee tot leven.

Terug naar alle tips en technieken