BRUIDSFOTOGRAFIE

Blijvende herinneringen: maak mini-prints die je bruiloftsalbum waardig zijn

Ontdek waarom de Canon Zoemini S2 en de Canon Zoemini-printer de perfecte accessoires zijn voor bruiloftsdagen - zowel voor jou als voor je gasten.
De handen van een vrouw die mini-prints van een bruiloft in een scrapbook plakken, met een witte Canon Zoemini S2 naast haar.

Het zijn de kleine momenten van vreugde tijdens een bruiloft die de meest gedenkwaardige foto's opleveren. Het gelach, de tranen en het klinken met glazen als verschillende generaties samen feestvieren - waarbij de jongste gasten vaak rondrennen taart op hun gezicht. Professionele fotografen die druk bezig zijn en er alles aan doen om perfecte foto's te maken, kunnen deze kleinere glimpjes van de grote dag soms net missen. Maar stel dat je bruiloftsgasten deze ongeziene momenten wel kunnen vastleggen?

Met de Canon Zoemini S2 2-in-1-fotoprintercamera in zakformaat maak je in een handomdraai bruiloftsfoto's en selfies. Hier delen we wat creatieve ideeën over hoe jij en je gasten deze en de Canon Zoemini instant printer kunnen gebruiken om die dierbare momenten te vinden en te delen.

De perfecte ijsbreker

Een man en een vrouw maken een selfie met een roze Canon Zoemini S2. De camera is scherp in beeld, maar het stel is onscherp.

Met een ingebouwde spiegel en ringverlichting is de Canon Zoemini S2 is ideaal voor het maken van selfies, vooral bruiloftsselfies, als gasten er meestal op hun best uitzien en in de stemming zijn voor wat plezier.

Of ze nou plaatsvinden op een tropisch strand, in een pittoresk statig huis of in de feestzaal boven je plaatselijke bar of restaurant, bruiloften gaan meestal gepaard met het ontmoeten van nieuwe mensen. Hoewel je na de ceremonie een paar spelletjes kunt plannen om je gasten aan te moedigen elkaar te leren kennen, kan samen foto's maken een natuurlijke - en goedkope - manier zijn om het ijs te breken.

Een instant camera op een speciale receptietafel met een blikvanger zoals een champagnetoren, een paar leuke props of een huwelijksgastenboek kunnen de perfecte fotomomenten en conversatiestarters opleveren.

Ideale plekken om een mini-printer te plaatsen

Een zwarte Canon Zoemini S boven op een gastenboek bij een bruiloft.

De Canon Zoemini S2 is het perfecte accessoire voor bruiloften. Gasten kunnen hun eigen geïmproviseerde fotomomenten organiseren en de resultaten direct bekijken op een prachtige mini-print. Om ze nog specialer te maken, kunnen gasten hun prints zelfs signeren of een korte boodschap achterlaten in de rand.

Twee Canon Zoemini-printers op een tafel met een bord met een cake erop, en wat drankjes.

Met een gewicht van slechts 160 g is de Canon Zoemini-printer slank en licht, waardoor hij een onopvallende aanvulling is op bruiloftstafels, gamestations en nog veel meer. Hij is ook ongelooflijk gebruiksvriendelijk.

Als je de Canon Zoemini S2-fotoprinter en -camera naast je taart of herinneringsboek plaatst, kun je je gasten aanmoedigen om foto's te maken en te printen. Maar als een gast al eerder op de dag de perfecte foto op een smartphone heeft opgeslagen, kan de Canon Zoemini-printer ook via Bluetooth verbinding maken en het printen voor je verzorgen met de Canon Mini Print-app. Gasten kunnen dan hun gekozen afbeelding naast een handgeschreven bericht plakken om je te helpen herinneren nog iets aan je gastenboek toe te voegen.

Wanneer je het Canon ZINK 1,3-inch voorgesneden cirkelstickerpapier combineert met de Canon Zoemini, kun je met de Canon Mini Print-app direct zelfklevende prints maken. Vrienden en familie kunnen dan gewoon bruiloftsfoto's maken, printen, loshalen van de print en in een gastenboek of album plakken.

Doe-het-zelf photo booth

Een vrouw die een selfie maakt met een blauwe Canon Zoemini S2.

Om een kosteloze, geïmproviseerde photo booth te maken, gebruik je de Live View-functie van de Canon Mini Print-app in combinatie met de Canon Zoemini S2 om een timer in te stellen, zodat je de tijd hebt om de perfecte opname samen te stellen.

Twee jonge vrouwen kijken naar een collectie kleurrijke mini-prints van zichzelf waar tekst en doedels aan zijn toegevoegd.

Opties in de Canon Mini Print-app zijn onder andere doedels, tekst, kaders en zelfs AR-effecten.

Een photo booth is een leuke en informele manier om je volwassen bruiloftsgasten aan te moedigen zich te laten gaan, hun malle kant te laten zien en het kind in zichzelf naar boven te halen. Ook voor kinderen is het heel leuk, vooral als er een verkleedkist bij zit vol grappige opblaasfiguren, papieren knipsels, waanzinnige pruiken, reuzenzonnebrillen en gekke hoeden.

De mogelijkheden voor het creëren van photo booths zijn enorm - van het maken van foto's tegen een gebloemde achtergrond tot het creëren van een gigantische fotolijst waarbinnen gasten kunnen poseren. De Canon Zoemini S2 in combinatie met de Canon Mini Print-app maakt groepsfoto's mogelijk met een handige zelfontspanner en sluiter met afstandsbediening, zodat je gasten dierbare herinneringen kunnen creëren en printen die je jaren later nog aan het lachen kunnen maken.

Verzamel de prints daags na je bruiloft en maak een collage om in te lijsten, die de sfeer van je huwelijksfeest vastlegt. Het zorgt zeker voor een vrolijk beeld in je huis en een leuk contrast met de meer traditionele bruiloftsfoto's.

Mis geen moment

Een selectie van Canon Zoemini S2-printers in groenblauw, wit en roségoud.

De Canon Zoemini S2 biedt circa 25 foto's per acculading en heeft ook een Micro SD-kaartsleuf, zodat je eenvoudig foto's kunt opslaan om later te printen en dus niets hoeft te missen.

De receptie is waar veel van de magie tijdens een bruiloft plaatsvindt. Terwijl de feestelijkheden tot in de vroege uurtjes doorgaan, worden de gasten meer ontspannen en kunnen mensen van wie je het het minst zou verwachten, dansbewegingen laten zien die ze speciaal voor dit soort gelegenheden reserveren. Vaak zijn de officiële fotograaf en videograaf op dit punt al vertrokken, dus is het aan je vrienden en familie om deze spontane momenten op camera vast te leggen.

Waarom zet je geen selfiestation op in de buurt van de dansvloer, waar ze direct hun favoriete foto's kunnen maken, printen en delen? De Canon Zoemini S2-fotoprinter is hier ideaal voor en is verkrijgbaar in groenblauw, wit en roségoud, passend bij je thema.

Als ze na al het dansen nog genoeg energie over hebben, kunnen je gasten hun prints zelfs een persoonlijk tintje geven met effecten en frames via de Canon Mini Print-app. Bovendien bewaart de camera afbeeldingen op de Micro SD-kaart zodat je ze later kunt printen, mocht je papier opraken.

Ideaal voor elke gelegenheid

Canon Zoemini-prints hangen aan een koord met feestverlichting voor een raam.

Canon Zink TM-fotopapier is vlekvrij en waterbestendig, waardoor het de perfecte keuze is voor hoge kwaliteit in combinatie met je Canon Zoemini-printer.

Een Canon Zoemini S met een selectie prints en een badge naast een fotoalbum met Team Bride op de voorkant.

Van bruiloften en verjaardagen tot spontane dagjes uit met je vrienden, de Canon Zoemini S2 en de Canon Zoemini zijn ideaal voor elke gelegenheid.

Er zijn onbeperkte mogelijkheden als het om spontane bruiloftsfoto's gaat, en als je je eigen huwelijks-hashtag instelt, kun je naderhand door alle foto's van de gasten van je speciale dag bladeren en de foto's die je mooi vindt printen. Als je creatief wilt zijn, kies je je favoriete smartphonefoto's en gebruik je het 2x3 inch Canon ZINKTM-fotopapier in combinatie met de Canon Zoemini-printer om een selectie te printen en om te zetten in bedankbriefjes. Je kunt je favoriete prints helemaal veegvast, water- en scheurbestendig op spiegels, telefoonhoesjes of laptops plakken, maar ook in een papieren album of notitieboek.

De Canon Zoemini en de Canon Zoemini S2 zijn echter niet alleen geschikt voor bruiloften, ze zijn ook ideaal voor belangrijke gebeurtenissen als verjaardagen, diploma-uitreikingen, religieuze ceremonies en alle andere gelegenheden waarbij het vastleggen van een moment en het printen ervan een aandenken oplevert dat je kunt opplakken of met anderen kunt delen - je kunt zelfs verschillende exemplaren van dezelfde foto printen om een groepsselfie te delen met iedereen die op die foto staat.

Word creatief met de Canon Mini Print-app

Een vrouw die de Canon Mini Print-app op haar smartphone gebruikt. Op het tafelblad voor haar bevinden zich een Canon Zoemini S2 en een scrapbook bedekt met mini-prints van een bruiloft.

Bruiloftsgasten kunnen hun foto's op hun smartphone stylen met de filters in de Canon Mini Print-app.

Twee ronde fotostickers met selfies erop.

Je kunt zelfs leuke cirkelstickers maken om met vrienden te delen met Canon Zink Pre-Cut Circle Stickers.

Creatieve bruiloftsgasten willen misschien wel een stapje verder gaan als het gaat om het maken van een directe fotopresentatie, en de Canon Mini Print-app biedt talloze eigenschappen waar je gebruik van kunt maken, zoals leuke lettertypes, coole frames en zelfs Augmented Reality-effecten (AR).

Er is ook een slimme collagefunctie waarbij je drie, vier of negen van je favoriete foto's kunt kiezen en de app biedt dan verschillende creatieve manieren om ze weer te geven. Omdat je de Canon Zoemini en de Canon Zoemini S2 via Bluetooth kunt gebruiken, kunnen de gasten 2x3 inch foto's maken, bewerken en printen voor een door henzelf gemaakte bruiloftsreportage van iedereen die jullie dag echt speciaal maakte.


Geschreven door Lorna Dockerill

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikelen