Lenzen voor EOS R

Canon Mount Adapter EF-EOS R

Deze adapter is ontworpen voor gebruik met het Canon EOS R Systeem en maakt het mogelijk EF- en EF-S-lenzen te gebruiken met de EOS R-camera.

 • Gebruik bestaande EF- en EF-S-lensvattingen op Canon EOS R-camera's

  Met de Canon Mount Adapter EF-EOS R-lensvatting kunnen EF- en EF-S-lensvattingen worden gebruikt op Canon EOS R-camera's, waarbij dezelfde prestaties en functionaliteit worden gehandhaafd als op EOS-spiegelreflexcamera's.

 • Lichtgewicht en gebruiksvriendelijk

  Deze handige adapter heeft een gewicht van ongeveer 110 g en past eenvoudig in je fototas. Zo heb je de adapter altijd direct bij de hand. Lijn de bevestigingsmarkering op de lens en de adapter uit, draai de lens rechtsom totdat je een klik hoort en bevestig de lens op de normale manier aan de camera.

 • Ontworpen voor professioneel gebruik

  De Canon-adapter EF-EOS R heeft een weerbestendige afdichting tegen stof en vocht en is voorzien van een metalen lensvatting aan zowel de achterkant als de voorkant. De buitenafwerking van de adapter past bij zowel de camera als de lens.

Wellicht vind je dit ook interessant

 • EOS R-adapters

  Een serie vattingadapters EF-EOS R, waarmee EF- en EF-S-lenzen kunnen worden gebruikt met Canon EOS R-camera's en die nieuwe functionaliteit toevoegen aan bestaande optica.

 • Lensselectie-tool

  Canon's lenzenkiezer laat je het hele aanbod van Canon-lenzen zien, en helpt je met het vinden van de perfecte match voor jou en je EOS-camera.

 • Vattingadapter EF-EOS R met bedieningsring

  De Control Ring-vattingadapter EF-EOS R heeft een Lens Control Ring die kan worden gebruikt om diafragma, sluitertijd, ISO of belichtingscompensatie aan te passen terwijl je de EOS R-camera nog steeds voor je oog houdt.

 • Vattingadapter EF-EOS R met drop-in filter

  De vattingadapter EF-EOS R met drop-in filter biedt de mogelijkheid om drop-in filters te gebruiken om de belichting aan te passen en effecten te creëren.

 • EOS R SYSTEM

  Het R-system is ontworpen voor de onvermoeibare creator. Het is een naadloos systeem dat intuïtief met je samenwerkt om je unieke visie te realiseren.