Canon EF 50mm f/1.2L USM

EF 50mm f/1.2L USM

De supersnelle EF 50MM F/1.2L USM heeft het grootste diafragma van alle objectieven in het assortiment en is daarom het perfecte objectief om bij geringe lichtsterkte te werken; ideaal voor het regelen van de scherptediepte en voor binnen fotograferen zonder flitser.

Voordelen

  • L-serie constructie en optica
  • Groot f/1.2 diafragma
  • Snel, stil USM autofocus
  • Super Spectra coatings
  • Cirkelvormig diafragma voor excellent achtergrond 'bokeh'
  • Geeft afstandsinformatie door aan het E-TTL II flitsprogramma
  • Zonnekap en zachte hoes

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 50mm f/1.2L USM in detail

L-serie: topkwaliteit


In de EF 50MM F/1.2L USM treft u Canons hoogste standaard wat betreft nauwkeurige optica aan. Het professionele assortiment in de L-serie is het vlaggenschip van Canon: superieure beeldkwaliteit, groot gebruiksgemak en een constructie die het objectief beschermt tegen stof en vocht.

Groot f/1.2 diafragma


Dankzij het grote maximale diafragma van f/1.2 kan men snel fotograferen bij weinig licht, zonder dat een flitser nodig is. Ook kan de scherptediepte beter worden geregeld.

Uitstekend achtergrond 'bokeh'


Met het cirkelvormige diafragma wordt een aantrekkelijke effen achtergrond gecreëerd, ideaal voor het isoleren van onderwerpen met behulp van een groot diafragma en voor onweerstaanbare portretten.

Snelle, stille autofocus


Een ringtype USM (ultrasone motor) maakt gebruik van ultrasone frequentietrillingen voor uiterst snelle en vrijwel geluidloze autofocus. De supersnelle CPU en verbeterd AF algoritme dragen verder bij aan de AF snelheid. Het objectief wordt in exact de juiste stand gestopt op het moment dat het scherpstelpunt wordt bereikt en doorschieten wordt zo voorkomen. Fotografen kunnen tevens direct overschakelen naar handbediening zonder de AF uit te schakelen.

Super Spectra coatings


De Super Spectra lenselement coatings en de vorm van het lenselement onderdrukken reflecties - bij digitale camera's vaak het gevolg van reflecties op de beeldsensor. Deze coatings dragen tevens bij aan een natuurlijke kleurbalans en aan het verhogen van het contrast voor levendige hi-fidelity opnamen.

Informatie doorgeven aan E-TTL II


Het objectief stuurt afstandsinformatie terug naar het E-TTL II flitsprogramma van compatibele EOS camera's, waardoor de flitslichtmeting optimaal is.

Accessoires


Het EF 50MM F/1.2L USM objectief wordt geleverd met een cilindervormige zonnekap en een zachte hoes.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 50mm f/1.2L USM.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products