Canon Everyday Use Glossy GP-501

Everyday Use Glossy GP-501

Glanzend fotopapier waarmee je naar hartenlust foto's kunt printen en extra prints kunt maken van fotolabkwaliteit. Met het fotopapier 'voor dagelijks gebruik' kun je op een voordelige manier thuis je vakantiefoto's printen met een mooie glanzende afwerking.

Voordelen

  • Glanzende afwerking
  • Fantastisch voor regelmatig printwerk
  • Uitstekend geschikt voor de ChromaLife100+ inktsoorten van Canon

Meer productinformatie

Bekijk Canon Everyday Use Glossy GP-501 in detail

Vakantiefoto's


Wanneer je je vakantiefoto's wilt printen, wil je dat het resultaat er minstens zo goed uitziet als bij foto's die je laat printen bij een fotolab. Dan is Glossy Photo Paper 'Everyday Use' de juiste keuze.

Foto's zijn onmiddellijk droog


Origineel fotopapier van Canon heeft een micro-poreuze coating die inkt tot diep onder het oppervlak absorbeert, waardoor er geen overtollige inkt achterblijft op het papieroppervlak. Het resultaat: fotoprints die onmiddellijk droog zijn.

Perfecte glans


Glanzend papier van Canon sluit de inkt dieper in onder het glanzende oppervlak dan andere papiersoorten. Daarom is een 'glossy' afwerking ook altijd echt glanzend.

Foto's die levenslang mooi blijven


Glossy Photo Paper 'Everyday Use' is uitstekend geschikt voor de ChromaLife100+ inktsoorten van Canon. Een combinatie van Canon's FINE-printkop, inkt van Canon en origineel Canon-fotopapier beschermt foto's tegen gassen en licht zodat je waardevolle herinneringen worden beschermd voor de komende generaties.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon Everyday Use Glossy GP-501.

200-gsm

Gewicht in gram per vierkante meter

0.21-mm

Dikte in mm

Fotosoftware

Breng herinneringen weer tot leven met software die inspireert tot creatieve manieren van printen.

Kom meer te weten