Fotopapier voor PIXMA

Vind het juiste Canon-fotopapier dat voldoet aan al je wensen, of je nu studioprints van professionele kwaliteit voor je showroom wilt maken, of je kinderen fijn laat knutselen. In Canon's assortiment fotopapier vind je papier met glanzende, halfglanzende, matte en zijdeglanzende afwerking in de formaten A2, A3+, A3, A4 en briefkaartformaat.

Galeriekwaliteit

Dit hoogwaardige papier is speciaal ontwikkeld voor professionals en liefhebbers en levert keer op keer resultaten van galeriekwaliteit. Kies uit papier met een glanzende of matte afwerking dat past bij je creatieve ideeën.

Thuis foto's printen

Ontdek het volledige potentieel van je PIXMA en print thuis je foto's in fotolabkwaliteit. Kies voor glanzend, halfglanzend of mat fotopapier waarop de levendige kleuren van je vakantie of familiefoto's het beste tot hun recht komen.

Creatieve projecten

Van papier voor fotostickers, T-shirt transfers en bedrijfspresentaties tot mat papier voor visitekaartjes, kalenders en prachtige papieren 3D-kunstwerkjes: met de creatieve media van Canon haal je meer uit je foto's.