Canon Matte Photo Paper MP-101

Matte Photo Paper MP-101

Matte Photo Paper zorgt met een matte afwerking voor hoge kwaliteit prints van foto's, illustraties en tekst. Ook geschikt voor meer creatieve toepassingen, zoals wenskaarten, displays en papierkunst.

Voordelen

  • Matte afwerking zonder glans
  • Grote helderheid en levendige, scherpe afbeeldingen
  • Uitstekend geschikt voor Canon's Lucia-inkt en ChromaLife100+-inkt

Meer productinformatie

Bekijk Canon Matte Photo Paper MP-101 in detail

Creatieve media


Met zijn grote helderheid is Matte Photo Paper van Canon bij uitstek geschikt voor het printen van foto's met een zachte uitstraling en afbeeldingen met levendige kleuren. Ook geschikt voor meer creatieve toepassingen - precies het papier dat je zoekt voor een artistieke touch.

Foto's zijn onmiddellijk droog


Origineel fotopapier van Canon heeft een micro-poreuze coating die inkt tot diep onder het oppervlak absorbeert, waardoor er geen overtollige inkt achterblijft op het papieroppervlak. Het resultaat: fotoprints die onmiddellijk droog zijn.

Foto's die levenslang mooi blijven


Matte Photo Paper is uitstekend geschikt voor de Lucia-inkt en ChromaLife100+-inktsoorten van Canon. Een combinatie van Canon's FINE-printkop, inkt van Canon en origineel Canon-fotopapier beschermt foto's tegen gassen en licht zodat je waardevolle herinneringen worden beschermd voor de komende generaties.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon Matte Photo Paper MP-101.

170-gsm

Gewicht in gram per vierkante meter

0.22-mm

Dikte in mm