Canon Pro Platinum PT-101

Pro Platinum PT-101

Professioneel fotopapier met uitmuntende kwaliteit en bescherming tegen vervagen. Dankzij een brede kleurweergave kunnen fotografen met dit glanzende, zware papier hun creativiteit de vrijheid geven.

Voordelen

  • Ultieme hoogglansafwerking
  • Uitstekende weerstand tegen vervaging
  • Oppervlak met grote helderheid
  • Uitstekende kleurreproductie
  • Uitstekend geschikt voor Canon's Lucia-inkt en ChromaLife100+ inkt

Meer productinformatie

Bekijk Canon Pro Platinum PT-101 in detail

Professionals


Professionele fotografen hebben voor de beste weergave van hun werk papier nodig met een ultieme hoogglansafwerking. Canon levert papier dat in geen enkele galerie zou misstaan - Photo Paper Pro Platinum. Met een hoge optische dichtheid dankzij de zeslaagse constructie kunnen optimale studioresultaten worden bereikt.

Foto's zijn onmiddellijk droog


Origineel fotopapier van Canon heeft een micro-poreuze coating die inkt tot diep onder het oppervlak absorbeert, waardoor er geen overtollige inkt achterblijft op het papieroppervlak. Het resultaat: fotoprints die onmiddellijk droog zijn.

Perfecte glans


Glanzend papier van Canon sluit de inkt dieper in onder het glanzende oppervlak dan andere papiersoorten. Daarom is een 'glossy' afwerking ook altijd echt glanzend.

Foto's die levenslang mooi blijven


Pro Platinum photo paper is uitstekend geschikt voor de Lucia inkt en ChromaLife100+ inktsoorten van Canon. Een combinatie van Canon's FINE-printkop, inkt van Canon en origineel Canon-fotopapier beschermt foto's tegen gassen en licht zodat je waardevolle herinneringen worden beschermd voor de komende generaties.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon Pro Platinum PT-101.

300-gsm

Gewicht in gram per vierkante meter

0.30-mm

Dikte in mm

Fotosoftware

Breng herinneringen weer tot leven met software die inspireert tot creatieve manieren van printen.

Kom meer te weten