Canon Pro Premium Matte PM-101

Pro Premium Matte PM-101

Gladde afwerking met warme wittonen voor prints zonder reflecterende glans. Ideaal voor zwart-wit- en kleurenfoto's en kunstreproducties waarbij warme kleuren en grijstinten uitstekend tot hun recht komen.

Voordelen

  • Perfect voor warme kleurweergave
  • Perfecte kleurovergangen bij printen in zwart-wit
  • Glad, niet-reflecterend en mat oppervlak
  • Uitstekend geschikt voor PIXMA Pro-printers

Meer productinformatie

Bekijk Canon Pro Premium Matte PM-101 in detail

Sublieme uitstraling en structuur


Pro Premium Matte paper is ontwikkeld voor professionele creatievelingen en heeft een gladde structuur met warme wittonen voor extra speciale prints zonder reflecterende glans. Dit zware papier is zeer stevig en duurzaam en heeft een ongeëvenaarde effenheid.

Professionele prints


Pro Premium Matte haalt het beste uit de professionele Canon PIXMA-fotoprinters en produceert spectaculaire prints met zowel LUCIA-pigmentinkten als ChromaLife100+ dye-inkten.

Superieure kleurreproductie


Dit veelzijdige papier is ideaal voor het printen van zwart-wit- en kleurenfoto's en kunstreproducties waarbij warme kleuren en grijstinten schitterend worden gerepliceerd. Foto's die worden geprint op dit zeer gladde papier hebben een elegantere afwerking in vergelijking met standaard glanzende foto's.

Foto's die een leven lang mooi blijven


Photo Paper Pro Premium Matte biedt een uitzonderlijke beeldkwaliteit en duurzaamheid. In combinatie met Canon-inkten beschermt dit papier de foto's tegen verkleuringen door gassen en licht. Zo kun je je foto's met een gerust hart tentoonstellen en verkopen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon Pro Premium Matte PM-101.

210-gsm

Gewicht in gram per vierkante meter

0.31-mm

Dikte in mm

Fotosoftware

Breng herinneringen weer tot leven met software die inspireert tot creatieve manieren van printen.

Kom meer te weten