Cinelenzen

Canon CN-E15.5-47mm T2.8 L S/SP

Een lichtgewicht super 35mm-lens voor 2K- en 4K-productieformats. Verkrijgbaar voor EF-vatting (S-model) en PL-vatting (SP-model).

Voordelen

 • EF-vatting (S-model) en PL-vatting (SP-model)

 • Brandpuntsafstand van 15,5 mm - 47 mm

 • Diafragma met 11 lamellen

 • Minimale focus breathing

 • Nauwkeurige backfocus-instellingen met objectiefmarkeringen aan beide zijden

 • Uniforme gear posities, draaihoeken en frontlens diameters

Meer productinformatie

 • Uitstekende optische prestaties

  De CN-E15,5-47 mm T2.8 L S/SP is een licht objectief voor EF- of PL-vatting voor Super 35mm-formaat met uitzonderlijke optische prestaties voor veeleisende professionele producties. Dit objectief overtreft de prestatievereisten van welk HD-beeldsysteem dan ook. Het beschikt over geavanceerde optische vormgeving met fluoriet en grote asferische lenselementen voor scherpe, consistente beelden over het gehele zoombereik en heeft een unieke optische vormgeving die focus breathing aanmerkelijk heeft teruggebracht en tilt creativiteit naar een hoger niveau. Daarnaast beschikt het over een groot draaibereik van focus 300°/ zoom 160° waardoor zeer nauwkeurige lensbediening mogelijk is.Dit objectief biedt tevens geared inner focusing om beeldhoekwijzigingen veroorzaakt door wijzigingen in de scherpstelling tot een minimum te beperken, terwijl een diafragma met 11 lamellen voor een prachtig bokeh zorgt. De innovatieve glasconstructie gaat uitzetting en krimping van de tubus tegen en vermijdt zo markeringsafwijkingen door temperatuurswisselingen.

 • Veelzijdigheid

  De CN-E15,5-47 mm T2.8 L S/SP heeft markeringen op schuine oppervlakken aan beide zijden van de tubus. Instellingen kunnen zo eenvoudig van achter of naast de camera afgelezen worden. Scherpstellingsmarkeringen kunnen naar behoefte gewijzigd worden van standaard naar metrisch. Dit objectief is uitgerust met bedieningsringen voor de juiste hoeveelheid weerstand met consistent bedrijfskoppel en een afgedekte flange-back aanpassingsmechanisme om te kunnen voorzien in tal van toepassingsbehoeften tijdens de productie.Bovendien wordt gebruikgemaakt van computersimulatie op basis van de ISO Color Contribution Index (CCI) om een nauwkeurige kleurafstemming te realiseren tussen alle objectieven met PL-vatting van Canon.

Canon CN-E15.5-47mm T2.8 L S/SP
Beoordelingen en recensies