JUBILEUM

Cinema EOS-camera's

De Cinema EOS-camera's hebben nieuwe dimensies toegevoegd aan filmmaking dankzij het superieure ontwerp en bediening in combinatie met de baanbrekende technologie door jarenlang onderzoek.
Canon Camera

TIEN JAAR CINEMA EOS

Tien jaar uitzonderlijke beeldkwaliteit en innovatie

De afgelopen tien jaar hebben filmmakers de geweldige kwaliteit en creatieve controle van Cinema EOS-camera's ontdekt en gebruikt. Van hoogwaardige Hollywood-kaskrakers tot onafhankelijke producties en documentaires, er is geen filmproductiegebied waar Canon geen invloed op heeft gehad. Vier onze speciale mijlpaal met ons.

CINEMA EOS: EEN TECHNISCHE TIJDLIJN

Innovatie en creatie

Bekijk onze speciale video over tien ongelooflijke jaren aan technische innovatie.

2011

Cinema EOS 300

De C300 lanceerde het hart van Canon's baanbrekende beeldtechnologie de cinema-wereld in met een 8,3 Megapixel oversamplingsensor, compacte ergonomie en een uitgebreid dynamisch bereik met de introductie van Canon Log.

Canon Camera
Canon Camera

2012

EOS-1D C

's Werelds eerste spiegelreflexcamera met 4K-video-opnamen bood filmmakers een flexibelere opnameoplossing met een veel kleiner formaat, perfect voor B-roll- of actiebeelden.

2012

EOS C500

De EOS C500 is ontworpen voor de productie van bewegende beelden en digitale beelden met hoge resolutie en biedt de mogelijkheid om beelden met 4K-resolutie als RAW-gegevens uit te voeren voor opnamen met een extern apparaat.

Canon Camera
Canon Camera

2012

EOS C100

De C100, een betaalbare videoproductiecamera voor de soloshooter, bood een combinatie van professionele HD-beelden, een compact ontwerp en verschillende lenzen, met directe opname op SD-kaarten.

2014

EOS C100 Mark II

Dankzij de extra functionaliteit zoals Dual Pixel CMOS AF en MP4-opnamen is de C100 Mark II perfect voor videoproducties door één persoon. Deze intuïtieve camera bood Cinema EOS-beeldverwerking van een hoog niveau en echte creatieve vrijheid.

Canon Camera
Canon Camera

2015

EOS C300 Mark II

De C300 Mark III heeft het baanbrekende Dual Pixel CMOS AF-systeem van Canon naar een hoger niveau gebracht, met betrouwbare en haarscherpe gezichts- en objecttracking en de innovatieve scherpstelgids voor handmatige scherpstelhulp.

2016

EOS C700

Dankzij de CMOS-sensor van 4,5 K en XF-AVC-, ProRes- en RAW-opnamen werd de C700 Cinema EOS gebruikt voor grootschalige producties met een volledig opnieuw ontworpen ergonomie voor grotere teams, en opnameformaten met hoge resolutie en professionele connectiviteit.

Canon Camera
Canon Camera

2017

EOS C200

Met de C200 konden scherpe en natuurlijke 4K-beelden intern worden vastgelegd in Cinema RAW Light-, MP4- of XF-AVC-indelingen. Gebruikers konden kiezen voor opnamen op respectievelijk CFast 2.0™- of SD-kaarten. Aanvullende functies waren onder andere 120P slow-motion in Full HD en de introductie van touchscreen AF.

2018

EOS C700 FF

De baanbrekende full-frame CMOS-sensor van Canon legt beelden vast bij 5,9K met oversamplingopties voor 4K-beelden van uitzonderlijk hoge kwaliteit met een groot dynamisch bereik van 15 stops.

Canon Camera
Canon Camera

2019

EOS C500 Mark II

De C500 Mark II biedt geavanceerde beelden via een 5,9K full-frame sensor, interne RAW-opnamen en een uniek modulair ontwerp, waardoor die geschikt is voor een breed scala aan professionele productiebehoeften.

2020

EOS C300 Mark III

Met Canon's baanbrekende Dual Gain Output-sensortechnologie die het beeld op twee verschillende versterkingsniveaus leest, voor een uitzonderlijk dynamisch bereik en weinig ruis.

Canon Camera
Canon Camera

2020

EOS C70

De EOS C70 is de eerste Cinema EOS-camera die gebruikmaakt van de revolutionaire RF Mount-technologie van Canon. De camera biedt een uitzonderlijke beeldkwaliteit en professionele connectiviteit in een compacte en lichte oplossing.

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.