Canon EOS C500 Mark II
Blank-Rect Image

Canon EOS C300 Mark III

Een veelzijdige 4K Super 35mm Cinema EOS System-camera

Liever leasen?

Zeer veelzijdig Cinema EOS System

De nieuwe generatie EOS C300 Mark III maakt gebruik van de nieuw ontwikkelde 4K Super 35mm DGO-sensor van Canon, met 4K 120P Slow Motion, High Dynamic Range en Dual Pixel CMOS AF in dezelfde body als de EOS C500 Mark II.

Bekijk volledige specificaties

Canon EOS C500 Mark II

Specificaties

4K

4K/120fps

Super 35 mm CMOS-sensor met weinig ruis

DIGIC DV7 Image Processor

Dual Gain Output

Meer dan 16-stops dynamisch bereik

Internal 5.9K Cinema RAW Light recording

Interne 4K Cinema RAW Light-opnamen

Efficiënt RAW-bestand naar CFexpress

4K 4:2:2 10-bit

4K 4:2:2 10-bits

Tot 810 Mbps interne opnamen, met ondersteuning voor ALL-I- en Long GOP-bestanden

Dual CFexpress slots

Twee CFexpress-sleuven

Gelijktijdige opnamen of relay recording

High Dynamic Range support

Ondersteuning voor groot dynamisch bereik

SMPTE ST 2084 en ITU-R BT.2100 (HLG)

Pioneering Autofocus Technology

Baanbrekende autofocustechnologie

Nauwkeurig en betrouwbaar, met touchscreenbediening

12G-SDI terminal

12G-SDI-terminal

4K-output via één kabel

CANON EOS C300 MARK III

* Canon heeft een licentie om het CFexpress Ver.2.0™-handelsmerk van de CompactFlash Association te mogen gebruiken dat mogelijk is gedeponeerd in diverse rechtsgebieden.

DOWNLOAD NU DE NIEUWE FIRMWARE*

Ontketen alle mogelijkheden van je EOS C300 Mark III met gloednieuwe, interne en schaalbare 12-bits Cinema RAW Light LT-, ST- en HQ-opnameopties, automatische ISO-belichting, markeringen voor de aspect ratio in de afspeelmodus, en nog veel meer. Klik op de onderstaande koppeling voor meer informatie en om nu te downloaden.

* Firmware beschikbaar in juni 2024

ONTDEK MEER

Boneyard Ballet – shot entirely on EOS C300 MARK III

Boneyard Ballet

shot entirely on EOS C300 MARK III

Video bekijken

Boneyard Ballet – shot entirely on EOS C300 MARK III

Behind the Scenes:

See how director of photography Steve Holleran used the EOS C300 MARK III to shoot Boneyard Ballet

Video bekijken

HEB JE EEN GEREGISTREERD BEDRIJF?

Je kunt ook bij Canon terecht voor al je zakelijke vragen. Vul je gegevens in, dan kan een Canon-verkoopvertegenwoordiger contact met je opnemen.

IK HEB EEN BEDRIJF

Laat zien dat je geïnteresseerd bent in de EOS C300 MARK III

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over de EOS C300 MARK III, Canon-aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.

MELD JE NU AAN

Nieuwe 4K Super 35mm CMOS-sensor voor adembenemende beeldkwaliteit

De EOS C300 Mark III is uitgerust met een nieuw ontwikkelde 4K S35mm-sensor en DIGIC DV7-beeldprocessor en levert een uitzonderlijke beeldkwaliteit met een hoge resolutie en een bereik van meer van 16 stops.

De camera levert ook indrukwekkende prestaties bij weinig licht, met minder ruis, tot ISO 102400, een bereik dat het menselijk oog niet gemakkelijk meer kan zien.

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Super 35mm DGO-sensor (Dual Gain Output) genereert HDR in real-time

De DGO-sensor is een nieuw ontwikkeld beeldverwerkingssysteem dat uitzonderlijk heldere beelden bij weinig licht geeft en superieure mogelijkheden voor HDR-opnamen biedt. 

Op de DGO-sensor wordt elke pixel van de afbeelding op twee versterkingsniveaus (hoog en laag) gelezen. Deze combinatie leidt uiteindelijk tot één afbeelding. Het hoge versterkingsniveau is geoptimaliseerd om heldere details in donkere delen vast te leggen. De lage versterking is geoptimaliseerd voor het vastleggen van de details in lichte gebieden. Door deze combinatie op pixelniveau blijven de details en de kwaliteit van lichte en donkere gebieden niet alleen behouden maar worden ze ook verbeterd. De camera heeft hierdoor een indrukwekkend hoog dynamisch bereik van meer dan 16 stops. 

De nieuwe DGO-sensor is ook compatibel met Dual Pixel AF. De gebruiker krijgt hierdoor meer vrijheid om tot de gewenste foto te komen.

Super 35 DGO (Dual Gain Output) module

Hoge framerates tot wel 120 fps 4K

De EOS C300 Mark III ondersteunt continue 4K-opnamen tot 120fps, zowel in Cinema RAW Light als XF-AVC. In de 2K-modus (crop) kunnen framerates van 12 fps tot 180 fps ook worden ingesteld voor meer creatieve vrijheid, terwijl een speciale Slow & Fast-knop snel toegang biedt tot de gewenste Slow & Fast-instellingen.

High Frame rates up to 120FPS

Uitgebreide functies voor automatisch scherpstellen

Ondersteuning voor Electronic IS in de body

De EOS C300 Mark III maakt gebruik van elektronische Image Stabilizer (IS) in de camerabody die correctie van camerabewegingen over 5 assen ondersteunt. Zelfs bij gebruik met lenzen zonder elektronische lenscommunicatie is Electronic IS mogelijk, door handmatig de brandpuntsafstand in te voeren.

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Compact, licht en betrouwbaar

Ca. Dankzij de lichtgewicht body van 1.750 gram kan de camera comfortabel worden gebruikt met gimbals en draagbare rigs, waardoor hij ideaal is voor verschillende opnameomstandigheden.

Compact lightweight and reliable

Baanbrekende autofocustechnologie*

De EOS C300 Mark III bevat Canon's Dual Pixel CMOS AF-technologie die snel, continu automatisch scherpstellen mogelijk maakt en betrouwbare gezichtsdetectie tot 120p biedt. De nieuwe 4,3-inch LCD-monitor LM-V2 biedt gebruikers ook een soepele, intuïtieve bediening met touch-focus en een verbeterde focusregeling voor een natuurlijkere focus-pull.

Met de EOS C300 Mark III kun je de snelheid en respons instellen om de AF-prestaties verder te verfijnen. 

* met compatibele lenzen

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Diverse montage- en lensopties

De EOS C300 Mark III biedt ondersteuning voor optionele verwisselbare lensvattingen voor de verschillende projectvereisten.

EF-lensvatting biedt perfecte compatibiliteit met een enorm aanbod Canon EF-lenzen, waaronder EF Cine Prime-lenzen, terwijl de optionele PL-vatting het Cooke/i-systeem ondersteunt. Bovendien zijn er adapters voor B4-montage beschikbaar (voor EF- of PL-vatting) voor gebruik met B4-lenzen.

EF-vatting

EF-vatting

EF Cinema Lock-vatting

EF Cinema Lock-vatting

PL-vatting

PL-vatting

Uiterst configureerbaar en modulair ontwerp

Optionele uitbreidingsunits bieden een flexibel modulair ontwerp en flexibele configuratiemogelijkheden om te voldoen aan uiteenlopende productievereisten.

Uitbreidingsunit EU-V1 biedt additionele connectiviteit zoals een Genlock-interface, terwijl Uitbreidingsunit EU-V2 extra interfaces toevoegt, zoals twee extra XLR-ingangen en een V-Lock-accuhouder voor langere opnametijden. Uitbreidingsunit EU-V3 is ontworpen voor liveproducties met meerdere camera's en Tally and Return Signal Support. De optionele EVF-V50-zoeker is ideaal voor gebruik in de hand en kan eenvoudig worden verwijderd voor gimbal-toepassingen.

Highly configurable and modular design

Meerdere opnameformaten ondersteunen televisieworkflows

Dankzij de dubbele kaartsleuven kun je gelijktijdig interne opnamen maken van schaalbare 12-bits Cinema RAW Light LT- / ST- / HQ- of 4K XF-AVC-bestanden (4:2:2 10-bits) op CFexpress-kaarten. XF-AVC ondersteunt ALL-I- of Long-GOP-compressieopties voor uiteenlopende workflowvereisten. Proxybestanden kunnen ook op een SD-kaart worden opgenomen, waardoor het bewerken efficiënter wordt.

5.9K

4K

tot 1 Gbps (of 2,1 Gps bij 120 fps)

4K 4:2:2 10-bit

4K 4:2:2 10-bits

Tot 810 Mbps (of 2 Mbps bij 120 fps)

MULTIPLE RECORDING FORMATS MODULE

Uitbreidingsunits

Canon Multi-Camera Control-app

Bedien tot wel 4 professionele videocamera's met je smartphone via Wi-Fi door gebruik te maken van Canon’s ingebouwde XC-protocol in talloze Cinema EOS- en XF-camera's.

Krijg toegang tot live view monitoring en beheer diverse camera-instellingen, waaronder belichting, focus, zoom, opnametrigger, opname-indeling en nog veel meer.

Compatibel met de EOS C70, C300 Mark III, C500 Mark II en XF605. Verkrijgbaar in de iOS App Store vanaf december 2023.

Canon Multi-Camera Control App

Canon EOS C300 Mark III
Beoordelingen en recensies

What's in the box

Inhoud van de doos

EOS C300 Mark III body

LCD-monitor LM-V2

LCD-bevestigingsunit LA-V2

Productkabel UN-5

Camerahandgreep GR-V1

Handvat

Microfoonhouder

Accu BP-A60

Acculader CG-A20

Compacte voedingsadapter CA-CP200B

AC-voedingskabel

Schouderriem SS-1200

Bevestiging uitbreidingssysteem

Duimsteun

Cameradop

Inbussleutels en bouten

Accessoires

Gerelateerde producten

Wellicht vind je dit ook interessant

Blijf up-to-date, meld je nu aan

Meld je aan voor tips van andere professionals, nieuws uit de sector, uitnodigingen voor evenementen en firmware-updates.

NU AANMELDEN

Canon EOS C500 Mark II