JUBILEUM

Cinema EOS-lenzen

Ons assortiment Cinema-lenzen biedt een ongelooflijke keuze aan brandpuntsafstanden en bedieningsmogelijkheden. Elke lens is uitzonderlijk ontworpen met alleen de allerbeste materialen, samen met Canon's legendarische coatings en afwerkingen.
Canon Camera

Cinema EOS-lenzen

TIEN JAAR CINEMA EOS

Uitzonderlijke beeldkwaliteit, onbeperkte creatieve mogelijkheden.

Het assortiment Cinema-lenzen van Canon is ontworpen met feedback van een groot aantal professionals uit de branche. Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen ze worden geïntegreerd in een breed scala aan productie-omgevingen.

CINEMA EOS-LENZEN

Sumire Prime-objectieven

Een assortiment full-frame cinema prime-lenzen met een speciaal ontworpen 'cinematografische look' en verwisselbare PL-vatting.
Canon Camera
Canon Camera

2011

CN-E Prime/Zoom-lenzen

De introductie van de originele EOS C300 bestond uit een uitgebreid assortiment van Cinema-lenzen met handmatige prime en zoom. Zij waren het toppunt van Canon's optische prestaties, met nauwkeurige handmatige bediening, minimale focus breathing en organische warmte in kleur.

2013

CN 7x17 KAS S

De CN7x17 KAS S E1/P1 biedt verbluffende 4K optische prestaties, 7x vergroting met brandpuntbereik van 17mm-120 mm Door de servo-aandrijfeenheid is deze lens ideaal voor opnamesituaties waarbij mobiliteit van essentieel belang is.

Canon Camera
Canon Camera

2015

CN 20x50 IAS H

De CN20x50 van Canon raakte al snel geliefd in de wildlife-filmbranche dankzij de ongeëvenaarde brandpuntsafstand van 50-1000 mm, de uitstekende helderheid van rand tot rand en het robuuste, duurzame ontwerp.

2016

Compacte Servo-lenzen

Met een uniek hybride ontwerp combineren Canon's Compacte Servo-lenzen de technische voordelen van foto-, cinema- en broadcastlenzen in één lichtgewicht en professionele oplossing met ingebouwde servobediening, automatische scherpstelling, beeldstabilisatie en automatische belichting.

Canon Camera
Canon Camera

2019

Sumire Prime-objectieven

Vernoemd naar een kwetsbare bloem die bloeit met wijd openstaande bloemblaadjes. De unieke Sumire Prime-lenzen van Canon zorgen voor een cinematische ervaring met een vleugje zachtheid, fijne huidtinten, subtiele overstraling, rijke bokeh en organische warmte.

2020

CN 10x25 IAS S

Deze veelzijdige en hoogwaardige servolens met 10x zoom en full-frame ondersteuning plus ingebouwde 1,5x extender biedt gebruikers de mogelijkheid om verbluffende 4K-kwaliteit vast te leggen.

Canon Camera

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.