JUBILEUM

Cinema EOS-lenzen

Ons assortiment Cinema-lenzen biedt een ongelooflijke keuze aan brandpuntsafstanden en bedieningsmogelijkheden. Elke lens is uitzonderlijk ontworpen met alleen de allerbeste materialen, samen met Canon's legendarische coatings en afwerkingen.
Canon Camera

TIEN JAAR CINEMA EOS

Uitzonderlijke beeldkwaliteit, onbeperkte creatieve mogelijkheden.

Het assortiment Cinema-lenzen van Canon is ontworpen met feedback van een groot aantal professionals uit de branche. Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen ze worden geïntegreerd in een breed scala aan productie-omgevingen.

CINEMA EOS-LENZEN

Sumire Prime-objectieven

Een assortiment full-frame cinema prime-lenzen met een speciaal ontworpen 'cinematografische look' en verwisselbare PL-vatting.
Canon Camera

2011

CN-E Prime/Zoom-lenzen

De introductie van de originele EOS C300 bestond uit een uitgebreid assortiment van Cinema-lenzen met handmatige prime en zoom. Zij waren het toppunt van Canon's optische prestaties, met nauwkeurige handmatige bediening, minimale focus breathing en organische warmte in kleur.

2013

CN 7x17 KAS S

De CN7x17 KAS S E1/P1 biedt verbluffende 4K optische prestaties, 7x vergroting met brandpuntbereik van 17mm-120 mm Door de servo-aandrijfeenheid is deze lens ideaal voor opnamesituaties waarbij mobiliteit van essentieel belang is.

Canon Camera
Canon Camera

2015

CN 20x50 IAS H

De CN20x50 van Canon raakte al snel geliefd in de wildlife-filmbranche dankzij de ongeëvenaarde brandpuntsafstand van 50-1000 mm, de uitstekende helderheid van rand tot rand en het robuuste, duurzame ontwerp.

2016

Compacte Servo-lenzen

Met een uniek hybride ontwerp combineren Canon's Compacte Servo-lenzen de technische voordelen van foto-, cinema- en broadcastlenzen in één lichtgewicht en professionele oplossing met ingebouwde servobediening, automatische scherpstelling, beeldstabilisatie en automatische belichting.

Canon Camera
Canon Camera

2019

Sumire Prime-objectieven

Vernoemd naar een kwetsbare bloem die bloeit met wijd openstaande bloemblaadjes. De unieke Sumire Prime-lenzen van Canon zorgen voor een cinematische ervaring met een vleugje zachtheid, fijne huidtinten, subtiele overstraling, rijke bokeh en organische warmte.

2020

CN 10x25 IAS S

Deze veelzijdige en hoogwaardige servolens met 10x zoom en full-frame ondersteuning plus ingebouwde 1,5x extender biedt gebruikers de mogelijkheid om verbluffende 4K-kwaliteit vast te leggen.

Canon Camera

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.