JUBILEUM

Wat de experts zeggen

Lees meer over het Cinema EOS System en ontdek hoe het de harten van filmmakers over de hele wereld heeft gewonnen.
10 Years of Cinema EOS

JUBILEUM

Eerbetoon aan de toewijding voor technische innovatie

Sinds Canon in 2011 het Cinema EOS System introduceerde in Hollywood's Paramount Studios, is het assortiment gegroeid met niet alleen camera's, maar ook met lenzen. Dankzij de verbluffende beeldkwaliteit, de uitzonderlijke ergonomie en het briljante bediening verdiende het systeem de voorkeur bij kaskrakers, documentaires en natuurfilms.

AANZIENLIJK ANDERS OP SIGNIFICANTE WIJZE. EEN GEWELDIGE TOOL.

INDUSTRIESTANDAARDEN BEPALEN

Goedgekeurd door Netflix

De Canon EOS C300 Mark III en de Canon EOS C70 zijn de meest recente toevoegingen aan onze steeds groeiende lijst met door Netflix goedgekeurde camera's, waardoor documentaires en dramafilmmakers de hoogwaardige full-frame Cinema EOS System-body's van Canon kunnen gebruiken als primaire camera voor Netflix Original-producties.

ACHTER DE SCHERMEN

Werken met het Cinema EOS System

Neem een kijkje achter de schermen met Canon-filmmakers die het Cinema EOS System in de loop der jaren hebben omarmd voor hun producties en ontdek een aantal accessoires en lenzen die een aanvulling vormen op ons buitengewone assortiment cinematografiecamera's.

FILM

Het verhaal van de filmmaker

Ontdek de voordelen van Cinema EOS in de echte wereld in deze inzichtelijke video met details over workflow, benadering en postproductie.

ACHTER DE SCHERMEN

Achter de camera

Neem een kijkje achter de schermen in ons uitgebreide archief van eerdere opnamen en ontdek hoe Canon's Cinema EOS System het hart was van een breed scala aan films en reclames.

2018

'Refugium'-film

Een kijkje achter de schermen om te zien hoe de verbluffende film 'Refugium' door Ember Films werd opgenomen met de Cinema EOS C700 FF.

EOS C70, filmen met LCD-scherm, touchbediening

2020

'Give This Heart a Pen'-film

Jolade Olusanya was de eerste filmmaker die opnamen maakte met de Canon EOS C70 en testte het creatieve potentieel om een korte film te maken.

2020

'Boneyard Ballet'-film

Neem een kijkje achter de schermen bij het maken van Boneyard Ballet met Canon's EOS C300 Mark III- en Sumire Prime-lenzen.

EOS C300 Mark III_Boneyard_Ballet_BTS

Referentiedisplays

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.