Canon EOS C100 Mark II

EOS C100 Mark II

De EOS C100 Mark II is ideaal voor videoproducties door één persoon en stelt je in staat om al je visuele ambities waar te maken. Deze intuïtieve camera biedt Cinema EOS-beeldverwerking van een hoog niveau en volledige creatieve vrijheid.

Voordelen

  • 8,3 Megapixel Super 35 mm CMOS-sensor; Full HD
  • Dual Pixel CMOS AF en Gezichtsdetectie AF*
  • ISO 102.400; weinig ruis
  • Opnemen in twee indelingen AVCHD/MP4 met maximaal 1080/60p
  • OLED-scherm; verbeterde EVF
  • Ingebouwde Wi-Fi en opties voor afstandsbediening
  • HDMI-uitgang
  • EF-objectiefvatting
  • Professioneel geluid
  • CPS-video-ondersteuning

Meer productinformatie

Bekijk Canon EOS C100 Mark II in detail

Ervaar de kwaliteit waarmee je je creativiteit de vrije loop kunt laten


De 8,3 Megapixel Super 35 mm CMOS-sensor, speciaal door Canon ontwikkeld en geproduceerd voor video-opnamen, biedt verbluffende Full HD-beelden. De camera heeft een nieuw videoverwerkingssysteem met technologie van het paradepaardje, de EOS C500 Digital Cinema-camera, en levert fantastische beelden met hoge resolutie, hoge gevoeligheid (ISO-waarden tot 102.400), weinig ruis, minder rolling shutter-effecten en een prachtige geringe scherptediepte. Canon Log Gamma biedt 12 stops omvang (800% dynamisch bereik) voor optimale flexibiliteit tijdens het nabewerken. De optie Wide DR maakt het mogelijk sneller te werken omdat met het grote dynamisch bereik geen colour grading nodig is.

Geavanceerde autofocus voor extra bedieningsmogelijkheden


De EOS C100 Mark II bevat Canon's Dual Pixel CMOS AF en biedt ongeëvenaarde en moeiteloze bediening. Continue AF volgt automatisch onderwerpen in het midden van het scherm. Ideaal voor het vastleggen van actiefoto's. Scherpstellen in een handomdraai met nauwkeurige one-shot AF.
Gezichtsdetectie AF reageert op het gezicht van het onderwerp, en is ideaal voor filmmakers die interviews en portretten willen vastleggen.

Selecteer de parameters die bij je productie passen


Onbeperkt vastleggen om aan ieder productiedoel te voldoen. Leg AVCHD- of MP4-bestanden vast op twee SD-geheugenkaarten tot wel 1080/60P, met continu en gelijktijdig opnemen en opnemen in slow en fast motion met MP4 voor extra creativiteit. Je kunt zelfs AVCHD-beelden in HD vastleggen en MP4-bestanden opnemen in SD-resolutie. Hierdoor kun je zeer flexibel en snel werken.

Eenvoudig mee te nemen en te gebruiken


De EOS C100 Mark II past perfect bij de veelzijdige en ambitieuze filmmaker. De camera is licht en eenvoudig mee te nemen en heeft een spatwaterbestendige duurzame body die tegen een stootje kan. Zeer gebruiksvriendelijk voor de filmmaker. Volledige controle over elk opname met een 3,5 inch OLED-scherm en 1,23 miljoen pixels, plus een grote kantelbare EVF. De camera beschikt tevens over de automatische functies Push Auto Iris en Automatische witbalans, terwijl gevorderde gebruikers gebruik kunnen maken van de volledige handmatige bediening. Moeiteloos handmatig scherpstellen met de krachtige Focus Assist-functies.

Eenvoudig delen, meer controle


Met de ingebouwde Wi-Fi kun je eenvoudig bestanden delen via een FTP en gebruikmaken van op browser gebaseerde bediening op afstand. De optionele Canon Remote Control RC-V100 biedt extra bedieningsfuncties waarmee je ook op moeilijk bereikbare plekken eenvoudig opnamen kunt maken.

Externe opnamemogelijkheden


De EOS C100 Mark II beschikt over een HDMI-uitgang waardoor je kunt voldoen aan de kwaliteitseisen van de meest veeleisende producties en de beelden met hoge bitsnelheid kunt opnemen op externe apparaten. Geïntegreerde tijdcode kan tegelijkertijd met video- en audiobestanden worden weergegeven.

Extra creativiteit met verwisselbare EF-objectieven


Vergroot je creatieve mogelijkheden met een uitgebreide reeks verwisselbare objectieven. De EF-vatting is compatibel met Canon 4K EF Cinema-objectieven en meer dan 80 EF-objectieven, waaronder Macro en Fish Eye. Drie ingebouwde handmatige ND-filters vergroten de opnamemogelijkheden.

Neem het geluid op dat bij jouw beelden past


Mis nooit meer een geluid dankzij de professionele audiofuncties voor je beelden. Er zijn opties voor geluidsopname, waaronder LPCM of Dolby AC3. In het bovenste handvat zijn twee XLR-ingangen en een stereomicrofoon verwerkt. De camerabehuizing bevat een ingebouwde microfoon voor continu opnemen bij de kleinst mogelijke configuratie.

CPS-ondersteuning


Je krijgt gratis ondersteuning voor de EOS C100 Mark II van Canon Professional Services (CPS) met exclusieve toegang tot een hele reeks voordelen. Ga naar http://cpn.canon-europe.com/content/services.dovoor meer informatie.

*Gezichtsdetectie AF is beschikbaar met compatibele Canon-objectieven

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EOS C100 Mark II.

Full HD movies

Full HD-movies

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF

Optimises people shots

Optimaliseert foto's van mensen

WiFi Cert Share

Movies wireless delen

AVCHD

AVCHD-opnamen van 28 Mbps

MP435MBPS

MP4-opnamen van 35 Mbps

DIGICDV4

DIGIC-verwerkingsvermogen

OLED

8,8 cm organische LED

Dual SDXC card slots

Twee SDXC-kaartsleuven

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiratie, onderwijs, productinformatie en nieuwsupdates: wereldwijd bereik voor professionele fotografen, videografen en gevorderde enthousiastelingen wereldwijd, die gebruikmaken van Canon-producten.