Canon EOS C300 Mark II

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.

Het formulier invullen

Een doorbraak voor creatief filmen

Duurzaam, krachtig en eenvoudig in gebruik! De EOS C300 Mark II legt prachtige 4K/Full HD-video vast met een ongelooflijk dynamisch bereik van 15 stops, externe opslag van RAW-bestanden en Canon Log2 om je creatieve visie te verwezenlijken.

0%

  Maak kennis met de EOS C300 Mark II

  Maak opnamen met ongeëvenaarde beeldkwaliteit

  capture and see

  Maak fantastische opnamen met een hoge resolutie

  Een verbeterde 8,85 Megapixel Super 35 mm Canon CMOS-sensor, speciaal ontworpen voor filmopnamen. De sensor levert fantastische beelden met een hoge resolutie en gevoeligheid, weinig ruis en uitzonderlijke details.

  Full control

  capture and see

  Zeer veelzijdige XF-AVC-codec

  Profiteer van een uitgebreide reeks hoogwaardige en creatieve opnameopties met de zeer veelzijdige XF-AVC H.264-codec. Maak prachtige 4K-video's met maximaal 410 Mbps/10-bits voor eenvoudige integratie in bestaande 4K-workflows en selecteer eenvoudig de combinatie van resolutie en codectype die het beste bij je productie past.

  Geavanceerde Full HD-beeldverwerking

  Oversampling HD-verwerking is een geavanceerd debayering-algoritme voor beeldverwerking dat effectief gebruikmaakt van de grote mogelijkheden van 4K-opnamen in Full HD. De camera legt een 4K-beeld vast, de RGB-kanalen worden gescheiden in drie afzonderlijke 8 Megapixel 4K-signalen en de 4K RGB-signalen worden vervolgens gemultiplexd en intern geschaald tot een Full HD-signaal (1920x1080). Dit verbetert de waargenomen resolutie en stelt de gebruiker in staat een aanzienlijk helderder Full HD-beeld te creëren.

  bayer

  Opnamen met een hoog dynamisch bereik met Canon Log3*, Log2, Canon Log en Wide DR Gamma

  hdr tab hdr tab

  Canon Log Gamma-curves

  Canon log
  eos c300

  Canon Log

  De originele Canon Log-instelling is geïnstalleerd op alle camera's in de Cinema EOS-serie. Het zorgt voor een dynamisch bereik tot wel 12 stops en biedt uitstekende resultaten met relatief eenvoudige grading.

  Canon Log2

  Canon Log 2 vergroot het dynamisch bereik tot 15 stops. Deze curve is zeer compatibel met gerenommeerde Cineon-workflows voor optimale grading-flexibiliteit. Verder is hij zeer goed in het behouden van details bij schaduwen.

  hdr on
  c500 30-300mm cine zoom & codex camera

  Canon Log 3*

  Canon Log 3 zorgt voor een uitgebreid dynamisch bereik tot 14 stops en deelt de relatief eenvoudige grading-kenmerken van de originele Canon Log, terwijl betere lichte details worden behouden.

  *Vereist mogelijk een firmware-update.

  Meer verwerkingskracht met Dual DIGIC DV5

  Met Canon's Dual DIGIC DV5-processors heeft de EOSC300 Mark II aanzienlijk meer verwerkingskracht dan de voorganger. Hierdoor is het mogelijk om 4K-video's met grote bitsnelheid op te nemen. Daarnaast worden ook Canon Log2 Gamma en vele andere belangrijke camerafuncties ondersteund.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Leg bewegende onderwerpen nauwkeuriger vast

  Dankzij het significant sneller uitlezen van de sensor wordt er nog minder rolling shutter-vertekening gecreëerd. Zo behouden ook bewegende onderwerpen beter hun echte vorm.

  Ga voor betere beelden

  De optionele EVF-V70-zoeker heeft een OLED-scherm van 1920x1080 pixel voor geweldige beeldkwaliteit met een breed kleurenspectrum, waardoor dit een geweldige keuze is voor belangrijke 4K-projecten. Een vergrotingsmodus komt goed van pas bij kritisch scherpstellen, en zebrapatronen helpen bij het schatten van de belichting.

  Dankzij vier toewijsbare knoppen en een instinctieve joystick heb je de volledige controle, waardoor je je kunt concentreren op het beeld.

  eos c700 evf

  Jouw creatieve visie makkelijk realiseren

  EOS C300 Mark II

  Sla prachtige 4K-beelden intern op

  Je kunt prachtige 4K/UHD-beelden met een snelheid van maximaal 410 Mbps/10-bit tegelijkertijd opslaan op twee interne CFast 2.0™-geheugenkaarten met de VPG130-standaard, waardoor een continue schrijfsnelheid van ten minste 130 Mbps wordt gegarandeerd.* 2K-proxybestanden kunnen worden opgeslagen op een SD-kaart en 4K RAW-gegevensuitvoer kan worden opgeslagen op externe apparaten voor een efficiënte workflow. Profiteer van de grote mogelijkheden van 4K-opnamen in Full HD met duidelijk helderdere resultaten en hoge kwaliteit dankzij oversampling HD-verwerking.

  * Vereist mogelijk een firmware-update. Meer…

  • Canon heeft een licentie om het CFast 2.0™-handelsmerk te mogen gebruiken dat mogelijk in diverse rechtsgebieden is gedeponeerd .

  Automatische functies: pak je camera en ga aan de slag!

  Met de innovatieve automatische functies van de EOS C300 Mark II kun jij je op de actie concentreren. Zo zijn er onder meer Dual Pixel CMOS AF met 80% verticale en 80% horizontale dekking, gezichtsdetectie-AF (met compatibele lenzen) en automatische witbalans. Mis geen moment meer. Verbeterde AF biedt de mogelijkheid om de AF-snelheid (op compatibele lenzen) en onderwerpen volgen met AF te selecteren zodat het scherpstellen natuurlijker gebeurt.

  Maak vol vertrouwen opnamen onder alle lichtomstandigheden

  Maak overal opnamen en leg beeldmateriaal vast met weinig ruis in allerlei uitdagende omstandigheden dankzij het grote ISO-bereik tot ISO 102.400 voor betere lichtgevoeligheid en ongeëvenaarde prestaties bij weinig licht. Dankzij de geïntegreerde ND-filters is extra belichtingsregeling van 10 stops mogelijk (in uitbreidingsmodus) bij veel licht of wanneer een groot diafragma nodig is.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Betere geluidskwaliteit dan CD

  De EOS C300 Mark II ondersteunt LPCM 24-bits/48-kHz audio voor een geluidskwaliteit die beter is dan CD. Het biedt 4-kanaals invoer, inclusief een microfoonaansluiting, interne monomicrofoon en twee XLR-aansluitingen waarmee meerdere geluidsbronnen kunnen worden geselecteerd en kunnen worden gecombineerd om geluid met een gevoel van sfeer op te nemen.

  Zeer uitgebreid assortiment verwisselbare lenzen, EF- en PL-vattingen

  Breid je creatieve mogelijkheden uit door te fotograferen met behulp van meer dan negentig van Canon's huidige verwisselbare EF- en EF Cine-lenzen. Ondersteuning voor servo zoom vergroot de opnameflexibiliteit verder. De EF-lensvatting kan naar EF-vatting worden gezet met Cinema Lock of naar PL-vatting en weer terug worden overgezet door een goedgekeurd Canon Service Center.

  EOS C300 Mark II

  Naadloze integratie met professionele workflows

  XF-AVC

  Nieuwe XF-AVC-indeling voor eenvoudige integratie

  De nieuwe 4K-bestandsindeling van de XF-AVC kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande workflows, terwijl er tegelijkertijd 2K-opnamen of Full HD-proxybestanden op de SD-kaart in dezelfde indeling worden opgeslagen. Hierdoor wordt de efficiëntie tijdens de nabewerking nog groter.
  gamuts

  Groot aantal kleurgamma's

  De EOS C300 Mark II biedt verschillende kleurgamma's zodat je er één kunt kiezen die bij jouw workflow en uitvoermedium past, inclusief BT.2020, Canon Cinema Gamut en DCI-P3.

  Videogalerij

  EOS C300 Mark II

  Achter de schermen

  Filmopnamen van de City Surfers in München

  Laat je inspireren

  Specificaties

  4K

  2K

  Full HD 1080

  Dual DIGIC DV5

  Dual Pixel CMOS AF

  XF AFC

  XF AVC 422

  Wide DR Gamma

  CFast 2.0

  Oversampling

  Gezichtsdetectietechnologie

  • Canon heeft een licentie om het CFast 2.0™ handelsmerk te mogen gebruiken dat mogelijk is gedeponeerd in diverse rechtsgebieden.
  Inhoud van de doos

  Aanbevolen voor jou