Nieuw NEW

Hybride RF

Canon RF 35mm F1.4L VCM

Een hybride lens die is ontworpen voor foto's en video's. De natuurlijke groothoek en het snelle diafragma van f/1.4 maken deze lens een briljante keuze voor creatieve storytelling.

Bring your worlds together

Kies de RF 35mm F1.4L VCM voor prachtige, verhalende foto's en video's van bioscoopkwaliteit, en breng verschillende werelden bij elkaar. Dankzij de baanbrekende technologie van Canon en intuïtieve functies, zoals speciale irisbediening voor video en Nano USM- en VCM-scherpstelling voor snelle en stille AF, geeft deze hybride groothoeklens je de controle over je creatieve storytelling.

Ontdek de belangrijkste functies

Ontdek de opvallende functies met onze interactieve gids hieronder.

 • Naadloze multimediakunst in één ontwerp

  De brandpuntsafstand van 35 mm biedt een zeer goed perspectief. De aparte irisring zorgt voor een soepele handmatige irisbediening tijdens het filmen1, terwijl het diafragma met 11 lamellen een uitstekende scherptediepte biedt met minimale focus breathing. Dit levert een ongelooflijke beeldkwaliteit op.

 • Een briljante creatieve prestatie, zelfs bij weinig licht.

  Blijf opnamen maken wanneer het lichtniveau daalt dankzij een diafragma van f/1.4 voor een helder beeld. Het prime-lensontwerp zorgt ervoor dat de focus op je onderwerp blijft, met de optie voor filters aan de voor- en achterzijde voor extra creatieve controle.

 • Kristalheldere beelden met snelle precisie

  Geniet van superieure beeldkwaliteit dankzij asferische en UD-lenselementen met Super Spectra- en ASC-coatings. Een snelle Nano USM in combinatie met nog snellere VCM-technologie (Voice Coil Motor2) zorgt voor snel en nauwkeurig scherpstellen.

 • Uitstekende betrouwbaarheid met intuïtieve bediening

  Werk onder zware omstandigheden dankzij de behuizing die is ontworpen voor de L-serie met elementen van hoogwaardige kwaliteit glas. De fluorcoating voorkomt dat vuil blijft zitten op het voorste lens-element, terwijl een speciale Lens Controlring en instelbare lensfunctieknop zorgen voor een gepersonaliseerde bediening.

 • Doordacht, lichtgewicht ontwerp

  Wees flexibel wanneer je opnamen maakt dankzij een betere balans en lichtgewicht hanteerbaarheid. De RF 35mm F1.4L VCM is lichter dan zijn EF-voorganger en deze hybride lens is geschikt voor kleinere video-uitrustingen.

Specificaties

 • 35mm F1.4 hybride prime lens

  Mooi en natuurlijk groot perspectief3 met een snel diafragma van f/1.4

 • Irisring voor vloeiende actie4

  Met irisvergrendeling in de Auto-stand

 • Cirkelvormig diafragma met 11 lamellen

  Voor artistieke controle over bokeh en hooglichten

 • Asferische en UD-elementen

  Voor een hoge beeldkwaliteit met maximale scherpte

 • VCM- en Nano USM-motoren

  Voor een soepele, snelle en geruisloze automatische scherpstelling

 • Aangepaste knop en Controlring

  Voor een eenvoudige aanpassing en controle over je camera-instellingen

RF 35mm F1.4L VCM

Inhoud van de doos

 • RF 35mm F1.4L VCM-lens

 • Zonnekap EW-73F

 • Lenshoes LP1219

 • Lensdop E-67 II

 • Stofkap RF

 • Achterste filterhouder

 • Gebruikershandleiding

Canon RF 35mm F1.4L VCM
Beoordelingen en recensies

Wellicht vind je dit ook interessant

 1. Bij het opnemen van video's en het bedienen van de irisring terwijl AF actief is, kunnen in zeldzame gevallen de scherpstel- en diafragmawaarden inconsistent zijn bij gebruik van EOS R-systeemcamera's die vóór mei 2024 zijn uitgebracht
 2. Belangrijk: De Voice Coil Motor in de RF 35mm F1.4L VCM zendt een zwak magnetisch veld uit. Hoewel het over het algemeen veilig is om te gebruiken, raden we je aan je arts te raadplegen als je een pacemaker of een ander medisch apparaat hebt om eventuele zorgen te bespreken.
  Als de lens niet op de camera is aangesloten of als de camera is uitgeschakeld, kan er interne ruis van de lensonderdelen komen. Dit is normaal; het is geen defect. Kleine bewegingen tijdens het transport hebben geen invloed op de prestaties.
 3. Bij gebruik met Canon EOS R-systeemcamera's die zijn uitgerust met digitale vervormingscorrectie.
 4. De irisring is niet actief voor het bedienen van het diafragma bij het maken van foto's wanneer je de lens gebruikt met EOS R-systeemcamera's die vóór mei 2024 geïntroduceerd zijn.
 5. Hoewel de lens stof- en waterbestendig is, kan dit niet volledig voorkomen dat er stof of waterdruppels in de lens terechtkomen.
 6. Alle gegevens zijn gebaseerd op de standaardtestmethoden van Canon, tenzij anders vermeld.
 7. Dit document kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.