Duurzaamheid zit in Canon's DNA

 • Canon maakt zich sterk voor de noodzaak en het naleven van effectieve voorschriften voor productveiligheid, milieu en chemicaliën.

 • Ook controleert Canon mensenrechten en het risico van moderne slavernij in haar distributieketens.

 • Daarnaast stimuleert en vergroot Canon de diversiteit van haar personeel om te zorgen dat Canon relevant talent aantrekt en behoudt.
Canon Camera

Duurzaamheid zit in Canon's DNA

Responsible business

Verantwoord ondernemen

Om te zorgen voor consistente eerlijke praktijken op het gebied van mensenrechten, arbeid en het milieu, rapporteert Canon haar jaarlijkse duurzaamheidsprestaties aan het UN Global Compact, 's werelds grootste vrijwillige duurzaamheidsinitiatief voor ondernemingen en de Responsible Business Alliance, de toonaangevende branchecoalitie die zich inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen in wereldwijde distributieketens.

Onderdeel van de wereldwijde Canon-familie

Zo wordt Canon's wereldwijde aanpak op het gebied van duurzaamheid ondersteund. De maatregelen die gezamenlijk worden genomen om maatschappelijke problemen op te lossen, zijn opgebouwd rond: handelen als een goede burger; bescherming en behoud van het milieu; nieuwe waarde creëren en maatschappelijke problemen oplossen.

Canon Camera
Managed Print Services

Duurzame topprestaties

Dankzij Canon's duurzaamheidsprestaties hebben we al een aantal jaar de hoogste EcoVadis Gold rating. Canon is ook beloond met een A-rating van CDP voor het beheer van de impact op het milieu.

Naleving en beleid

Canon's duurzaamheidsstrategie is gebaseerd op de levering van wat Canon 'brilliant basics' noemt. Dit bestrijkt alle vlakken van relevante naleving en certificering. Canon heeft ook een beleid ontwikkeld om zeker te zijn van een continue verbetering van haar beheer van sociale en milieueffecten:

Ontdek meer

 • Empowering young People

  Kansen bieden aan jonge mensen

  Canon empowert de volgende generatie verhalenvertellers.

 • Man werkt aan printer

  Milieubelasting verminderen

  Lees hoe Canon haar impact op het milieu vermindert

 • Environmentally friendly products

  Printen

  Ontdek meer over de milieuvoordelen van Canon's inkjettechnologie.

 • Bekijk de video over Canon's visie

  Canon ziet een duurzame toekomst voor zich

 • CONTACT

  Contact opnemen

  Deel jouw gedachten en vragen met Canon's duurzaamheidsteam