Oplossingen

Hybride werken

Succesvol hybride werken betekent dat het werk productief en veilig wordt uitgevoerd samen met collega's, ongeacht de locatie waar het wordt uitgevoerd. Zo kan Canon u helpen.
Download onze wegwijzer
Een illustratie in tekenstripstijl van drie volwassenen, afkomstig van de omslag van Hybride werken in actie!

Overzicht

Hybride werkoplossingen van Canon

Van eenvoudig scannen en printen tot het uitvoeren van complexe workflows: zorg dat uw medewerkers productief en veilig kunnen samenwerken vanaf elk apparaat. Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent, uw team heeft de juiste middelen nodig om efficiënt te kunnen werken.
Een illustratie in stripstijl van een man die buiten op zijn smartphone kijkt

WEGWIJZER VOOR HYBRIDE ORGANISATIES

Hybride werken in actie

Uw werkomgeving aanpassen aan hybride werken is niet eenvoudig. Maar als dit goed wordt aangepakt, kan hybride werken een win-winsituatie zijn die een hogere productiviteit en meer flexibiliteit en vrijheid voor medewerkers oplevert.

Ontdek hoe u uw organisatie de middelen kunt geven om de uitdagingen van hybride werken het hoofd te bieden, van klantcontracten tot onboarding en crediteurenadministratie.

Trends in hybride werken

 • PwC

  87%

  van de werknemers zegt dat het kantoor belangrijk is voor samenwerking met teamleden

 • Capgemini

  60%

  van de organisaties zag in het derde kwartaal van 2020 een hogere productiviteit dankzij werken op afstand

 • Gartner

  82%

  van de bedrijven zegt dat ze hun werknemers in de toekomst zullen toestaan een deel van de tijd thuis te werken

De toekomst van de werkomgeving

In de infographic over trends op het gebied van hybride werken leest u meer over de omgevingen, het gedrag en de verwachtingen die de toekomst van werken bepalen, van bedrijfs- en thuiskantoren tot mobiele en gemeenschappelijke kantoren.

ONTDEK

VOORDELEN VAN HYBRIDE WERKEN MET CANON

voor uw organisatie:
Een afbeelding van een jonge vrouw in een café die op haar laptop werkt
 • Samenwerking en mobiliteit verbeteren

  Documenten printen, vastleggen, openen, ophalen, delen en beheren vanaf elke locatie met cloud-verbonden apparaten, oplossingen en services.

 • De ervaring van medewerkers verbeteren

  Een hybride benadering van printen en scannen geeft gebruikers altijd toegang, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn. Fouten controleren en verminderen met verbeterde procescontrole en zichtbaarheid.

 • Zorg voor een cloud-ready strategie

  Versnel de overgang naar hybride werkvormen met een ecosysteem dat uw medewerkers in staat stelt hun activiteiten overal vandaan uit te voeren, waardoor flexibiliteit en productiviteit worden gegarandeerd.

 • Digitalisering en productiviteit stimuleren

  Versnel uw digitale transformatie met een efficiënte, toekomstbestendige print- en scaninfrastructuur, voor verbeterde integratie van fysieke en digitale workflows.

 • Informatie-beveiliging versterken

  Technologieën en services dragen bij aan informatiebeveiliging, naleving van regelgeving en bedrijfscontinuïteit, op elke werkplek.

 • ONTDEK

  VOORDELEN VAN HYBRIDE WERKEN MET CANON

  voor u als een:
  Een vrouw in rode kleding die buiten een gebouw staat, haar telefoon vasthoudt en glimlacht.
 • Ondernemer

  Zorg dat uw organisatie klaar is voor de toekomst door uw medewerkers de middelen te bieden om efficiënt en veilig te werken vanaf elke locatie.

 • IT-professional

  Versnel de implementatie en maak uw IT-team vrij met kant-en-klare oplossingen. Vereenvoudig en automatiseer bedrijfsprocessen om de efficiëntie te verhogen en beveiliging en compliance te garanderen.

 • Eindgebruiker

  Eenvoudige interactie met apparaten en digitale informatie via de cloud, zodat u efficiënt en productief kunt werken vanuit huis, op kantoor, een co-working ruimte of onderweg.

 • IT-inkoop

  U kunt rekenen op een betrouwbare partner die een uitgebreid ecosysteem van hardware, software en end-to-end services kan leveren om aan uw unieke behoeften te voldoen.

 • Technologie-adapter

  Verbeter het proces van digitale transformatie en versnel de overgang naar hybride werken met een cloud-ecosysteem dat overal flexibiliteit en productiviteit garandeert en eenvoudig kan worden geïntegreerd met nieuwe technologie.

 • CNL210224_Hybrid Working and Mobility_ingekort_V01

  Oplossingen

  Digital Transformation Services

  Bevorder uw digitale transformatie door Canon's professionele Managed Print Services te combineren met oplossingen voor samenwerking op de werkplek in één pakket.

  Ontdek hoe u uw werknemers vanaf elke locatie effectief kunt laten werken

  Ontdek de veelvoorkomende uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd bij de overstap naar en het beheer van een hybride werkomgeving, en de oplossingen.

  Artikel

  Uw informatie beveiligen in een hybride werkomgeving

  Ontdek hoe u de veelvoorkomende uitdagingen van informatiebeveiliging kunt aanpakken die ontstaan bij het beheer van een hybride werkomgeving. Denk hierbij aan de bescherming die u in uw kantoor hebt ingebouwd en hoe u die kunt uitbreiden naar andere werkomgevingen.

  Een afbeelding van blauwe cijfers die symbool staan voor beveiliging
  Een illustratie in stripstijl van personen die op hun laptop werken in een kantoor

  Artikel

  De productiviteit in een hybride werkomgeving behouden en versnellen

  Vind antwoorden op veelgestelde vragen over het aanpakken van productiviteitsuitdagingen in een hybride werkomgeving, waaronder manieren waarop teams die papieren workflows gebruiken nog steeds efficiënt kunnen werken in verschillende omgevingen.

  Artikel

  5 tips voor succesvol hybride werken

  Krijg vanaf het begin waardevolle begeleiding bij het effectief aanpassen van uw organisatie aan hybride werken - van het opnieuw plannen van uw workflows tot het beoordelen van uw zwakke punten in de beveiliging.

  Een afbeelding van een vrouw die op een balkon op een tablet werkt
  Een afbeelding van een man die buiten naar een draagbare scanner kijkt

  WEGWIJZER VOOR HYBRIDE ORGANISATIES

  Hybride werken met Canon

  Werk vanaf elke locatie met behulp van Canon's ecosysteem voor digitale transformatie. Ontdek met Canon's wegwijzer hoe u uw team verbonden houdt met zakelijke documenten en workflows.

  Waarom Canon?

  Een man en een vrouw die glimlachend naar een tablet kijken.
  • Volledig portfolio

   Dankzij de brede scope van Canon's ecosysteem van producten en diensten is er altijd een optimale combinatie van oplossingen beschikbaar die past bij uw unieke en veranderende bedrijfsbehoeften wanneer u overstapt op een hybride werkomgeving.

  • Betrouwbare partner

   Als gevestigde en vertrouwde innovator op het gebied van technologie beschikt Canon over de ervaring en expertise om succesvol hybride werken te ondersteunen.

  • Uitgebreide ondersteuning

   Canon staat voor u klaar met deskundige hulp om niet alleen de juiste oplossing voor u te vinden, maar ook om u te helpen bij uw transitie naar de hybride werkomgeving.

  • Focus op duurzaamheid

   Canon helpt u bij het halen van uw interne duurzaamheidsdoelstellingen met ambitieuze, voortdurende inspanningen om de energie- en resource-efficiëntie van Canon's producten te verbeteren en de CO2-uitstoot gedurende de gehele levenscyclus te verminderen.

  Gerelateerde producten en oplossingen

  Ontdek specifieke Canon-oplossingen die u helpen uw hybride werkomgeving te ondersteunen

 • Oplossing

  Therefore Online

  De perfecte cloudservice voor documentbeheer en samenwerking voor een hybride organisatie met medewerkers die op verschillende locaties werken.

 • Oplossing

  uniFLOW Online

  Eén cloudgebaseerd platform dat alle werklocaties verbindt, zodat u uw printerpark centraal kunt beheren, ongeacht waar de apparaten zich bevinden.

 • MFP

  imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serie

  Ontworpen voor veeleisende kantoorruimten, ingebouwde mobiele en cloudconnectiviteit en gedigitaliseerde workflows zodat gebruikers documenten op afstand en onderweg kunnen openen en bewerken.

 • MFP

  imageRUNNER-serie

  Een betaalbaar A3-alternatief met geweldige connectiviteitsfuncties voor kleinere bedrijven en samenwerkingshubs die een efficiënt, alledaags apparaat nodig hebben voor hun kantoorruimte.

 • MFP

  i-SENSYS X

  Een compact, desktopvriendelijk apparaat met uniFLOW Online-connectiviteit, eenvoudig te installeren, te implementeren, te gebruiken en te onderhouden, zodat werknemers thuis en zonder IT-ondersteuning zelfstandig kunnen werken.

 • MFP

  i-SENSYS X C1530p

  Ontworpen om kleinere werkgroepen met een hoge vraag te ondersteunen, voor één afdeling, zoals een backoffice, of voor een kantoorteam op afstand, met robuuste beveiligingsfuncties, printuitvoer en kostenbeheer.

 • Scanner

  imageFORMULA ScanFront 400

  Een krachtige, snelle netwerkscanner met verbeterde beveiligingsfuncties, ideaal voor het digitaliseren van documenten in een drukke onderneming met meerdere vestigingen.

 • Scanner

  imageFORMULA-scanner

  Een desktopscanner met flexibele netwerkconnectiviteit, geschikt voor een breed scala aan documenten, van paspoorten tot identiteitskaarten - perfect voor thuiswerkers die met meerdere documentformaten werken.

 • Scanner

  imageFORMULA-scanner

  Deze compacte, lichtgewicht draagbare scanner is perfect voor mobiele werknemers en stelt gebruikers in staat om documenten altijd en overal te digitaliseren en ze via een speciale mobiele app naar de cloud te uploaden.

 • Ontdek meer

 • Voorbereid zijn op het onverwachte: de zakelijke tools die u nodig hebt om flexibel te blijven

  Investeringen in de cloud, automatisering en digitale transformatie zijn belangrijker dan ooit.

 • De cloud inrichten voor de werkplek van morgen

  Efficiënt en veilig samenwerken met cloudplatforms.

 • Gids: Zo zorgt u voor een veilige digitale werkplek

  De oplossingen en services van Canon kunnen u helpen al uw documenten en bedrijfskritische informatie te beveiligen, zonder dat dit invloed heeft op het vermogen van werknemers om toegang te krijgen tot de informatie die ze nodig hebben.

 • Transitie naar ‘De werkplek van morgen’

  De Zorggroep heeft haar print- en scanapplicaties naar de public cloud gebracht, zodat printen en scannen op elk moment mogelijk is, zonder veel tijd kwijt te zijn aan beheer

 • Neem voor meer informatie en bij vragen contact op met Canon

  Privacybeleid

  Praat met een expert tijdens kantooruren

  Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

  * Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

  Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

  Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

  Dank u wel

  Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

  [TIME]

  Graag tot ziens

  Sorry

  Fout