OPLOSSINGEN

Customer Communications en Document Production Automation oplossingen

Transformeer de manier waarop u communicatie met de klant en data gestuurde bedrijfskritische documentatie produceert en beheert via meerdere uitvoerkanalen.
work professionals in a meeting

OVERZICHT

Canon's oplossingen voor Customer Communications en Document Production Automation

Organisaties in staat stellen hun promotionele en transactionele communicatie en data gedreven bedrijfskritische documenten te beheren via Customer Experience Management, door processen te stroomlijnen, de samenwerking en het beheer te verbeteren en de productie van content en documenten efficiënter te maken.
 • Customer Communications

  Bied gepersonaliseerde multichannel-communicatie om uzelf te onderscheiden en een betere klantervaring te bieden.

 • Document Production Automation

  Verbeter de productiviteit en het beheer van gegevensgestuurde communicatie en organisatiekritieke documentatie, terwijl u digitale transformatie mogelijk maakt en de kosten verlaagt.

 • Document Composition en Delivery

  Een kosteneffectieve, veilige oplossing voor digitale transformatie en automatisering van afschriften, facturen, brieven, uitnodigingen en formulieren.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Canon Information Management, schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Verhoog de productiviteit en klanttevredenheid met geautomatiseerde document workflows

De kosteneffectieve oplossingen van Canon stellen organisaties in staat hun zakelijke doelen te bereiken, van het sturen op de juiste klantervaring tot het stroomlijnen van processen die de samenwerking en het beheer verbeteren en tegelijkertijd zorgen voor een efficiëntere content- en documentproductie.
Work professional using customer communications

Customer Communications

Zorg voor een uitzonderlijke, gepersonaliseerde klantervaring met snelle, consistente omnichannel-communicatie met de klant. Versnel de time-to-market voor berichten en verbeter de productiviteit voor zakelijke gebruikers.

Document Production Automation

Stroomlijn workflows en verminder het aantal handmatige processen met automatische detectie en het oplossen van productiefouten, terwijl digitale transformatie mogelijk wordt en de kosten binnen uw organisatie worden verlaagd.

A group of people working around a desk
A person touching a tablet screen

Document Composition en Delivery

Maak en lever gepersonaliseerde, eenvoudig te begrijpen communicatie via meerdere kanalen, maak digitale transformatie en automatisering van organisatieprocessen mogelijk voor facturen, overzichten, brieven en formulieren.

De voordelen van Customer Communications en Document Production Automation

Canon's oplossingen helpen u de efficiëntie te optimaliseren, naleving van de AVG te waarborgen en de klantervaring te verbeteren door middel van een selectie verbeterde mogelijkheden.

 • Productiviteit verhogen

  Overbrug de kloof tussen papieren en digitale documenten, waardoor u de digitale transformatie versnelt en handmatige taken elimineert dankzij procesautomatisering van documentproductie.

 • Reduceer kosten

  Bespaar op operationele kosten door herhaalde handmatige taken te automatiseren met het maken van documenten en het produceren van variabele gegevens.

 • Verbeter de klantervaring

  Onderscheid u met een uitzonderlijke en gepersonaliseerde klantervaring door omnichannel-communicatie te leveren en de time-to-market te versnellen door het beheer van klanttrajecten te automatiseren.

 • Beheer regelgevingsinformatie effectief

  Zorg ervoor dat uw communicatie voldoet aan de voorschriften door documenten en wijzigingen te delen, routeren, goed te keuren en te volgen met een volledig auditspoor, zodat u de controle hebt over uw communicatie en de risico's kunt beperken.

 • Verwante software

  Voor welke uitdagingen u ook staat, Canon biedt een reeks toonaangevende software-oplossingen om u te helpen deze uitdagingen aan te pakken.

 • Quadient logo
  Creëer, beheer en lever naadloze communicatie met de klant via elk kanaal.
 • Objectif Lune logo
  Optimaliseer de digitale ervaring van uw klanten door bedrijfsprocessen te automatiseren.
 • sysHUB logo
  Krachtige softwareoplossing om uw bedrijfskritische documentprocessen en informatiestromen te automatiseren, controleren en beheren.
 • Compart DocBridge-logo
  Deze flexibele en schaalbare suite helpt u bij het beheren, optimaliseren, valideren en distribueren van document output.
 • Gerelateerde oplossingen

  • Digitale postkamer

   Lever betere service aan uw klanten door uw post sneller en kostenbesparend te verwerken.

  • Canon Workspace Collaboration

   Integreer uw papieren en digitale workflows en versnel de digitale transformatie met oplossingen voor procesautomatisering, geavanceerd vastleggen en cloudconnectiviteit.

  Ontdek Digital Transformation Services

  Bevorder uw digitale transformatie en samenwerking binnen de organisatie, waar u ook werkt.
  VERKEN GERELATEERDE SERVICES
  An AI image representing digital transformation

  Ontdek meer

  HEBT U HULP NODIG?

  Ontdek hoe uw organisatie kan profiteren van oplossingen voor Customer Communications en Document Production Automation