Draadloze verbinding instellen voor PIXMA-printers

Controleer, voordat u uw PIXMA-printer aansluit op uw draadloze netwerk, of u aan de volgende twee voorwaarden voldoet:

  1. Zorg ervoor dat u een toegangspunt hebt (soms ook wel een router of hub genoemd) waarmee u verbinding met internet kunt maken. Uw toegangspunt moet volledig functioneel zijn voordat u naar de volgende stap gaat.

  2. Zorg ervoor dat u een computerapparaat hebt zoals een pc, Mac, tablet of smartphone, hierna aangeduid als een computer, die is aangesloten op internet.

    Als u wilt controleren of de computer die u wilt gebruiken met de printer is aangesloten op het netwerk, kunt u proberen een website te openen op de computer, bijvoorbeeld www.canon-europe.com. Als de webpagina niet wordt weergegeven, heeft u geen verbinding met internet. Dit moet worden opgelost voordat u verdergaat.

ATTENTIE

Als u problemen hebt of niet weet hoe u uw toegangspunt of internetverbinding moet instellen, raadpleegt u de instructiehandleiding bij het toegangspunt dat u gebruikt of neemt u contact op met uw internetprovider (ISP).

Zodra u hebt bevestigd dat u voldoet aan de hierboven vermelde voorwaarden, selecteert u uw product hieronder om de instructies voor de draadloze installatie weer te geven.

Selecteer uw PIXMA-product

Als uw product niet voorkomt in onderstaande lijst, kunt u Canon's wereldwijde site proberen.Dit is wellicht ook iets voor jou...

Feedback