Canon Developer Programme

Canon Developer Programme

Canon's nieuwste developer support-website voor ontwikkelaars biedt veel nuttige resources voor de softwareontwikkelaar-community, ongeacht of het gaat om zakelijke oplossingen of digitale beeldbewerking.

Ontdek de Developer Programme-website

Ondersteuning voor softwareontwikkelaars

Canon heeft al veel succes geboekt met het ontwikkelen van op maat gemaakte en volledig geïntegreerde software voor een breed scala aan klanten, producten en oplossingen. Nu heeft de ontwikkelaarscommunity een plek om een serie beschikbare resources te verkennen, zodat innovatieve ideeën werkelijkheid kunnen worden. Het Canon Developer Programme is de perfecte manier voor externe bedrijven en app- of programmaontwikkelaars om samen te werken met Canon-technologie, wat resulteert in oplossingen met toegevoegde waarde voor klanten met veeleisende behoeften.

Als geregistreerde ontwikkelaar kun je klanten een groot aantal op maat gemaakte, extra functies en aanpassingen aanbieden voor zakelijke en technologische producten van Canon. Integreer Canon-producten in de specifieke workflows van klanten door toegang te krijgen tot SDK's en API's om innovatieve oplossingen te bieden en het ecosysteem van Canon uit te breiden.

Image

Voordelen

Volledige support voor ontwikkelaars

Werk nauw samen met Canon om unieke oplossingen te vinden die voldoen aan de wensen van de consument, met het Canon developer-portal. Tot de resources behoren support en directe hulp, plus veelgestelde vragen en technische berichten.

Breed scala aan oplossingen

Canon-SDK's, API-informatie en vele andere resources kunnen worden gedownload door geregistreerde ontwikkelaars om op maat gemaakte en innovatieve ontwikkeling mogelijk te maken voor een serie Canon-producten en -software.

Optimaliseer de workflows van consumenten

Maak deel uit van een baanbrekende community en speel een essentiële rol in de groei van het Canon-ecosysteem voor gebruikers van Canon-producten.

Image

Lees meer en neem deel aan het programma

ONTDEK MEER