INFORMATION MANAGEMENT SOLUTIONS

Canon's expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van oplossingen en services voor informatiemanagement, beschikken wij over de expertise die u nodig hebt om complexe uitdagingen op het gebied van automatisering van zakelijke processen te overwinnen. Van het vastleggen van gegevens en het beheren van informatieworkflows tot het effectief communiceren met uw klanten, wij bieden een winnende combinatie op basis van uw behoeften.
groep focust op donker scherm
 • Capture

  Intelligenter informatiemanagement begint bij het automatisch vastleggen van gegevens uit documenten en systemen.

 • Process

  Contracten ondertekenen, facturen goedkeuren, informatie veilig opslaan en ophalen - we maken het allemaal eenvoudiger en sneller met onze oplossingen.

 • Communicate

  Wij helpen organisaties succesvol te zijn met krachtige klantcommunicatie-oplossingen voor elk kanaal die geautomatiseerde processen en on-demand interacties bieden.

Technologische expertise

We hebben allerlei organisaties geholpen hun manier van werken te transformeren door krachtige technologieën voor informatiemanagement te leveren, workflows te hyperautomatiseren, digitale documenten efficiënt te beheren en informatie intelligent te verwerken. Canon wil uw organisatie ook graag ondersteunen
IntelligentDocumentProcessing

Intelligent Document Processing

Wij zijn gespecialiseerd in efficiënte en nauwkeurige oplossingen voor het vastleggen en distribueren van gegevens om uw administratieve werklast aanzienlijk te verminderen.

Content Services

Wij implementeren bekroonde Content Services-oplossingen om uw organisatie efficiënter te maken.

a man working on a laptop
Work professional using customer communication solutions

Customer Experience

Wij bieden oplossingen voor communicatie met de klant om uw productiviteit en samenwerking te verbeteren en om uw klanten gepersonaliseerde en on-demand omnichannel-communicatie te bieden.

Process Automation

Wij zijn deskundige leveranciers van automatiseringsoplossingen voor workflows die een hogere productiviteit en compliancy met wet- en regelgeving mogelijk maken en flexibiliteit bieden bij marktveranderingen.

BusinessProcessManagement

Ontdek meer

 • Information Management Solutions

  Bekijk de startpagina van Canon’s Information Management Solutions.

 • Onze oplossingen

  Lees meer over de oplossingen die Canon biedt om uw organisatie te hyperautomatiseren - of dat nu gaat om het verwerken van facturen, het stroomlijnen van uw contractuele processen of het contact met uw klanten.

 • Canon's aanpak

  Meer informatie over Canon’s Information Management Solutions, onze adviserende rol en onze services met toegevoegde waarde.

HULP NODIG?

Lees meer over hoe Canon Information Management Solutions u kunnen helpen uw digitale toekomst te realiseren.