How to use your Canon camera as webcam!

CANON-STREAMINGKITS

Ontdek hoe je je Canon-camera als webcam kunt gebruiken.

Verbonden blijven met je familie, vrienden en collega's is nog eenvoudiger met de videoconferentie- en livestreamingkits van Canon. Of je nu hoogwaardige beeldkwaliteit bij videovergaderingen met je klanten wilt of je gamingsessies met je vrienden wilt streamen, met de toonaangevende USB-videoconferentiekits van Canon zit je altijd goed.

USB-streamingkits

De USB-videoconferentiekits werken met een reeks geselecteerde EOS- en PowerShot-camera's, maar om het eenvoudiger te maken heeft Canon videoconferentiekits samengesteld met alles wat je nodig hebt.

Volg gewoon de eenvoudige stapsgewijze handleiding hieronder om je USB-streamingkits in te stellen. En niet te vergeten: deze streamingkits voor Canon-camera's zijn volledig compatibel met populaire platforms voor videoconferenties en livestreaming.

USB-kit instellen

De EOS M50, EOS M6 Mark II en de PowerShot G7 X Mark III plus de bijbehorende accessoires bieden scherpere kleuren, betere beeldkwaliteit en een aanpasbare brandpuntsafstand. Maak van je EOS- of PowerShot-camera een videoconferentiewebcam en blijf verbonden, of je nu een zakelijke professional bent die vanuit huis werkt, gewoon met je vrienden wilt kletsen of een virtuele familiebijeenkomst wilt organiseren.

Je USB-kits stap voor stap instellen – Stap één:

Download de EOS Webcam Utility-software. Klik op de onderstaande links om deze software te downloaden.
Downloaden voor Windows
Downloaden voor Mac

Setting up your USB kits step by step – Step one:

Stap twee:

De volgende stap is het aansluiten van je camera op de netstroom. Plaats het DC-koppelstuk, sluit de AC-adapter aan en sluit vervolgens je camera aan op de netstroom. Veel Canon-camera's kunnen op netstroomadapters worden aangesloten. Zo ben je niet afhankelijk van je accu. Sommige camera's worden met twee accu's geleverd, zoals de PowerShot G7 X Mark III-videoconferentiekit. Met de honderd minuten stroom van elke accu blijf je altijd verbonden, waar op de wereld je ook bent.

Step two:

Stap drie:

Schakel de camera in.

Step three:

Stap vier:

Zet de camera in de videomodus en kies Automatisch. Zo krijg je altijd de correcte belichting.

Step four:

Stap vijf:

Steek de USB-kabel in de camera en sluit het andere uiteinde aan op een van de USB-poorten op je computer.

Step five:

Stap zes:

Plaats je camera op het statief en richt de camera op jezelf.

Step six:

Stap zeven:

Open je favoriete programma voor videoconferenties en ga naar je video-instellingen. Klik op EOS Webcam Utility in je video-instellingen, en klaar is Kees. Met de EOS Webcam Utility-software kun je de ingebouwde microfoon van je camera niet gebruiken. In plaats daarvan kun je voor audiocommunicatie de microfoon op je laptop gebruiken of een headset aansluiten op je computer.

Step seven:

Canon-streamingkits

Upgrade je huidige webcam met de nieuwe Canon-streamingcamerakits voor verbeterde beeldkwaliteit.

Hulp nodig?

De USB- en HDMI-streamingkits werken met een reeks geselecteerde EOS- en PowerShot-camera's, maar om het eenvoudiger te maken heeft Canon een koopwijzer samengesteld waarmee je de Canon-camera kunt vinden die bij jou past.

Koopwijzer

Ontdek meer

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle_800x533
UITGELICHT PRODUCT

Canon PowerShot G7 X Mark III

Ideaal voor vloggers, livestreamers, virtuele vergaderingen en bloggers. Een connected camera die adembenemende video's en foto's vastlegt waar je volgers echt van kunnen genieten.

KOOP IN DE CANON STORE

Details bekijken

G7X MK III Vlogging

Fascinerende video waar je volgers van zullen genieten

Leg landschappen vast in 4K. Maak sportopnamen in slowmotion met snelle framerates tot wel 120 fps. Sluit een externe microfoon aan voor kristalheldere audio-opnames tijdens je reisvlogs. Livestream in oogverblindende kwaliteit tijdens het gamen en upgrade je webcam voor zakelijke virtuele vergaderingen. De mogelijkheden met de PowerShot G7 X Mark III zijn eindeloos.

Lees hier het volledige artikel

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Wellicht vind je dit ook interessant…

Ontdek de Canon-cameraseries en -software waarmee je overal verbonden blijft, waar op de wereld je ook bent.