Spiegelreflexcamera''s

Canon EOS 5DS R

50,6 Megapixel zustercamera van de EOS 5DS. Met een low-pass cancellation filter voor superscherpe details.

Voordelen

 • Het ultieme op het gebied van DSLR-helderheid en -resolutie

 • Reageer, speel in op de situatie en loop vooruit op de actie

 • Kritische scherpte wanneer het er echt toe doet

 • Op jouw werkwijze toegespitst

 • Camerafuncties voor ongekende creativiteit

Meer productinformatie

 • Geniet van meer detail en ongeëvenaarde beeldkwaliteit

  Leg uitzonderlijke details vastDe 50,6 Megapixel full frame CMOS-sensor is in staat om zelfs de kleinste details vast te leggen. Dankzij de zeer hoge resolutie kunnen de beelden kunnen behoorlijk worden gecropt terwijl de beeldkwaliteit uitzonderlijk blijft. Zelfs de ingebouwde 1.3x en 1.6x opnamemodi voor croppen leveren 30,5 en 19,6 Megapixelbestanden op.Verbeterde helderheid Een low-pass cancelation filter zorgt voor verbeterde helderheid en scherpte van de beelden met een hoge resolutie, met minimale kans op artefacten. En dat betekent dat de EOS 5DS R erg geschikt is voor opnamen buiten of in een studio. Print fine-art beelden van uitzonderlijke kwaliteit op A0-formaat en groter Print beelden met zeer hoge resolutie op groot formaat (A0 en groter) met weinig ruis, realistische huidtinten en uitzonderlijke, nauwkeurige kleurweergave dankzij de hoogwaardige Dual DIGIC 6-processors.Minder spiegeltrillingen voor maximale scherpteDe EOS 5DS R maakt gebruik van Canon’s Mirror Vibration Control System om trillingen te beperken die worden veroorzaakt door bewegingen in de camera en kunnen leiden tot een tegenvallende beeldkwaliteit en een lage resolutie. Hierbij worden nokken gebruikt om de spiegel beter gecontroleert op en neer te bewegen, zodat de beweging van de spiegel minder geluid maakt.

 • Reageer, speel in op de situatie en loop vooruit op de actie

  Profiteer van snelle beeldverwerking en een hoge reactiesnelheid van de camera, ook bij de grote hoeveelheden gegevens die worden vastgelegd door de 50,6 Megapixel-sensor, dankzij de Dual DIGIC 6-processors. Je kunt alle actie vastleggen met een ongeëvenaard vermogen om opnamen met een resolutie van 50,6 te maken met een snelheid van 5 fps, terwijl USB 3.0-connectiviteit zorgt voor snelle, hoogwaardige 'tethered' opnamen en de mogelijkheid om de camera op afstand te bedienen.

 • Kritische scherpte wanneer het er echt toe doet

  61-punts autofocus met grote dekkingStel snel en nauwkeurig scherp, ook bij weinig licht, met een 61-punts AF-systeem. 41 cross-type punten, waaronder vijf van het extra gevoelige dubbele cross-type, bieden extra nauwkeurigheid. Geavanceerde functies voor het volgen en herkennen van onderwerpen De EOS Intelligent Tracking and Recognition (iTR) AF-technologie maakt gebruik van kleuren en gezichten om onderwerpen te herkennen en te volgen terwijl ze door het beeld bewegen. De AF-responsiviteit kan met een eenvoudig hulpmiddel worden aangepast, waardoor de scherpstelling wordt aangepast aan de opname-omgeving en het onderwerp, zodat andere voorwerpen die even door het beeld bewegen de scherpstelling niet verstoren.AF-puntselectieGebruik alle 61 AF-punten samen of groepeer ze in verplaatsbare zones voor scherpstelling op onderwerpen die zich buiten het midden bevinden. Je kunt ook slechts één AF-punt selecteren om nauwkeurig scherp te stellen op een specifiek gedeelte van de scène.

 • Op jouw werkwijze toegespitst

  Naar wens aan te passen bedieningsknoppen Stem camera-instellingen af op een bepaalde taak en sla je favoriete functies op zodat je ze later weer kunt gebruiken.Intelligente zoeker II Profiteer van een helder beeld met (circa) 100 procent dekking met een instelbare informatieoverlay. 1.6x en 1.3x crops kunnen in de zoeker worden gemaskerd en als JPEG-bestanden worden vastgelegd.Instelbaar scherm Je kunt flexibel het type, het formaat en de positie van de pictogrammen in het Custom Quick Control-scherm van de camera wijzigen, zodat je je favoriete instellingen in een handomdraai kunt vinden.Weerbestendige afdichtingBlijf vol vertrouwen onder alle omstandigheden opnamen maken dankzij weerbestendige bedieningselementen die bescherming bieden tegen water en stof, en een duurzame magnesiumlegering.Twee geheugenkaartsleuvenDankzij CompactFlash- en SD-geheugenkaartsleuven kun je tijdens het opnemen automatisch back-ups van bestanden maken, zodat je beelden gemakkelijk kunt delen met klanten en beschikt over extra opslagruimte.

 • Camerafuncties voor ongekende creativiteit

  Opnamen maken met de High Dynamic Range-modus Leg alle details vast, in zowel lichte als donkere omgevingen, met de functie voor het maken van HDR-opnamen. Ideaal voor het fotograferen en filmen van landschappen en stillevens dankzij de combinatie van drie beelden met verschillende belichtingsinstellingen: standaard, onderbelichting en overbelichting.Meervoudige belichtingMaak fantastische compositiefoto's op de camera met de Multi Exposure-modus, waarmee beelden op elkaar worden geplaatst met verschillende automatische belichtingsregelingsopties. Full-HD EOS-moviesMaak Full HD EOS-movies met creatieve handmatige bediening van beeld en geluid.Fine Detail Picture Style Geeft voorrang aan gradatie en details die zijn vastgelegd met de sensor met hoge resolutie met Fine Detail Picture Style, dat eveneens instelbare parameters voor scherpte, zoals grenswaarde en kwaliteit voor JPEG biedt, zodat de camera direct indrukwekkende beelden aflevert. Opnamefuncties met timerMaak geweldige time-lapsevideo's met een ingebouwde, vooraf programmeerbare intervaltimer. Voor zeer lange sluitertijden kan de sluiter gedurende een vastgestelde tijd worden vergrendeld in bulbmodus.

Specificaties

 • 50,6 Megapixel CMOS-sensor

 • Dual DIGIC 6

 • 150k + IR metering sensor

 • Tot 5 beelden per seconde

 • 61-punts autofocus

 • 1.3x, 1.6x, 1:1 opnamemodi voor croppen

 • USB 3.0

 • Mirror Vibration Control System

 • Opname met intervaltimer

Canon EOS 5DS R
Beoordelingen en recensies