EOS 800D

Canon EOS 800D

Geef je foto's een boost met een geavanceerde spiegelreflexcamera die eenvoudig te bedienen is.

Zie nieuw model

Volgende generatie DSLR-technologie - zo eenvoudig mogelijk gemaakt

Het is eenvoudiger dan ooit tevoren om foto's van goede kwaliteit te maken; met de EOS 800D maak je prachtige foto's en video's van de belangrijkste momenten in je leven. En omdat het een spiegelreflexcamera is, zul je veel plezier hebben van de heldere optische zoeker die de wereld laat zien zoals die is.

Bekijk volledige specificaties

EOS 800D

De kwaliteit die je foto's verdienen

De geavanceerde 24,2 Megapixel-sensor met APS-C-formaat legt verbluffende details vast, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Wees spontaan. Wees creatief

De EOS 800D is snel in gebruik, met continue opname van 6 frames per seconde en een heldere optische zoeker die alles in realtime laat zien. Wanneer je een compositie van je foto maakt op het variangle scherm van je camera, stelt het snelste Live View AF-systeem* ooit, in nog geen 0,03 seconden scherp voor haarscherpe resultaten.

Snel te gebruiken

Met responsieve prestaties en continue opname van 6 frames per seconde kun je zelfs de vluchtigste momenten vereeuwigen.

EOS 800D
Gemaakt met EOS 800D
  • f/4.0
  • 1/400
  • 3200

Vergroot je perspectief

Maak foto's en video's vanuit een laag of hoog perspectief met het variangle touchscreen van de EOS 800D om zo de mooiste composities te maken. Stel scherp en maak een foto met slechts één tik.

EOS 800D
EOS 800D

Eenvoudig video's maken

Gestabiliseerde Full HD-video's zien er geweldig uit op internet en op je TV, doordat bewegende onderwerpen scherp worden vastgelegd.

Video bekijken

Eenvoudig wireless delen en bedienen

Sluit je camera in een handomdraai aan op je compatibele smartphone of tablet om foto's te delen en de camera op afstand te bedienen.

EOS 800D

Experimenteer met creativiteit

De stapsgewijze gebruikersinterface leert je hoe de camera-instellingen werken, zodat je de mooiste foto's kunt maken.

EOS 800D

Welkom bij het EOS System

De EOS 800D maakt deel uit van een systeem dat camera's, lenzen en accessoires die worden gebruikt door fotografen over de hele wereld omvat.

Nu ontdekken

EOS 800D

Canon Photo Companion-app

Canon's Photo Companion-app is de ultieme partner voor een visuele storyteller en biedt toegang tot gepersonaliseerde, deskundige informatie en content wanneer je die het meeste nodig hebt. Zo kun je je verhalen echt tot leven brengen.

Ontdek meer.

Canon Photo Companion app

Specificaties

EOS 800D

24,2 Megapixel

APS-C-sensor

EOS 800D

45

Cross-type AF-punten

EOS 800D

Dual Pixel

Dual Pixel CMOS AF

EOS 800D

Wi-Fi

Wi-Fi, NFC en Bluetooth®

EOS 800D

Zoeker

Optische zoeker

EOS 800D

Full HD

Full HD-video's bij 60p

EOS 800D

6 fps

Continu opnemen met 6 fps

EOS 800D

Variangle

Variangle touchscreen

Bekijk de volledige specificaties

EOS 800D
EOS 800D

Inhoud van de doos

EOS 800D-body

Oogschelp Ef

Camerahoes R-F-3

Brede riem EW-400D

Accu LP-E17

Acculader LC-E17E

Netsnoer (EUR)

Gebruikershandleiding

Aanbevolen lenzen

Compatibele accessoires

Gerelateerde producten

*Bij camera's met verwisselbare lenzen met sensoren van APS-C-formaat met faseverschildetectie AF op het afbeeldingsveld vanaf 14 februari 2017, gebaseerd op Canon-onderzoek.

Gemeten volgens de CIPA-richtlijnen en interne meetmethode met een EF-S 18-55mm F4-5.6 IS STM-lens ingesteld op 55mm met 1-punts AF in het midden, 1-beeld AF, Live View met beeld vastgelegd met de ontspanknop. Handmatige modi in gebruik, EV12 (ISO 100 bij kamertemperatuur).

**Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectieve eigenaren. Vereist een smartphone of tablet die is uitgerust met Bluetooth-versie 4.0 (of nieuwer). Vereist ook een smartphone of tablet met het besturingssysteem iOS 8.4 (of nieuwer) of Android 5.0 (of nieuwer)