Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM

EF 75-300mm f/4-5.6 III USM

De EF 75-300 mm f/4-5.6 III USM, een van de kleinste en lichtste telezoomobjectieven in zijn klasse, is ideaal voor fotografen die op hun budget moeten letten. Uitstekend geschikt voor sport-, natuur- en portretfotografie.

Voordelen

  • Betaalbaar teleobjectief
  • USM-autofocusmotor
  • Super Spectra-coatings
  • Lichtgewicht ontwerp
  • Filtergrootte 58 mm
  • Korte scherpstelafstand tot 1,5 m

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM in detail

Licht telezoomobjectief met USM


Het lichtste 4x telezoomobjectief in zijn klasse. Ideaal voor bijvoorbeeld het fotograferen van sportevenementen, portretfotografie en natuuropnamen. De telezoom van het objectief comprimeert het perspectief en beperkt de scherptediepte, zodat achtergronden effectief worden vervaagd. Bij de brandpuntsafstand van 300 mm is het mogelijk van een afstand van 1,5 m een beeldvullende opname van een briefkaart te maken.

Volledig elektronische objectiefvatting


Autofocus werkt supersnel dankzij de geïntegreerde AF-motor. Het objectief heeft een elektromagnetisch bediend diafragma, waardoor de diafragmaopening met de grootst mogelijke precisie kan worden ingesteld.

Super Spectra-coating


Super Spectra-coatings zorgen voor een nauwkeurige kleurbalans en verbeterd contrast. De coatings onderdrukken ook reflectie en schittering, een veelvoorkomend probleem dat ontstaat wanneer licht via de sensor wordt weerkaatst.

Ultrasone scherpstelling


Een ultrasone motor zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products

Telelenzen

Uitgerust met grotere brandpuntsafstanden, waardoor je dichter bij je onderwerp kunt komen zonder de scène te verstoren.