Laat je creativiteit de vrije loop

Een krachtige, veelzijdige en responsieve camera waarmee je je creativiteit kunt ontplooien. De EOS 80D blinkt uit in sport-, portret-, landschaps-, straat-, reis-, en nachtfotografie, maar ook in het maken van serieuze films, dankzij innovatieve technologieën waarmee je in elke situatie verbluffende resultaten behaalt.

0%
  Whats in the box

  Een responsieve camera waarmee je alle actie bij kunt houden

   

  EOS 80D

  Ontdek nieuwe gebieden van fotografie

  Reageer instinctief op het moment en leg snelle sporten of wilde dieren gemakkelijk vast dankzij een hoogwaardig AF-systeem, een continue opnamesnelheid van maximaal 7 fps en instelbare bediening.

  EOS 80D

  45-punts cross-type AF-systeem

  Leg supersnelle sporten zelfs onder schijnwerpers haarscherp vast, dankzij een zeer responsief en nauwkeurig autofocussysteem dat ook bij slechte lichtomstandigheden tot -3 EV werkt.  Dankzij een 45-punts cross-type AF-systeem heb je de vrijheid om een AF-punt of AF-gebied te kiezen dat bij je compositie past. Het biedt ook meer precisie en controle over grotere focusgebieden voor verbluffende resultaten, ongeacht waar je onderwerp zich binnen het frame bevindt.

  Continu opnemen met 7 fps

  Vergroot je kansen om dat vluchtige moment vast te leggen dankzij continu opnemen met een maximale snelheid van 7 fps bij volledige resolutie. Ideaal voor snelle sporten en het vastleggen van wilde dieren.

  0%
   EOS 80D

   27 f/8 compatibele AF-punten

   Blijf haarscherpe beelden vastleggen met het autofocussysteem als je verschillende lenscombinaties en extenders gebruikt, dankzij 27 AF-punten die scherpstellen bij f/8 ondersteunen.

   Naar wens aan te passen bedieningsknoppen

   Geniet van de controle en flexibiliteit van een EOS-body uit het middensegment, dankzij instelbare bediening, een LCD-paneel aan de bovenzijde en Live View, waardoor je eenvoudig instellingen kunt bekijken en de camera snel kunt aanpassen aan je behoeften.

   EOS 80D

   Verbluffende foto- en filmkwaliteit onder vrijwel alle omstandigheden

   Leg je creativiteit vast met de kwaliteit die het verdient. EOS 80D levert prachtige beelden onder verschillende lichtomstandigheden. Dankzij de 24,2 Megapixel APS-C CMOS-sensor en DIGIC 6-processor zijn de beelden gedetailleerd, kleurrijk en sfeervol en kunnen ze direct worden bewerkt en weergegeven.

   EOS 80D

   7560-pixel RGB+IR-meetsensor

   Geniet in vrijwel elke situatie van nauwkeurige en consistente belichting dankzij de 7560-pixel RGB+IR-meetsensor die zowel infrarood- als zichtbaar licht detecteert.

   EOS 80D
   EOS 80D

   Natuurlijke opnamen bij weinig licht

   Maak sfeervolle foto's als het lichtniveau daalt dankzij het grote ISO-bereik van ISO 100 -16.000 (H:25.600). Hierdoor heb je minder vaak een flitser nodig en kun je hogere sluitertijden gebruiken.

   Knipperdetectie

   Knipperdetectie zorgt voor consistente belichting en kleur wanneer je continue opnamereeksen maakt bij flikkerend kunstlicht.

   0%

    Alles wat je nodig hebt om de regie te behouden en je fotografiestijl te ontwikkelen

    Intelligente zoeker

    Door de circa 100% dekking van de intelligente viewfinder kun je alles tot aan de rand van het frame in beeld zien terwijl ook de opname-instellingen worden weergegeven. Maak onopvallend foto's dankzij de stille continue modus van 3 fps.

    EOS 80D
    EOS 80D

    Variangle LCD met Live View

    Ontdek creatieve opnamehoeken en geniet van een intuïtieve bediening met het 7,7 cm Variangle Clear View LCD II-touchscreen. Bepaal de compositie en leg bewegende beelden vanuit een andere gezichtshoek vast, dankzij Live View continue opname met Dual Pixel CMOS AF van 5 fps.

    Geïntegreerde Speedlite Transmitter

    Experimenteer met creatieve belichtingsmogelijkheden door Canon Speedlite-flitsers van de camera te halen en te bedienen met de geïntegreerde Speedlite Transmitter van de EOS 80D.

    EOS 80D
    EOS 80D

    EOS System

    Ontdek nieuwe creatieve kansen met het uitgebreide EOS System met EF-lenzen en accessoires.

    EOS 80D

    EOS 80D

    Professionele geluidskwaliteit
    Bepaal zelf het geluidsniveau via het cameramenu en leg geluid van professionele kwaliteit vast met de hoofdtelefoon- en microfooningangen.

    Keuze uit verschillende bestandsindelingen
    Neem in MP4- en MOV-bestandsindeling op met de keuze uit verschillende framerates en codecs voor eenvoudige bewerking en opslag.

    EOS 80D

    Krachtige videocombinatie

    Voor de ultieme oplossing voor video-opnames combineer je de EOS 80D met de flexibele en hoogwaardige EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM met Nano USM. Zo profiteer je van soepel en stil scherpstellen voor video's en supersnelle AF voor foto's. Combineer met de optionele Power Zoom Adapter PZ-E1 voor precieze zoomregeling tijdens het opnemen van video's.

    Directe NFC-verbinding

    EOS 80D

    Directe NFC-verbinding

    Sluit de camera direct met een enkele tik aan op compatibele Android-apparaten* dankzij NFC-technologie. Sluit de camera via een Wi-Fi-sleutel eenvoudig aan op andere apparaten. *Bij gebruik met compatibele Android-apparaten

    Canon Connect Station

    EOS 80D

    Canon Connect Station

    Verbind je EOS 80D via NFC met één tik met het Connect Station om eenvoudig je foto's en video's op te slaan. Je kunt ze ook met anderen delen op een HDTV, op sociale media of met een online album.

    EOS Utility-software

    EOS 80D

    EOS Utility-software

    Maak overal vanaf een PC of Mac verbinding met de camera en geniet van bediening op afstand en de eenvoudige overdracht van beelden dankzij de meegeleverde EOS Utility-software.

    Canon Photo Companion-app

    Canon Photo Companion-app

    Canon's Photo Companion-app is de ultieme partner voor een visuele storyteller en biedt toegang tot gepersonaliseerde, deskundige informatie en content wanneer je die het meeste nodig hebt. - Zo kun je je verhalen echt tot leven brengen.

    Ontdek meer

    Download de Canon Photo Companion-app op iTunes
    Download de Canon Photo Companion-app voor Android

    Beoordelingen

    Specificaties

    f1.8-2.8

    Maak foto's van geweldige kwaliteit met zelfs de kleinste details.

    Pictogram 1.0-type CMOS

    Krachtige DIGIC-verwerking voor responsieve prestaties en natuurgetrouwe kleuren.

    DIGIC 7

    Leg alle actie vast met een maximale opnamesnelheid van 7 fps

    Full HD 60p

    Stel scherp op je onderwerpen en volg ze, ongeacht de positie ervan in je frame

    vari-angle_KF

    Maak opnamen vanuit hoge en lage hoeken.

    EOS_movie_KF

    Leg movies vast met een resolutie van maximaal 1080p en een framerate van 60 fps.

    Dual Pixel AF

    Geniet van soepele, continue scherpstelling bij het maken van movies en foto's in de Live View-modus.

    Wi-Fi NFC

    Eenvoudig verbinden en delen

    inteligent viewfinder

    Bekijk opname- en scherpstelinformatie over je onderwerp tijdens het opnemen

    Awards

    EISA Awards 2016

    Aanbevolen voor jou