Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

De EF 70-300mm f/4-5,6L IS USM maakt deel uit van de prestigieuze L-serie van Canon en levert uitzonderlijke prestaties met een veelzijdig zoombereik en uitmuntende beeldkwaliteit in een robuust en compact ontwerp.

Voordelen

  • Hoogwaardige telezoomlens
  • Onderdeel van Canon's populaire L-serie
  • 4-stops Image Stabilizer
  • 2 UD-elementen
  • Stof- en waterbestendig
  • Cirkelvormig diafragma met 8 lamellen
  • Stille, snelle autofocus
  • Compatibel met statiefdraagriem

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM in detail

Hoogwaardige telezoomlens


Met een brandpuntsafstand van 70-300mm is de EF 70-300mm f4-5.6L IS USM een compact en veelzijdig telelens voor een uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit. Ideaal voor sport- en wildlifefotografen, maar ook voor journalisten en portretfotografen.

Kwaliteit uit de L-serie


De L-serie vormt Canon's paradepaardje op het gebied van professionele lenzen. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Lenzen uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn zeer goed bestand tegen stof en vocht.

4-stops Image Stabilizer


Een 4-stops Optical Image Stabilizer - speciaal ontworpen voor de specifieke brandpuntsafstand van de lens - compenseert onscherpe foto's als gevolg van opnamen zonder statief of langere sluitertijden. De automatische panningdetectie levert effectieve prestaties bij het volgen van bewegende onderwerpen en doordat het IS-systeem in de lens zit, zijn de resultaten direct zichtbaar in de beeldzoeker.

2 UD-elementen


Chromatische aberratie is zo goed als uitgesloten dankzij de twee UD-lenzen, die voor een optimale beeldkwaliteit en scherpte zorgen.

Creatieve achtergrondvervaging


Een cirkelvormig diafragma met 8 bladen op de EF 70-300mm f4-5.6L IS USM maakt prachtige achtergrondvervagingen zodat het onderwerp afsteekt met een dramatisch effect.

Snelle, stille autofocus


Een ring-USM (ultrasonische motor) maakt gebruik van ultrasonische frequentietrillingen voor het aandrijven van de supersnelle autofocus, die daardoor vrijwel geruisloos werkt. Een supersnelle CPU en geoptimaliseerde AF-algoritmes dragen ook bij aan de AF-snelheid. De goede stopkoppel stopt de lensgroep voor het scherpstellen zonder te ver door te gaan. Continue elektronische handmatige scherpstelling is mogelijk zonder de AF-modus te hoeven uitschakelen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products

Telelenzen

Uitgerust met grotere brandpuntsafstanden, waardoor je dichter bij je onderwerp kunt komen zonder de scène te verstoren.