Canon EF 70-200mm f/4L USM

EF 70-200mm f/4L USM

Een hoogwaardig telezoomobjectief. De EF 70-200mm 1:4 L USM levert uitstekende beeldkwaliteit in allerlei situaties. Door het compacte formaat en het lichte gewicht is dit objectief gemakkelijk mee te nemen op reis.

Voordelen

  • L-serie optisch systeem
  • Licht en compact
  • Constant maximaal diafragma van f/4
  • Fluoriet en UD-lenselementen
  • Snelle autofocus
  • Super Spectra-coatings
  • Cirkelvormig diafragma voor zachte achtergrondvervaging

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 70-200mm f/4L USM in detail

Kwaliteit uit de L-serie


De L-serie vormt Canons boegbeeld op het gebied van professionele objectieven. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Objectieven uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn bestand tegen stof en vocht.

Professionele kenmerken


Een maximaal diafragma van f/4 is beschikbaar bij alle brandpuntsinstellingen om de sluitersnelheden tijdens het zoomen constant te houden. Een niet-roterend element aan de voorkant vereenvoudigt het gebruik van filters, zoals polarisators en verloopfilters.

Ultrasone scherpstelling


Een ringvormige USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan. Bovendien is handmatige scherpstelling beschikbaar, waardoor je kunt scherpstellen zonder de AF-modus te hoeven verlaten.

Super Spectra-coating


Super Spectra-coatings zorgen voor een nauwkeurige kleurbalans en verbeterd contrast. De coatings onderdrukken ook reflectie en schittering, een veelvoorkomend probleem dat ontstaat wanneer licht via de sensor wordt weerkaatst.

Accessoires


Het objectief wordt geleverd met zonnekap en zachte draagtas.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 70-200mm f/4L USM.

Related Products

Telelenzen

Uitgerust met grotere brandpuntsafstanden, waardoor je dichter bij je onderwerp kunt komen zonder de scène te verstoren.