Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Hero.jpg

Compatibel met alle APS-C EOS-camera's* inclusief spiegelloze camera's met de vattingadapter EF-EOS M *Met uitzondering van de EOS 10D-, EOS D60- en EOS D30-camera's

Een EF-S 18-135 mm groothoek zoomlens met innovatieve Nano USM-technologie

Een veelzijdige EF-S lens die uitblinkt in zowel fotografie als bij het opnemen van films

Geniet van superieure veelzijdigheid van een lens die een onmisbaar onderdeel zal gaan uitmaken van je kit. De lens levert een hoge kwaliteit bij het maken van foto's en films, dankzij de nieuwe Nano USM-technologie. De snelle en vloeiende scherpstelling van de EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM geeft adembenemende spontane opnamen en de stille motor zorgt voor optimale geluidskwaliteit dankzij bijna geruisloze scherpstelling.

De EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM is een geweldige lens voor

Hoogwaardige, compacte lens voor uitstekende foto's en films

De EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM is een standaardlens voor foto's en films, en beschikt over opname-specifieke, speciale IS-modi voor de meest constante resultaten. Nano USM-technologie levert snelle scherpstelling die vloeiend en vrijwel geluidloos is voor het maken van films.

Door het compacte en lichte ontwerp is deze lens perfect voor reizen zonder in te leveren op kwaliteit. De lens biedt uitstekende kleurweergave en contrast. De UD en asferische lenselementen reduceren chromatische aberratie over het uitgebreide brandpuntsbereik voor video's en foto's.

Nano USM-technologie - vloeiend, snel en stil

Mis geen moment

Met de Nano USM-technologie in de EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM kun je met een uitzonderlijke snelheid scherpstellen op je onderwerp. In combinatie met een veelzijdig brandpuntsbereik leg je indrukwekkende landschappen, prachtige portretten en snelle actie vast.

Never miss a moment
Professional quality movies made easy

Eenvoudig films van professionele kwaliteit maken

Scherpstellen met de Nano USM-technologie zorgt voor een natuurlijke look van je films, met uitzonderlijke vloeiende automatische scherpstelling bij het volgen van onderwerpen. Maar je kunt ook zelf de touwtjes in handen nemen met een responsieve handmatige scherpstelring.

Ontdek wat Nano USM mogelijk maakt

De Nano USM-unit bestaat uit een elastisch metalen body, een keramisch spanningselement en een transportunit. De toepassing en de aanpassing van spanning aan het keramische element regelt de draairichting en snelheid van de transportunit. Dit resulteert in een scherpstelsysteem met een vloeiende scherpstelling en controle over de snelheid.

Blijf stabiel tijdens de actie

Het maken van haarscherpe foto's is eenvoudig met de 4-stops Optical Image Stabilizer. Het compenseert cameratrilling voor betere resultaten bij weinig licht of bij gebruik van de zoom. De speciale panningmodus schakelt automatisch in als je een bewegend voorwerp volgt.

De Dynamic Image Stabilizer zorgt ervoor dat het filmmateriaal stabiel is wanneer je uit de hand of met volledige zoom opneemt of wanneer je in beweging bent.

Stay steady amongst the action

Ongekend veelzijdig in het brandpuntsbereik

De EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM legt met gemak een groot bereik van onderwerpen vast dankzij het brede brandpuntsbereik. Met de kortste brandpuntsafstand kun je uitgestrekte landschappen vastleggen. Daar tegenover staat dat je dichter bij de actie kunt komen dankzij de telefotomogelijkheden en supersnelle autofocus. Met de 4-stops Optical Image Stabilizer blijven je afbeelding scherp en stabiel bij maximale zoom, zelfs bij weinig licht of bij het maken van video-opnamen.

Kom dichterbij met de EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

0%

  Eenvoudig films van professionele kwaliteit maken met de nieuwe Power Zoom-adapter PZ-E1

  De nieuwe Power Zoom-adapter past moeiteloos op de elektronische contactpunten onder de EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM-lens, waardoor de zoom kan worden bediend via een eenvoudige knop (of Wi-Fi bij gebruik met een compatibele EOS-camera), en levert altijd nauwkeurige vloeiende zoom voor professionele films.

  Eenvoudig in gebruik en licht, waardoor dit het perfecte accessoire is voor het maken van films van professionele kwaliteit, waar je dan ook bent. Volg de actie, maak documentairebeelden of zoom voor een creatief effect.

  lens

  lens

  Op afstand blijven en de actie goed in de gaten houden

  Met de toevoeging van de Power Zoom-adapter PZ-E1 wordt de veelzijdigheid van de EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM-lens nog groter, omdat je de zoom op afstand bedient. 

  Combineer je EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM-lens en de Power Zoom-adapter PZ-E1 met een compatibele Wi-Fi EOS-camera. Je kunt dan de zoom wireless bedienen via je je smartphone of tablet en de Canon Camera Connect-app.**

  Voorbeeldgalerij

  Galerij bekijken

  Specificaties

  Accessoires