Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

Dankzij de combinatie van een uitgebreid zoombereik met groothoek en telefoto, en een 4-stops Image Stabilizer biedt de EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM uitzonderlijke prestaties en flexibiliteit.

Voordelen

  • "Hoogwaardige, allround standaard zoom van 5,6x voor camera's met EF-S vatting (24-136mm equivalent)"
  • 4-stops Image Stabilizer
  • Automatische panning- en statiefdetectie
  • Korte scherpstelafstand van 0,35cm
  • UD- en asferische lenzen
  • Super Spectra-coatings
  • Diafragma met 7 lamellen
  • Optionele zonnekap

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM in detail

Hoogwaardige, flexibele groothoekzoomlens


Een effectieve brandpuntsafstand van ongeveer 24-136 mm (35 mm-equivalent) maakt van de EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM een lens met een uitzonderlijke flexibiliteit en een opmerkelijke beeldkwaliteit. Deze lens heeft een grotere groothoek dan de meeste vergelijkbare lenzen. Hierdoor kun je meer van de scène vastleggen en voeg je meer ruimte en perspectief toe aan je foto's.

Image Stabilizer


De EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM is uitgerust met de 4-stops Image Stabilizer (IS) van Canon. De Image Stabilizer-functie is ideaal voor fotograferen zonder statief en biedt sluitertijden die tot wel 4 stops lager liggen, zonder dat de foto's onscherp worden. De Image Stabilizer is handig bij het fotograferen bij weinig licht of vanuit een rijdend voertuig.

Prachtige uitstraling, goede prestaties


De EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM heeft een structuurafwerking voor een hoogwaardige uitstraling die past bij je EOS-camera.

Supersnelle, superstille autofocus


De Ring USM (Ultrasonic motor) maakt gebruik van ultrasonische frequentietrillingen voor het aandrijven van de vrijwel geruisloze supersnelle autofocus met hoge reactiesnelheid. Continue handmatige scherpstelling zonder dat de AF hoeft te worden uitgeschakeld, is mogelijk bij de Ring-type USM. Dit vergroot het gebruiksgemak.

Super Spectra-coatings


Lenselementen zijn voorzien van de Super Spectra-lenscoating van Canon. Hiermee wordt reflectie onderdrukt en overstraling voorkomen. Dit treedt vaker op bij digitale camera's vanwege reflectie van de beeldsensor. De Super Spectra-coating van Canon helpt ook bij het bereiken van een natuurgetrouwe kleurbalans en het vergroot het contrast voor levendige hi-fi-beelden.

Creatieve achtergrondvervaging


Met behulp van het cirkelvormig diafragma met 7 bladen creëer je een prachtige achtergrondvervaging; perfect voor het uitlichten van onderwerpen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products

Groothoeklenzen

Krijg een wijdere zichthoek en leg nog meer op beeld vast met Canon's assortiment aan groothoeklenzen.