Op zoek naar het ultieme fotomoment

Gemaakt voor mensen met een passie voor snelheid. Leg als eerste de buitengewone momenten vast die andere fotografen missen. Laat je creativiteit de vrije loop als nooit tevoren, zowel in foto's als video's.

story-02-left

Volg snel bewegende onderwerpen en stel snel scherp.

story-02-right

Laat je creativiteit de vrije loop

0%

  Houd zelfs de snelste actie bij

  Leg die momenten vast die jij wilt, hoe snel ze ook voorbij zijn

  Maak burstopnamen met wel 10 frames per seconde, met volledige autofocus en automatische belichting. Responsieve bediening betekent het vastleggen van net dat ene moment waarop je al tijden zit te wachten. Dankzij de ruime buffer kun je blijven opnemen zonder dat de prestaties hieronder lijden.

  0%
   EOS 7D Mark II

   Leg altijd dat ene moment vast

   De EOS 7D Mark II is voorzien van Dual “DIGIC 6”-beeldprocessoren voor responsieve prestaties. Minimale vertraging tijdens het opnemen houdt in dat je vergankelijke momenten met uitstekende timing vastlegt.

   65-punts autofocus met grote dekking

   EOS 7D Mark II beschikt over 65 scherpstelpunten voor haarscherpe scherpstelling tijdens het vastleggen van snel bewegende onderwerpen. Elk scherpstelpunt is een cross-type, wat inhoudt dat zowel op horizontale als verticale details snel en nauwkeurig kan worden scherpgesteld. Om het fotograferen bij zeer weinig licht te vereenvoudigen, kan de 7D Mark II zelfs bij maanlicht en lichtniveaus tot -3EV scherpstellen.

   * Aantal beschikbare AF-punten, cross-type punten en dual cross-type AF-punten varieert afhankelijk van de lens

   EOS 7D Mark II
   EOS 7D Mark II

   AF-puntselectie

   Gebruik alle 65 AF-punten tegelijk of groepeer ze in verplaatsbare zones om scherp te stellen op onderwerpen die zich buiten het midden bevinden. Je kunt ook één AF-punt selecteren om nauwkeurig scherp te stellen op een bepaald gedeelte van de scène.

   Geavanceerde iTR-scherpstelling

   Het iTR AF-scherpstelsysteem van de EOS 7D Mark II maakt gebruik van kleuren en gezichten om onderwerpen te volgen terwijl ze door het beeld bewegen. De AF-responsiviteit kan met een eenvoudig hulpmiddel worden aangepast, waardoor de scherpstelling wordt aangepast aan de opname-omgeving en het onderwerp, zodat andere voorwerpen die even door het beeld bewegen de scherpstelling niet verstoren.

   EOS 7D Mark II
   0%

    Prints van galeriekwaliteit

    Van wildlife tot autosport tot straatfotografie, de nieuw ontworpen 20,2 Megapixel sensor levert resultaten die je vol trots aan de muur hangt. Zelfs bij weinig licht levert de EOS 7D Mark II foto's en video's boordevol details.

    EOS 7D Mark II
    EOS 7D Mark II

    150.000-pixel meetsensor met IR-detectie

    Voor een consistente, nauwkeurige lichtmeting maakt de EOS 7D Mark II gebruik van een 150.000-pixel sensor om de scène in 252 gebieden te verdelen. Ieder gebied wordt geanalyseerd, waarna de juiste belichtingsinstellingen automatisch worden ingesteld of aan de fotograaf worden aanbevolen. Voor een hogere nauwkeurigheid, ook bij moeilijke lichtomstandigheden, wordt zowel infraroodlicht als licht in het zichtbare deel van het spectrum gemeten.

    Uitstekende prestaties bij slechte lichtomstandigheden

    Ook bij weinig licht kun je creatieve foto's blijven nemen. De EOS 7D Mark II levert ongelooflijke beeldkwaliteit bij ISO-gevoeligheden tot ISO 16.000 (uitbreidbaar tot het equivalent van ISO 51.200). Ideaal dus voor discrete straatfoto's, voor het vastleggen van de actie onder moeilijke omstandigheden en zelfs voor macrofotografie zonder statief.

    EOS 7D Mark II

    Knipperdetectie

    Knipperend licht, zoals dat van tl-lampen, kan tijdens het maken van opnamen leiden tot inconsistente helderheid en kleuren. De EOS 7D Mark II kan dergelijke omstandigheden detecteren en elke opname laten samenvallen met de piekhelderheid van de knipperende lichtbron om zo consistente resultaten te garanderen.

    0%

     De camera voor jou

     Hoe ga je jouw EOS 7D Mark II gebruiken? Stel de bediening, de scherpstelling en een heel scala aan andere aan te passen bedieningselementen precies zo in als jij wilt. Zelfs de 100% zoeker van de camera kan worden gepersonaliseerd met het real-time elektronische display.

     Naar wens aan te passen bedieningsknoppen

     EOS 7D Mark II

     Hoe wil je graag fotograferen?

     Vele bedieningselementen van de EOS 7D Mark II kunnen worden aangepast, zodat je de camera kunt afstemmen op een bepaalde taak. Je kunt je aanpassingen opslaan als een voorinstelling en deze later snel weer gebruiken.

     Intelligente zoeker II

     EOS 7D Mark II

     Intelligente zoeker II

     Geniet van een natuurlijk beeld door de zoeker van de EOS 7D Mark II, met circa 100 procent dekking en een vergroting van 1,0x. Een doorzichtig LCD-scherm projecteert scherpstel- en -opnamegegevens en een Dual-Axis digitale waterpas zorgt voor een perfecte horizon.

     6 AF-voorinstellingen

     Automatisch scherpstellen op jouw manier

     Je kunt het autofocussysteem van de EOS 7D Mark II aanpassen aan de opname die je wilt maken en aan de manier waarop je de opname wilt maken. En als je weinig tijd hebt, kies je gewoon een van de zes vooraf ingestelde AF-combinaties.

     EOS 7D Mark II

     Veelzijdig EOS-ontwerp

     De EOS 7D Mark II presteert in elke fotografische situatie, van de straat tot in de studio. Dankzij de snelheid en precisie is deze camera ideaal voor actie en sport, terwijl de functies voor fotograferen bij weinig licht en de geïntegreerde GPS het tot een ideale camera voor reisreportages maken. De enige vraag is wat jij met deze camera gaat doen.

     EOS 7D Mark II

     Weerbestendige afdichting

     Ook als het weer ineens verandert, kun je vol vertrouwen opnamen blijven maken. De weerbestendige bedieningselementen beschermen de EOS 7D Mark II tegen water en stof, en de magnesiumlegering zorgt voor extra duurzaamheid.

     Geïntegreerde GPS

     Met de EOS 7D Mark II voeg je geotags van je exacte locatie toe aan je foto's en videoclips, waar ter wereld je ook bent. Leg lengtegraad, breedtegraad, hoogte en kompasrichting vast, evenals gecoördineerde universele tijd.

     EOS 7D Mark II

     High Dynamic Range modus (HDR)

     Wanneer je opnamen maakt onder omstandigheden met een hoog contrast, activeer je de HDR-modus om details vast te leggen in lichtere delen en schaduwen. De EOS 7D Mark II maakt dan snel achter elkaar drie opnamen bij verschillende belichtingsinstellingen en voegt ze direct vanaf je camera samen tot een natuurlijk ogend resultaat.

     EOS 7D Mark II EOS 7D Mark II

     HDR

     multi-exposure

     meervoudige belichting

     Maak met de modus voor verschillende belichtingsinstellingen compositiefoto's op de camera door beelden op elkaar te plaatsen.

     dual-memory

     Twee geheugenkaartsleuven

     De EOS 7D Mark II beschikt over twee geheugenkaartsleuven, waardoor je tijdens het maken van opnamen automatisch een back-up maakt en je opslagcapaciteit wordt vergroot.

     EOS 7D Mark II

     Nu met Wi-Fi voor camerabediening op afstand en het delen van foto's

     Plaats de meegeleverde Wi-Fi-adapter W-E1 in de SD-kaartsleuf van de camera voor wireless fotograferen en camerabediening, inclusief Live View vanaf het scherm van je smartphone, tablet of computer. Zet ter plekke beeldbestanden over naar je smartphone of tablet en upload ze eenvoudig naar social media en services om bestanden te delen.

     Geavanceerde videofuncties

     Til je videoprojecten naar een hoger niveau met industriestandaard features. Profiteer van de mogelijkheid Full HD slowmotion-opnamen bij 60 fps te maken, en neem de bediening van audio met aansluitingen voor microfoon en hoofdtelefoon in eigen hand.

     EOS 7D Mark II

     Hoogwaardige scherpstelling voor video's en Live View

     EOS 7D Mark II is voorzien van Dual Pixel CMOS AF-technologie voor een snelle en soepele autofocus-tracking tijdens het maken van video-opnamen of het gebruik van Live View. Elke pixel bevat twee fotodiodes die los van elkaar kunnen worden gelezen tijdens autofocus of samen bij het maken van foto's. De snelheid en gevoeligheid van focus-tracking tijdens het maken van video's kan worden aangepast om slow focuspulls mogelijk te maken.

     EOS 7D Mark II

     Blijf verbonden

     Via de exclusieve HDMI-aansluiting kun je Full HD-beeldmateriaal weergeven op externe recorders en de EOS 7D Mark II zo naadloos uitvoeren naar je professionele workflow voor videobewerking. Dankzij de aansluitingen voor een hoofdtelefoon en microfoon kun je een hoogwaardige digitale soundtrack opnemen en met de geluidloze bedieningselementen kun je zonder storend geluid de instellingen van de camera wijzigen.

     Canon Photo Companion-app

     Canon Photo Companion-app

     Canon's Photo Companion-app is de ultieme partner voor een visuele storyteller en biedt toegang tot gepersonaliseerde, deskundige informatie en content wanneer je die het meeste nodig hebt. - Zo kun je je verhalen echt tot leven brengen.

     Ontdek meer

     Download de Canon Photo Companion-app op iTunes
     Download de Canon Photo Companion-app voor Android

     Productawards

     Beoordelingen van de EOS 7D Mark II

     Specificaties

     Lees meer over de functies en de mogelijkheden van de EOS 7D Mark II.

     Tot 10 opnamen per seconde

     Maak continu-opnamen met maar liefst 10 opnamen per seconde.

     Digic 6 Dual

     Maak opnamen met hoge framerates en geweldige kleurreproductie.

     RGB+IR-meetsensor van 150.000 pixels

     Elke scène wordt ontleed en geanalyseerd voor consistente, nauwkeurige lichtmeting.

     Cross-type max 65 AF-punten

     Stel met de 65 over het beeld verspreide cross-type AF-punten scherp op alle onderwerpen, ongeacht waar deze zich bevinden.

     EOS-movie Full HD

     Leg movies vast met een resolutie van maximaal 1080p en een framerate van 60 fps. Volledige audiocontrole dankzij aansluitingen voor microfoon en hoofdtelefoon.

     Twee CF- + SD-geheugenkaartsleuven

     Twee geheugenkaartsleuven voor automatische back-ups tijdens het fotograferen of voor extra opslagruimte.

     20,2 Megapixel CMOS

     Maak foto's van geweldige kwaliteit met zelfs de kleinste details.

     Dual Pixel CMOS AF

     Geniet van soepele, continue scherpstelling bij het maken van movies en foto's in de Live View-modus.

     GPS

     Voeg een geotag met je actuele locatie toe aan elke foto en movie, ideaal voor reisfotografen.

     Inhoud van de doos

     Stuurprogramma's, software, firmware en handleidingen downloaden.

     Productondersteuning

     Aanbevolen voor jou