Canon EF 50mm f/1.4 USM

EF 50mm f/1.4 USM

De EF 50mm f/1.4 USM is een compact, hoogwaardig standaardobjectief dat dankzij het snelle maximale diafragma en scherpstelsysteem uitstekende prestaties levert bij elk type fotografie.

Voordelen

  • Snel diafragma van f/1.4
  • Standaardbeeldhoek van 46°
  • USM-scherpstelmotor met altijd beschikbare handmatige fijnafstelling
  • Minimale scherpstelafstand 45 cm
  • Asferisch lenselement
  • Filtergrootte 58 mm

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 50mm f/1.4 USM in detail

Veelzijdig, compact standaardobjectief


Dankzij de Gaussiaanse optische elementen, gecombineerd met twee lenselementen met hoge refractie, kunnen fotografen bij elk type fotografie haarscherpe, heldere opnamen maken, ook bij een volledig open diafragma op f/1.4. Het objectief is ideaal voor het fotograferen van landschappen en reisscènes, maar ook voor het maken van portretten en rapportages.

Ultrasone scherpstelling


Een ultrasone motor zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan. Bovendien is handmatige scherpstelling beschikbaar, waardoor je kunt scherpstellen zonder de AF-modus te hoeven verlaten.

Zachte, gelijkmatige achtergrond


Een bijna cirkelvormig diafragma geeft onscherpe gebieden een zachter, regelmatiger uiterlijk. Objecten op de voorgrond steken scherp af tegen een zachte, wazige achtergrond.

Super Spectra-coating


Super Spectra-coatings zorgen voor een nauwkeurige kleurbalans en verbeterd contrast. De coatings onderdrukken ook reflectie en schittering, een veelvoorkomend probleem dat ontstaat wanneer licht via de sensor wordt weerkaatst.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 50mm f/1.4 USM.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products