EOS 200D
Blank-Rect Image

Canon EOS 200D

Compact, eenvoudig en veelzijdig – een camera die past bij jouw leven

Zoek een verkooppunt

Zie nieuw model

Discover the EOS 200D

Ontdek de EOS 200D

Het is nu eenvoudiger dan ooit om prachtige foto's en video's te maken

Video bekijken

Een logisch ontwerp

De EOS 200D is vanaf het begin eenvoudig te gebruiken door de intuïtieve bediening en een touchscreen dat lijkt op je smartphone. Maak opnamen met een heldere optische zoeker die de wereld laat zien zoals deze werkelijk is, of met een variangle scherm dat draait om je te helpen vanuit ongebruikelijke hoeken te fotograferen.

Bekijk de volledige specificaties van de Canon EOS 200D

EOS 200D
EOS 200D

Foto's waar je jarenlang plezier van zult hebben

Maak direct vanaf de camera foto's van 24,2 Megapixel boordevol details en kleuren die er geweldig uitzien – perfect voor grote prints, fotoboeken en online galerijen en geweldig om met je foto's verhalen te vertellen. De EOS 200D is voorzien van een DIGIC 7-processor voor fotograferen bij weinig licht en Dual Pixel CMOS AF voor scherpstellen met de snelste Live View ter wereld.*

Opnamen maken met geringe scherpstelling

Door de grote APS-C-sensor van de EOS 200D kun je gemakkelijk fotograferen met geringe scherptediepte – ideaal voor portretten. Houd gezichten haarscherp tegen een prachtige onscherpe achtergrond. Het is een benadering die door professionele fotografen over de hele wereld wordt gebruikt.

Draagbaarder. Meer foto's. Op meer plaatsen

De EOS 200D is 's werelds lichtste spiegelreflexcamera met een variangle scherm,¹ ontworpen om gemakkelijk met je mee te nemen zodat je op meer plekken van DSLR-fotografie kunt genieten. Neem de camera mee op vakantie, naar feestjes en bijzondere gebeurtenissen, of gewoon als je een wandeling maakt en in een creatieve bui bent.

More portable. More photos. In more places

Hoe ga je fotograferen?

Hoe je de camera ook gebruikt, de EOS 200D biedt dezelfde snelle scherpstelling en snelle, responsieve prestaties. Maak opnamen met een optische zoeker zonder vertraging die de wereld laat zien zoals deze werkelijk is, of maak composities met een smartphone-achtig variangle scherm en geniet van de snelste Live View AF ter wereld.*

How will you shoot?
Movies made easy too

Ook eenvoudig video's maken

Je kunt heel gemakkelijk Full HD-video's van uitstekende kwaliteit maken dankzij Dual Pixel CMOS AF voor continu scherpstellen.

Video bekijken

Een les in schitterende fotografie

De stapsgewijze gebruikersinterface van de EOS 200D helpt je bij het kiezen van de juiste instellingen voor het gewenste effect. Het is net alsof je eigen persoonlijke fotografiedocent naast je staat.

A lesson in great photography

Samen met je smartphone of tablet

Vanaf de EOS 200D kun je heel gemakkelijk door je foto's bladeren en foto's bewerken en delen op je smartphone of tablet². Met de always-on Bluetooth®-verbinding met laag energieverbruik heb je zelfs toegang tot je camera wanneer deze in je tas zit.

In partnership with your smart devices

Canon streeft ernaar om voor 2050 de CO2-uitstoot van haar bedrijfsactiviteiten tot nul terug te brengen

Canon wil dit bereiken door een gemiddelde jaarlijkse vermindering van 3% te verwezenlijken in de CO2-uitstootverbeteringsindex per levenscyclus per product. Wat, indien waargemaakt, een vermindering van 50% betekent in 2030 ten opzichte van de uitstoot in 2008. Canon acht dit in overeenstemming met de vermindering waarom wordt gevraagd in het akkoord van Parijs.

Canon zal haar effect blijven evalueren vanuit een langetermijnperspectief om haar bijdrage aan de realisatie van een koolstofarme samenleving te toetsen.

Ontdek meer

Canon Photo Companion-app

Canon's Photo Companion-app is de ultieme partner voor een visuele storyteller en biedt toegang tot gepersonaliseerde, deskundige informatie en content wanneer je die het meeste nodig hebt. Zo kun je je verhalen echt tot leven brengen.

Ontdek meer.

Canon Photo Companion app
Welcome to the EOS family


Welkom bij EOS!

Met jouw toenemende creativiteit groeit ook Canon's systeem van camera's, accessoires en meer dan 80 lenzen voor al je behoeften.

Meer informatie

Specificaties

24.2 megapixel

24,2 Megapixel

Resolutie

5fps

5 fps

Continu-opnamen

Max ISO 25,600

Max. ISO 25.600

Uitbreidbaar tot ISO 51.200

EOS Movies

EOS-video's

Full HD met 60p

Optical viewfinder

Optische zoeker

Met 9-punts autofocus

DIGIC 7

DIGIC 7

Beeldprocessor

Live View

Live View

Met Dual Pixel CMOS AF

Wireless link

Wireless verbinding

Bluetooth®, NFC en Wi-Fi

Bekijk volledige specificaties

Key Feature
What’s in the box

Inhoud van de doos

EOS 200D-body

Oogschelp EF

Cameradop R-F-3

Brede riem EW-400D

Acculader LP-E17 (met batterijklep)

Accu LP-E17E

Netsnoer

Aanbevolen lenzen

Compatibele accessoires

Gerelateerde producten

*250D (zwart/zilver) is 's werelds lichtste DSLR met APS-C-sensor en een variangle LCD-scherm. Inclusief accu en geheugenkaart conform de CIPA-richtlijnen. Vanaf 9 april 2019 (onderzocht door Canon).

Gerelateerde apps

* Bij camera's met verwisselbare lenzen met APS-C-formaat sensoren met faseverschildetectie AF op het afbeeldingsveld vanaf 14 februari 2017, gebaseerd op Canon-onderzoek.

Gemeten volgens de CIPA-richtlijnen en interne meetmethode met een EF-S 18-55mm F4-5.6 IS STM-lens ingesteld op 55mm met 1-punts AF in het midden, 1-beeld AF, Live View met beeld vastgelegd met de ontspanknop. Handmatige modi in gebruik, EV12 (ISO 100 bij kamertemperatuur).

¹ Lichtste APS-C sensor spiegelreflexcamera met variangle scherm. De bewering heeft betrekking op het zwarte model: ca. 453 g, gemeten volgens CIPA-teststandaarden. Vanaf 28 juni 2017, gebaseerd op onderzoek van Canon, Inc.

² Met het iOS 8.4- of Android 5.0-besturingssysteem of hoger. Canon Camera Connect-app beschikbaar in de Apple App Store of Google Play.

Voor een always-on verbinding tussen een smartphone of tablet en een camera via Bluetooth® moet het installatieproces met de Canon Camera Connect-app worden uitgevoerd. De stabiliteit van de Bluetooth®-verbinding is afhankelijk van het model smartphone of tablet en andere omgevingsfactoren. Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth® SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectieve eigenaren. Vereist Bluetooth® versie 4 of nieuwer en iOS 8.4, Android 5.0 of hoger.

Canon EOS 200D
Beoordelingen en recensies

Awards